Σινεμά

Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του Ταρζάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ταρζάν, ένας χαρακτήρας που δημιουργήθηκε από τον αμερικανικό συγγραφέα Edgar Rice Burroughs, επιστρέφει στους κινηματογράφους, 16 χρόνια μετά την ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία έχει ο Alexander Skarsgard, ενώ την Jane υποδύεται η Margot Robbie.

1 (2)

Το «The Legend of Tarzan» διαπραγματεύεται την ιστορία του Ταρζάν που μεγάλωσε και έζησε όλη του ζωή στη ζούγκλα με μόνη συντροφιά τους πιθήκους. Πέντε χρόνια από τότε που άφησε την αφρικανική ζούγκλα για την κοσμοπολίτικη ζωή του Τζον Κλέιτον Γ΄, λόρδου του Γκέιστοουκ, µε την σύζυγο του Jane στο πλευρό του, επιστρέφει στο Κονγκό, ως έφορος της Κυβέρνησης, δεν γνωρίζει ότι είναι πιόνι σε μια σκοτεινή υπόθεση απληστίας και εκδίκησης.

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο τρέλειρ μας θυμίζει την ταινία κινουμένων σχεδίων, που κυκλοφόρησε από την Disney το 1999.

 

mm
Νιώθω υπερήφανος για όλα όσα δημιουργούμε καθημερινά στο larisaevents.gr. Όντας ο υπεύθυνος όλου του περιοδικού δουλειά μου είναι να διατηρώ τις ισορροπίες, να συντονίζω τη συντακτική ομάδα και να παράγω ιδέες. Μια καθημερινή τρέλα, μια καθημερινή καψούρα!
X