Λάρισα, Πολιτισμός

Μια βραδιά stand up comedy στο Μύλο

blink mike - Μια βραδιά  stand up comedy στο Μύλο

Το stand up comedy είναι ένα από τα πιο έντονα και δυσκολότερα είδη κωμωδίας. Ένας και μόνο άνθρωπος στη σκηνή κάθε φορά, ερμηνεύει έναν κωμικό μονόλογο, σε άμεση επικοινωνία με το κοινό.

1 (2)

Η νέα γενιά του ελληνικού stand up αποφεύγει ως θεματολογία τα χιλιοειπωμένα πολιτικά και σεξιστικά κλισέ και ασχολείται μεταξύ άλλων με τα μικρά και ασήμαντα πράγματα της ζωής που με έναν παράξενο τρόπο μας ενώνουν όλους.

Μια βραδιά  stand up comedy δε θα μπορούσε να λείπει από τον 3ο Μύλο Παραστατικών Τεχνών που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών σε συνδιοργάνωση και καλλιτεχνικό συντονισμό του ΣΜουΘ στο Μύλο του Παππά.paris_roupos

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο Μπαράκι του Μύλου,
οι 100% Gtf, δηλαδή οι Blink Mike, Πάρις Ρούπος και Χρύσα Κατσαρίνη, έρχονται να μας πουν πως “Δεν είναι όπως στην τηλεόραση”!xrysa_katsarini

Διάρκεια παράστασης: 90′

 

Blink Mike

Γεννήθηκε το 1985 και μεγάλωσε στον Πειραιά. Το 2007 μετακόμισε στο κέντρο της πόλης καθώς τα κορίτσια εκεί είναι περισσότερα και τα φανάρια λειτουργούν ακόμα και όταν βρέχει. Με την έναρξη του 2013 μπήκε και αυτός στην stand-up comedy σκηνή. Προφανώς για τα λεφτά.

 

Πάρις Ρούπος

Γεννήθηκε τον Τσερνομπιλικό Απρίλη του ’86 στη Λάρισα και μεγάλωσε εκεί με αταξίες και ιδανικά. Ιδανικά θα μπορούσε να είναι τερατογένεση. Σπούδασε γραφιστική στο ΤΕΙ Αθήνας και κάνει τον γραφίστα και τον stand-up κωμικό, στην Αθήνα και την επαρχία. Έχει εμφανιστεί σε παραστάσεις στο Gazi Comedy Club (Θέατρο 104), στην Αθηναΐδα, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και σταθερά σε διάφορα μπαρ και καφέ της πόλης, μαζί με γνωστούς κωμικούς του χώρου. Eίναι ο νικητής του 4ου Φεστιβάλ Stand-Up Comedy που διοργανώθηκε στην Αρχιτεκτονική τον Δεκέμβριο του 2014. Τρέφεται με χυλόπιτες, μοσχαρίσιο κιμά και καταδικάζει τους vegans από όπου κι αν προέρχονται. Βαδίζει σε σκοτεινά κωμικά μονοπάτια με λάσπες, είναι φεταχιστής και ήσυχο μέλος της ομάδας stand-up comedy, 100% Gtf. Δεν πωλείται στα καταστήματα.

Χρύσα Κατσαρίνη

Η Χρύσα Κατσαρίνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα.

X