Ζώδια

Σε αυτά τα 4 ζώδια θα χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα τον Μάιο

e72aadde f2b9 4b5c ab13 a5d643ae186e stock ab 8843 - Σε αυτά τα 4 ζώδια θα χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα τον Μάιο

Η Άνοιξη καλά κρατεί και τα ζώδια φαίνεται να βρίσκονται στην καλύτερή τους φάση ερωτικά.

Ωστόσο, αυτό τον Μάιο, ορισμένα θα έχουν λίγο καλύτερη ερωτική ζωή σε σχέση με τα υπόλοιπα. Ο πλανήτης Ουρανός θα περάσει στον Ταύρο μετά από 84 ολόκληρα χρόνια, γεγονός που θα επηρεάσει θετικά τα παρακάτω ζώδια.

banner-web

Ταύρος

Ο μήνας που διανύουμε θα είναι τυχερός για τους Ταύρους, καθώς θα συναντήσουν το ταίρι που θα τους βγάλει τελείως από την comfort zone. Εάν αδράξουν την ευκαιρία, θα βρουν τον άνθρωπο που θα τους προσφέρει ασφάλεια και άνεση. Το μόνο που θα πρέπει να πουν είναι το «ναι» σε νέες ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν.

Λέων

Μπορεί τα λιοντάρια να πέρασαν έναν έντονο μήνα στον συναισθηματικό τομέα, ωστόσο ο Μάιος θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός για το συγκεκριμένο ζώδιο. Μία προβληματική σχέση μπορεί να τελειώσει και μία νέα να αρχίσει να ευδοκιμεί, προσφέροντας νέες προοπτικές και πιθανότητες να βρείτε την αληθινή αγάπη.

Σκορπιός

Ο Σκορπίος είναι ακόμη ένα από τα ζώδια που θα συναντήσουν τον έρωτα αυτό τον Μάιο. Μάλιστα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτός ο έρωτας να καταλήξει σε μία μακροχρόνια σχέση με γερές βάσεις και ρομαντισμό.

Υδροχόος

Οι κινήσεις του Υδροχόου είναι σταθερές, γι’ αυτό και θα επιλέξει να τεστάρει το νέο του αμόρε προκειμένου να δει αν τελικά αξίζει να επενδύσει σε μία σχέση μαζί του. Ο Μάιος είναι ιδανικός μήνας για να ξεκαθαρίσει τα προσωπικά του θέματα και να προχωρήσει σε μία αναβάθμιση της ερωτικής του ζωής.