Λάρισα, Πολιτισμός

Στην Αιδηψό η χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας

ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 2016 2 1024x690 - Στην Αιδηψό η χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας

Στην Αιδηψό θα ταξιδέψει το προσεχές Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουλίου 2016 η Μικτή Χορωδία music Arteτου Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας όπου θα λάβει μέρος στο 2οΔιεθνές Φεστιβάλ χορωδιών Αιδηψού που αποτελεί το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της βόρειας Εύβοιας και ένα από  τα μεγαλύτερα του είδους πανελλαδικά.

1 (2)

Το Φεστιβάλ διοργανώνει η ThavosFestivals και ο σύλλογος ξενοδόχων των Λουτρών Αιδηψού.

Στην 3ήμερη διοργάνωση συμμετέχουν 14 χορωδίες από όλη σχεδόν την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Ρουμανία. Πάνω από 600 χορωδοί θα ενώσουν τις φωνές τους σε μια γιορτή πολιτισμού και θα ταξιδέψουν το κοινόπου θα βρεθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης μελωδικά σε όλο τον κόσμο. Οι συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές και την ιστορία της ευρύτερης περιοχής της Εύβοιας και μέσω του χορωδιακού τραγουδιού να δώσουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για το μέλλον.

Η μικτή χορωδίαmusicArte τουΜουσικού Συλλόγου Ελασσόναςθα παρουσιάσει ένα απαιτητικό και ευχάριστο πρόγραμμα με έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών σε τετράφωνη επεξεργασία acapellaκαι συνοδεία πιάνου. Τη διδασκαλία και διεύθυνση της χορωδίας έχει ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης.

X