Ζώδια

Aυτά τα ζώδια είναι ξεκάθαρα dog persons

Screenshot 4 7 - Aυτά τα ζώδια είναι ξεκάθαρα dog persons

Πόσες φορές πιάνεις τον εαυτό σου να παρακολουθεί βίντεο με σκυλιά στο ίντερνετ; Eμείς δε χορταίνουμε να τα κοιτάμε. Αγαπάμε πολύ τα σκυλιά και στο γραφείο οι περισσότερες έχουν από ένα.

Ποια είναι όμως τα πραγματικά dog persons του ζωδιακού; Αυτά που είναι γεννημένα για να έχουν σκύλο; Dog persons, ενωθείτε!

Καρκίνος: Το ζώδιο που κολυμπάει στο συναίσθημα, δε θα μπορούσε παρά να έχει έναν τρισευτυχισμένο σκύλο ο οποίος την περνάει πραγματικά ζάχαρη. Ο σκύλος του Καρκίνου είναι πολύ ευτυχισμένος αφού απολαμβάνει το φαγητό του, τις βόλτες του, τις ξάπλες και τα χάδια του. Βέβαια ο Καρκίνος θα φρόντιζε ακόμη και περαστική μύγα από το δωμάτιό του, αφού είναι ultra φιλόζωος, ο σκύλος όμως είναι το ζώο που του ταιριάζει.

Ζυγός: Αν κάπου αποφασίσει να αφιερωθεί ο Ζυγός, θα ξεκινήσει από το σκύλο του. Πιστός και αφοσιωμένος ο ένας στον άλλο θα χτίσουν μια σχέση εμπιστοσύνης την οποία θα καλλιεργούν με τα χρόνια ώσπου ο ένας θα επηρεάζει τον άλλο σε τέτοιο βαθμό που θα μπορούν να κερδίσουν σε διαγωνισμό ομοιότητας σκύλου και κηδεμόνα. Ο Ζυγός είναι ευαίσθητος και με τα αδέσποτα ζώα και θα δεις συχνά να περιποιείται τα σκυλιά της γειτονιάς του ή να είναι πρόεδρος φιλοζωϊκού σωματείου.

Ιχθείς: Ο σκύλος του είναι ένας cool σκύλος που παίζει ασταμάτητα και κάνει ζωή χαρισάμενη. Ο Ιχθείς δεν είναι τόσο υπερπροαστατευτικός όπως ο Καρκίνος και μεγαλώνει έναν ανεξάρτητο σκύλο με περισσότερη ελευθερία ενώ παράλληλα τον κάνει υπάκουο με σωστή εκπαίδευση σύμφωνα με τις οδηγίες ειδικού. Προτιμά μάλιστα τα μεγαλόσωμα σκυλιά και αυτά που έχουν κυνηγετικά ένστικτα γιατί του αρέσει η δράση.

 

Πηγή: marieclaire.gr