Sex & Σχέση

Λάρισα – Θεσσαλονίκη | Μια καψούρα δρόμος

11349225 938086822907459 1029455405 n 1024x657 - Λάρισα – Θεσσαλονίκη | Μια καψούρα δρόμος

Βράδυ. Σε ένα από αυτά τα μπαράκια της πόλης, κάπου στο κέντρο, εγώ με την παρέα μου να πίνουμε ένα από αυτά τα ποτά της Παρασκευής και εσύ μπήκες με τη φίλη σου για να προστατευτείς από μία φθινοπωρινή μπόρα. Βγάζεις τη βρεγμένη σου ζακέτα και με την ευκαιρία παραγγέλνεις ποτό. Τα βλέμματα ήταν αμοιβαία, εγώ ντροπαλός και με όσο θάρρος μου είχε δώσει το αλκοόλ ήρθα να σου πιάσω κουβέντα. Εγώ Λαρισαίος που ήρθα μερικές μέρες να δω ένα φίλο μου και εσύ φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη, να μου λες με τι ασχολείσαι και πως περνάς τη φοιτητική σου ζωή. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και έφυγες.

Ήρθε η επόμενη μέρα και εγώ μπήκα στο βαγόνι για την επιστροφή σκεπτόμενος πόσο όμορφα πέρασα το χθεσινό βράδυ. Ποίος θα μπορούσε άλλοτε να ξεχάσει αυτό το χαμόγελο και αυτά τα υπέροχα μαύρα μαλλιά. Δεν ανταλλάξαμε ούτε ένα φιλί και αυτό ήταν ένας επιπλέον λόγος που ήθελα να σε δω ξανά!

Πέρασε ένας μήνας κρατώντας μια υποτυπώδη επικοινωνία μέσα από αυτά τα άψυχα SMS και τότε ήταν που πήρα την απόφαση! Βαρέθηκα να διαβάζω στο κινητό αυτά που μου έλεγες, προτιμούσα να διαβάζω αυτά τα χείλη που σε κάθε τους ανοιγόκλειμά τους με προκαλούσαν τα φιλήσω. Χωρίς πολλές έννοιες, σου προτείνω να έρθω να περάσουμε μερικές ώρες μαζί και δέχτηκες αμέσως.

Μπήκα πάλι στο βαγόνι για Θεσσαλονίκη, στα αυτιά μου τα ακουστικά να παίζουν κάτι μελωδίες από Πυξ Λαξ και εγώ να κοιτάω από το τζάμι τη διαδρομή σκεπτόμενος τι να πρωτοκάνω μόλις σε συναντήσω.

Δώσαμε ραντεβού σε ένα από τα μικρά και ήρεμα καφέ της πόλης, εγώ να σε περιμένω, καπνίζοντας ήδη το πρώτο τσιγάρο της μέρας. Μέτα από 10’ φάνηκες. Ακριβώς όπως σε θυμόμουν, όμορφη με τα μαύρα ίσια σου μαλλιά και το αθώο σου χαμόγελο. Μιλούσαμε για ώρες, μου έλεγες για την εξεταστική σου και πως πέρασες όλο αυτόν τον καιρό και εγώ να σου απαντάω με τα ξενύχτια μου στις νύχτες της Λάρισας και τις βόλτες μου στο κέντρο.

Συνεχίσαμε τη βόλτα ανεβαίνοντας στο Λευκό Πύργο να απολαύσουμε τη θέα και μετά από κάτω εκεί σε αυτά παγκάκια να μιλάμε για τα γούστα μας στη μουσική και στις ερωτικές μας σχέσεις.

Ήρθε η στιγμή! Δεν κρατιόμουν άλλο! Σε φίλησα! Ήταν κάτι που ήθελα να κάνω εδώ και πολύ καιρό. Το φιλί σου υγρό και αναζωογονητικό, όπως την πρώτη γουλιά από τον πρωινό καφέ. Είχε τη γεύση από τα τσιγάρα που καπνίζεις και με έκανε να θέλω να σε φιλάω όλο και πιο πολύ!

Σταματήσαμε. Εσύ αμήχανη να με κοιτάς και εγώ χωρίς να ξέρω τι να πω. Η βόλτα συνεχίστηκε. Οι δυο μας, προχωρήσαμε σε ένα από αυτά τα μπαρ που ανοίγουν από το απόγευμα. Εσύ κοκτέιλ και εγώ λάτρης της μπύρας, να πίνουμε, να γελάμε και να συζητάμε για άπειρα θέματα.

Η ώρα πέρασε και ήρθε η στιγμή να κατευθυνθώ προς τα τρένα να πάρω για ακόμη μία φορά το βαγόνι της επιστροφής. Ήρθες μαζί μου. Στο δρόμο πάλι έπιασε μια φθινοπωρινή μπόρα. Κάτω από τη βροχή να δίνουμε το αποχαιρετιστήριο φιλί, τα μαλλιά σου βρεγμένα να κολλάνε στο πρόσωπό σου και εγώ να θέλω να σταματήσει ο χρόνος να μετράει. Το τέλος έδωσε η φωνή από τα μεγάφωνα που έλεγε πως το τρένο για Λάρισα φεύγει σε 5 λεπτά.

Σε άφησα χωρίς να πούμε πότε και αν θα ξαναβρεθούμε. Ίσως είναι καλύτερα έτσι, ίσως ξαναέρθω, ίσως ακόμη μπορεί ο δρόμος σου να σε βγάλει προς τη Λάρισα. Ο χρόνος θα δείξει καλύτερα και για τους δυο μας.

Η φωτογραφία είναι από το Instagram, @kragionaki_sti_mafia

mm
Μεγάλωσα εκεί απ' όπου κατάγεται η "δέκατη μούσα". Λατρεύω το junk food, τη φωτογραφία, τα ταξίδια, τις σειρές, να γράφω και φυσικά το δράμα μου.