Ενημερώστε μας για κάποια εκδήλωση μέσω e-mail στο info@larisaevents.gr!

ΠΕΜΠΤΗ

20

ΣΑΒ1

ΚΥΡ2

ΔΕΥΤ3

ΤΡΙΤ4

ΤΕΤ5

ΠΕΜ6

ΠΑΡ7

ΣΑΒ8

ΚΥΡ9

ΔΕΥΤ10

ΤΡΙΤ11

ΤΕΤ12

ΠΕΜ13

ΠΑΡ14

ΣΑΒ15

ΚΥΡ16

ΔΕΥΤ17

ΤΡΙΤ18

ΤΕΤ19

ΠΕΜ20

ΠΑΡ21

ΣΑΒ22

ΚΥΡ23

ΔΕΥΤ24

ΤΡΙΤ25

ΤΕΤ26

ΠΕΜ27

ΠΑΡ28

ΣΑΒ29

ΚΥΡ30

ΔΕΥΤ31

20oct19:00Έκθεση ζωγραφικής του ∆ηµήτρη Μάναγα στο Μύλο του Παππά

Περισσότερα

Πληροφορίες εκδήλωσης

Στην ισόγεια αίθουσα του Μύλου του Παππά (κεντρικό κτήριο), υπό την αιγίδα της Αντιδηµαρχίας Πολιτισµού και Επιστηµών του ∆ήµου Λαρισαίων, θα φιλοξενηθεί από την Τρίτη 18 Οκτωβρίου µέχρι και τη ∆ευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016, η πρώτη ατοµική έκθεση ζωγραφικής (λάδια), µε διάφορα θέµατα, του ∆ηµήτρη Μάναγα.

Ο ∆ηµήτρης Μάναγας γεννήθηκε και µεγάλωσε στη Λάρισα, όπου και σταδιοδρόµησε επαγγελµατικά το µεγαλύτερο µέρος της ζωής του ως στέλεχος της Εµπορικής Τράπεζας, της οποίας για πολλά χρόνια διετέλεσε διευθυντής του κεντρικού καταστήµατος Λάρισας.thumbnail_managas_pinakes_006

Στις δύο µεγάλες αγάπες της ζωής του, που ήταν και παραµένουν, το βουνό και η θάλασσα (και στις οποίες ανέκαθεν αφιέρωνε τον ελεύθερο χρόνο του), προστέθηκε µετά την συνταξιοδότησή του και µια τρίτη, η ζωγραφική!

Με την επιθυµία να µοιραστεί τα συναισθήµατα που αποπνέουν οι πίνακές του µε τους συµπατριώτες του, ο ∆ηµήτρης Μάναγας εκθέτει στο κοινό για πρώτη φορά τα έργα του, στην πόλη του, τη Λάρισα!

Εγκαίνια: Τρίτη 18 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ.

Ώρα

(ΠΕΜΠΤΗ) 19:00

Τοποθεσία

Μύλος του Παππά

Γεωργιάδου 55, Λάρισα

20oct19:00“Μεταξύ σοβαρού και αστείου” της Άννας Κορτέση στο ΟΥΗΛ

Περισσότερα

Πληροφορίες εκδήλωσης

Η Εθελοντική Ομάδα ΣΤΗΡΙΞΗ, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, παρουσιάζουν το βιβλίο της Άννας Κορτέση “Μεταξύ σοβαρού και αστείου”, την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στις 7.00μμ, στο ΟΥΗΛ.

Το “Μεταξύ σοβαρού και αστείου” είναι ένα διήγημα στο οποίο η συγγραφέας – με κεντρικό ήρωα τον Λαρισαίο μουσικό Βασίλη Πιπέρη – δένει αρμονικά αφηγήσεις και συναισθήματα, με στόχο να μας βάλει στον άγνωστο κόσμο των ανθρώπων που από μια κακή συγκυρία βρέθηκαν καθηλωμένοι σε ένα αναπηρικό καροτσάκι.

Η Άννα Κορτέση παραχώρησε τα εμπορικά δικαιώματα του βιβλίου της για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων που θα δωριστούν στον Πανθεσσαλικό Σύλλογο Αναπήρων Πολιτών και για την αποθεραπεία του Βασίλη Πιπέρη.

Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο ψυχολόγος Δημοσθένης Παναγιώτου, ενώ ομιλητής θα είναι και ο κεντρικός ήρωας του βιβλίου Βασίλης Πιπέρης.

Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η Σπυριδούλα Φατούρου, Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Γιαννακόπουλος.%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%b9%ce%be%ce%b71

Στην παρουσίαση θα παρευρεθούν αντιπροσωπείες συλλόγων και φορέων που στηρίζουν τις δράσεις της Εθελοντικής Ομάδας  ΣΤΗΡΙΞΗ.

Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης θα καλύψουν οι καλλιτέχνες Χρήστος Παπαχρήστος, Αρετή Παπαναστασίου και Μιχάλης Ζουριδάκης.

Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει δεξίωση για τους καλεσμένους, ενώ η συγγραφέας Άννα Κορτέση θα συνομιλήσει με τους καλεσμένους και θα υπογράψει τα βιβλία της.

Ώρα

(ΠΕΜΠΤΗ) 19:00

Τοποθεσία

ΟΥΗΛ

Ανθίμου Γαζή 29, Λάρισα

20oct - 2223:00oct 22- 06:00Το Σήριαλ στο Night!

Πληροφορίες εκδήλωσης

Mετά την εντυπωσιακή Πρεμιέρα, επιστρέφει αυτή την Παρασκευή! Αυτό το χειμώνα στο Night θα γυρίσετε το δικό σας ΣΗΡΙΑΛ με δυνατές μουσικές επιλογές των DIMITRIS G.PAS και DeeKay. Είσαι έτοιμος να το ζήσεις;

Ώρα

20 (ΠΕΜΠΤΗ) 23:00 - 22 (ΣΑΒΒΑΤΟ) 06:00

Τοποθεσία

Night

Δήμητρας 1, Λάρισα