Τεχνολογία

iPhone 7, 7 Plus: Πότε έρχεται στην Ελλάδα και πόσο θα κοστίζει (vid)

iPhone 7 space black rendering - iPhone 7, 7 Plus: Πότε έρχεται στην Ελλάδα και πόσο θα κοστίζει (vid)

Στις 23 Σεπτεμβρίου αναμένεται να είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα τα νέα iPhone 7 και 7 Plus, τα οποία ανακοινώθηκαν χθες από την Apple.

1 (2)

Η Ελλάδα δεν θα είναι στο πρώτο «κύμα» διάθεσης στις 16 Σεπτεμβρίου αλλά θα έρθουν στην Ελλάδα την αμέσως επόμενη εβδομάδα.

Όσον αφορά τις τιμές πιθανότατα θα ξεκινούν από τα 799 ευρώ για το iPhone 7 με αποθηκευτικό χώρο 32 GB (σ.σ. η έκδοση των 16 GB καταργείται ακόμη και στα παλαιότερα iPhone 6 και 6s) και θα φθάνουν στα 1.199 ευρώ για την πιο ακριβή έκδοση του iPhone 7 Plus με 256 GB.

Τα νέα iPhone έχουν νέο επεξεργαστή (Α10 Fusion) και είναι πιο γρήγορα σε σχέση με τους προκατόχους τους, ενώ η μπαταρία αντέχει περισσότερο.

Το iPhone 7, μεταξύ άλλων, διαθέτει μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη, έχει στερεοφωνικά ηχεία, κάμερα 12MP και ισχυρό επεξεργαστή Αpple A10 Fusion. Η νέα γενιά των iPhone έχει, επίσης, αναβαθμισμένη οθόνη Retina HD, ενώ στη θέση της υποδοχής των ακουστικών, που για πρώτη φορά καταργήθηκαν, υπάρχουν τα νέα ασύρματα ακουστικά AirPods.

Το iPhone 7 θα είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις των 32GB, 128GB και 256GB, σε διάφορα χρώματα (ασημί, χρυσαφί, ροζ-χρυσαφί, μαύρο). Οι συσκευές θα χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα iOS 10, η αναβάθμιση του οποίου θα είναι διαθέσιμη στις 13 Σεπτεμβρίου.

Το νέο smartwatch Apple Watch Series 2 διαθέτει βελτιωμένες εφαρμογές υγείας και σωματικής άσκησης, είναι αδιάβροχο μέχρι τα 50 μέτρα, έχει ενσωματωμένο GPS, ισχυρό επεξεργαστή και πιο φωτεινή οθόνη, ενώ «τρέχει» το νέο λειτουργικό watchOS 3.

mm
Σπουδαστής Μηχανικών Πληροφορικής.Είμαι 24, γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λάρισα.Το να γράφω άρθρα για μένα είναι σαν να θέλω να μιλήσω σε κάποιον, να του περάσω κάποια μηνύματα και ουσιαστικά ξεσπάω πάνω στο πληκτρολόγιο με την ψυχή μου.Είμαι λάτρης του ποδοσφαίρου και τα ταξίδια για μένα είναι το μεγαλύτερο αντιβιοτικό σε οποιοδήποτε πρόβλημα μου προκύψει!
X