Συνεντεύξεις

O Fake Human εξομολογείται!

Τα όνειρα είναι δωρεάν και είναι τα μόνα που σου δίνουν ώθηση για να γίνεις αυτό που προορίζεσαι!

Κάπως έτσι λοιπόν, και ο 17χρονος Αστέρης Πετρίτι, με πείσμα και όρεξη για μουσική, κατόρθωσε να κατακτήσει την τρίτη θέση στον πανελλήνιο διαγωνισμό για dj’s, Be The One, και να ξεχωρίσει ανάμεσα στους 110 συμμετέχοντες απ’ όλη την Ελλάδα!Ο Αστέρης, μαθητής Β’ Λυκείου, τώρα βρίσκεται στην τελική ευθεία και ζητάει την στήριξη μας για να καταφέρει να μπει στην τελική τριάδα και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό!

1 (2)

Κάπου ανάμεσα σε σχολείο, άγχος για τον διαγωνισμό και πολλές ώρες με την μουσική του, βρήκε λίγο χρόνο για να μας μιλήσει για την εμπειρία του στο boot camp του διαγωνισμού και να μας δώσει την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε καλυτέρα!

Τι σε ώθησε να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό Be The One;

Η μουσική ήταν το πάθος μου πάντα! Άρχισα να ασχολούμαι με το djing από πολύ μικρός, παρακολουθούσα τους γνωστούς DJs στο διαδίκτυο και ήθελα κάποτε να τους μοιάσω! Όταν έμαθα για τον διαγωνισμό δεν θα μπορούσα να το αγνοήσω! Έφτιαξα το set μου χωρίς να το σκεφτώ και από εκεί ξεκίνησαν όλα!

Πως ήταν το boot camp σαν εμπειρία;

Ήταν τέλεια! Γνώρισα τους υπόλοιπους συμμετέχοντες καθώς και πολλούς γνωστούς ανθρώπους του χώρου! Η πρώτη μέρα ήταν practice πάνω στον εξοπλισμό και την δεύτερη μέρα ηχογραφήσαμε την μουσική μας!

Ουσιαστικά, συμμετέχεις στον διαγωνισμό σαν Fake Human. Πως πρoέκυψε αυτό το όνομα;

Θα σου φανεί λίγο περίεργο, αλλά δεν το πολυσκέφτηκα , ήταν αυθόρμητο! Ήμουν στο σπίτι με έναν φίλο και σκεφτόμουν ότι ήθελα κάτι ιντριγκαδόρικο, που δεν έχει ακουστεί ξανά, και έτσι πρόεκυψε!

Άσχετα με το αν κερδίσεις ή όχι, τι πιστεύεις ότι έχεις αποκομίσει μέχρι τώρα;

Έχω γνωρίσει πολύ κόσμο και αυτό είναι κάτι που δεν περίμενα! Η όλη εμπειρία μου έχει δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, γιατί πλέον το επίπεδο είναι πιο επαγγελματικό και πήρα μια γεύση από το πώς είναι να εκτίθεσαι σε μεγαλύτερο κοινό και να κρίνεσαι.

Πιστεύεις ότι μπορείς να είσαι ο νικητής;

(γελάει) Κοίτα, οι κριτικές που δέχομαι είναι καλές! Θεωρώ ότι μπορώ να είμαι ο νικητής!

Είσαι μόλις 17.Πως καταφέρνεις να είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις με το σχολείο αλλά και να είσαι πιστός σ’ αυτό που αγαπάς;

Αν το αγαπάς αυτό που κάνεις όλα τα προλαβαίνεις! Κλείνω τις εμφανίσεις μου κυρίως Σαββατοκύριακα, για να είμαι εντάξει απέναντι στο σχολείο! Δεν νιώθω ότι χάνω κάτι από την ηλικία μου! Έχω τους στόχους μου, του χρόνου θα δώσω Πανελλήνιες και θα ήθελα να ασχοληθώ με τα Τουριστικά  επαγγέλματα.

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου dj’s;

Είναι αρκετοί, αλλά λόγω της προτίμησης μου προς την ΕDM μουσική, θα πω τον Hardwell και τους Dmitri Vegas και Like Mike.

Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 10 χρόνια από τώρα;

Αυτή η ερώτηση μου έγινε και στο Boot Camp! Θα ήθελα να είμαι σε μια σκηνή με τον Hardwell και να παίζουμε back to back (γέλια)! Θέλω να γίνω γνωστός στο εξωτερικό και να παίζω την μουσική μου!

Γιατί να σε ψηφίσει ο κόσμος;

Έχω φτιάξει ένα καλό set και θεωρώ ότι μπορώ να δώσω πολλά ακόμα! Αν δεν νικήσω βεβαία, δεν θα σταματήσω! Θα συνεχίσω ακόμα πιο δυναμικά για να αποδείξω τι μπορώ να κάνω!

Εμείς να ευχηθούμε καλή τύχη στον Αστέρη και από ‘δω και πέρα να δώσει ακόμα πιο πολλές συνεντεύξεις εντός και εκτός Ελλάδας!

Η ψηφοφορία τρέχει μέχρι τις 11 Απριλίου. Αν θέλεις να δώσεις την ψήφο σου και να τον βοηθήσεις κλίκαρε στο link παρακάτω:

http://www.betheone.gr/el/dj/143/Fake%20Human/

mm
Γεννήθηκα σε χωριό, σπούδασα σε νησί και ονειρεύομαι να ταξιδέψω στην Γη του Πυρός. Γράφω όταν ερωτεύομαι , όταν χωρίζω, όταν θέλω να μιλήσω και όταν θέλω να σκάσω! Δεν θυμάμαι πότε ξεκίνησα να γράφω. Μην με ρωτάς αν σκέφτομαι να σταματήσω. Το γράψιμο είναι η παράνομη μου σχέση. Το πάθος μου, τα ξενύχτια μου, ο δυνατός μου καφές και όλα αυτά που με ορίζουν. Μισώ το πρωινό ξύπνημα, τους βαρετούς ανθρώπους και τα χλιαρά συναισθήματα! Αγαπώ τα δυνατά γέλια, τα κρουασάν με σοκολάτα και τα βροχερά μεσημέρια Κυριακής. Βγαίνω λίγο πλέον, αλλά συνεχίζω να είμαι αλήτης. Κάνω καλύτερα λάθη κάθε μέρα και με εκπλήσσω με το πόσο παιδί είμαι και ας κοντεύω 26. Αυτή είμαι, χωρίς πολλά λόγια. Τα επιπλέον τα αφήνω για τα κείμενα μου και τα ξενύχτια μου.
X