Μεγάλα και ορθογώνια νύχια σαν καρφιά

xlong broad and rectangular nails 1521115146 jpg pagespeed ic 5sqkftvz w - Τι αποκαλύπτει το σχήμα των νυχιών σας για το χαρακτήρα σας

Εάν έχετε μακριά και ορθογώνια νύχια τότε έχετε γεννηθεί για να είστε ηγέτες. Επίσης έχετε μεγάλο αίσθημα ευθύνης σε ό,τι και αν κάνετε. Είστε ισορροπημένοι, ήρεμοι και ρεαλιστές.

Μακριά και στενά νύχια

xlong and narrow nails 1521115152 jpg pagespeed ic cabhil rnc - Τι αποκαλύπτει το σχήμα των νυχιών σας για το χαρακτήρα σας

Όσοι έχουν αυτό το είδος νυχιών αγαπάνε την πολυτέλεια και τείνουν να προσβάλλονται όταν δεν έχουν την επιθυμητή προσοχή που επιθυμούν. Γενικά αυτά τα άτομα είναι εγωιστικά και στυγνοί εκμεταλλευτές.

Τετράγωνα νύχια

xvery small square nails 1521115170 jpg pagespeed ic edderofwvl - Τι αποκαλύπτει το σχήμα των νυχιών σας για το χαρακτήρα σας

Εάν έχετε μικρά τετράγωνα νύχια τότε είστε ευέλικτοι και έχετε γρήγορο τρόπο σκέψης. Από την άλλη πλευρά μπορεί να γίνετε ζηλιάρηδες και φιλοχρήματοι.

Κοντά νύχια

xshort nails 1521115157 jpg pagespeed ic ugvygdzqzv - Τι αποκαλύπτει το σχήμα των νυχιών σας για το χαρακτήρα σας

Όσοι έχουν μικρά νύχια είναι τελειομανείς και πάντα αγωνίζονται για να κάνουν τα πράγματα να δουλεύουν σωστά. Είναι επίσης απαιτητικοί και απίστευτα γρήγορα στον τρόπο που σκέφτονται αλλά και που πράττουν.

Νύχια σε σχήμα αμυγδάλου

xalmond shaped nails 1521115140 jpg pagespeed ic vugwrnn7xm - Τι αποκαλύπτει το σχήμα των νυχιών σας για το χαρακτήρα σας

Οι άνθρωπο με αυτό το μοναδικός σχήμα νυχιού πιστεύεται ότι είναι συναισθηματικοί και ήρεμοι. Επίσης έχουν την τάση να βοηθάνε όσους τους έχουν ανάγκη αφού είναι αρκετά ευαίσθητοι.

Τριγωνικά νύχια

xtriangular nails 1521115164 jpg pagespeed ic udrpt6zixw - Τι αποκαλύπτει το σχήμα των νυχιών σας για το χαρακτήρα σας

Εάν έχετε τριγωνικά νύχια αγαπάτε τη διασημότητα και την αναγνωσιμότητα. Έχετε επίσης μεταβαλλόμενη διάθεση κάτι που μπορεί να αλλάζει την προσωπικότητά σας κάθε λίγο και λιγάκι. Γενικά έχετε έναν έντονο χαρακτήρα που τραβάει την προσοχή όσων βρίσκονται γύρω σας.