Fashion & Beauty, Ζώδια

Πώς θα περάσει το κάθε ζώδιο τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

kedrikilove - Πώς θα περάσει το κάθε ζώδιο τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

ΚΡΙΟΣ
Ο Ερμής, από τις 14, βοηθά την επικοινωνία και τις νέες γνωριμίες. Ευνοείται το φλερτ με φιλικά πρόσωπα ή φίλοι, συντροφιές, ομάδες είναι τόποι γνωριμιών. Έχεις ανοιχτό μυαλό και διορατικότητα και ανταλλάσεις εύκολα τις ιδέες σου. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη και σίγουρα δεν θα νιώσεις μοναξιά. Θα κάνεις επαφές ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις και μια νέα ομαδική δραστηριότητα. Αν η σχέση σου είναι προβληματική, μετά τις 17, θα δεις τι μπορεί να βελτιωθεί.

ΤΑΥΡΟΣ
Μπορεί να αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα στη σχέση σου από τις αρχές της χρονιάς και αυτά να έχουν παρουσιαστεί όχι απαραίτητα από την δική σου πλευρά αλλά από την πλευρά του συντρόφου σου ή λόγω συγκυριών. Αν δεν βρεθούν λύσεις μέχρι τα μέσα του μήνα, μετά τις 17, η κατάσταση θα δυσκολέψει πιο πολύ. Ο επόμενος μήνας είναι αυτός που θα ξεκαθαρίσει τα αισθηματικά σου. Ο Άγιος Βαλεντίνος δεν θα είναι και τόσο θερμός φέτος. Ίσως αμφισβητείς το σύντροφό σου ή κυριαρχεί ζήλια και κτητικότητα ή ασάφεια στο μεταξύ σας. Αν είσαι μόνη, άσε τις φοβίες και τα μπλοκαρίσματα στην άκρη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο, από τις 17, φέρνει νέες γνωριμίες και σου δίνει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου. Αν ζεις μέσα σε μια προβληματική σχέση, θα θέλεις να δραπετεύσεις ενώ αντίθετα, αν είσαι ικανοποιημένη, θα θελήσεις να πας ένα βήμα παρακάτω με τον σύντροφό σου. Ο Ερμής, από τις 14, σε ξεσηκώνει, σε κάνει περιπετειώδη, έχεις την ανάγκη να ζήσεις έντονα, να επεκταθείς, να ταξιδέψεις, να γιορτάσεις τον έρωτα. Βγες με τον αγαπημένο σου και διασκέδασε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ερμής, από τις 14, φέρνει καταστάσεις που απαιτούν έρευνα και συγκέντρωση. Οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και εσύ είσαι ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά. Η ψυχολογία σου είναι άστατη και περίεργη. Μπορεί τα οικονομικά ή οι οικονομικοί σου πόροι ή τα περιουσιακά να είναι το μοναδικό θέμα συζήτησης, όμως, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, διασκέδασε και απόλαυσε μια καυτή νύχτα με τον αγαπημένο σου. Ο Άρης στο επιτρέπει. Ως τις 13, κρύψε πράγματα που δεν πρέπει να ειπωθούν. Αν υπάρχει ανταγωνίστρια στον έρωτα, θα αποκαλυφθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο.

ΛΕΩΝ
Ο Άρης αναποδογυρίζει καταστάσεις και θα χρειαστεί υπομονή και ψυχραιμία προκειμένου να μπουν τα συναισθήματα σε τάξη. Οι πιέσεις μετά τις 17 θα αυξηθούν. Μην παίρνεις αποφάσεις εν θερμώ αν δεν είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες. Μια νέα σχέση θα μπορούσε να δημιουργηθεί πολύ γρήγορα αλλά να μην συνεχιστεί έτσι. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ρομαντική και ταξιδιάρικη, διαθέτεις έξυπνες ιδέες για αποπλάνηση. Μπορεί να νιώθεις λίγο νευρική ή να είσαι υπερβολική, κάνε όμως κάτι διαφορετικό για να ξεφύγεις από τη θλίψη ή τον περιορισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ως τις 16 σου δίνεται η δυνατότητα να ισορροπήσεις συναισθήματα και προθέσεις, τα δικά σου ή του ατόμου που σου ενδιαφέρει. Αυτός ο μήνας θα σου δείξει αν μια γνωριμία μπορεί να μετατραπεί σε σχέση ενώ και νέες γνωριμίες ευνοούνται. Ο Άρης σου επιτρέπει να μιλήσεις ανοιχτά και ήρεμα. Άσε στην άκρη το παρελθόν, διώξε το άγχος και απόλαυσε τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου περνώντας όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο σου. Αποκαλύψεις, ειδήσεις, σοβαρές συζητήσεις κινητοποιούν τη σχέση σου.

ΖΥΓΟΣ
Ως τις 16 είσαι απαιτητική και γκρινιάζεις ενώ θα έπρεπε να επωφεληθείς κάποιες στιγμές με τον σύντροφό σου για να δεις τις καταστάσεις εις βάθος. Κλείνεσαι στον εαυτό σου, ονειροπολείς και είσαι κτητική αλλά μετά τις 17, απελευθερώνεσαι. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ανταλλάσεις λόγια αγάπης, γοητεύεις, ελκύεις, ακολουθείς τις επιθυμίες σου, παθιάζεσαι. Κάνεις πράγματα διαφορετικά πέρα από την καθημερινή ρουτίνα και τα άστρα σε στηρίζουν. Αν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία μπορεί να οδηγήσει σε έναν μεγάλο έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τη νέα Σελήνη στις 8, τα προβλήματά σου αρχίζουν να υποχωρούν. Δείξε με πράξεις και χειρονομίες την αγάπη σου ως τις 16. Από τις 17,το φλερτ κυριαρχεί. Είναι η ιδανική περίοδος να ερωτευτείς κάποιον που γνωρίζεις καλά και στηρίζεσαι σ’αυτόν. Έχεις ανάγκη να αγαπήσεις ξανά και να ανακαλύψεις τις χαρές της ζωής. Ο Ερμής σε χαλαρώνει και σε βοηθά να συζητήσεις, να διασκεδάσεις και να περιποιηθείς τον αγαπημένο σου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ο Άρης μπορεί να σε αγχώνει, μήπως ήρθε η στιγμή να βγάλεις στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα για να απελευθερωθείς;

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτό το μήνα, οι ειλικρινείς συζητήσεις φέρνουν ερωτική αναθέρμανση. Η επικοινωνία γίνεται αβίαστα και οι διορθωτικές κινήσεις θα σε φέρουν σε μια άλλη φάση ζωής. Το ηθικό σου αναπτερώνεται. Προς το τέλος του μήνα θα νιώσεις περήφανη για τον εαυτό σου και πιο αισιόδοξη για τα επόμενα βήματά σου. Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με χιούμορ και πρωτότυπες ιδέες. Ανάβεις φωτιές, δεν περνάς απαρατήρητη. Μια νέα αγάπη είναι πιθανή. Διώξε τις πίκρες του παρελθόντος, τους κακούς δαίμονες που σε ταλαιπωρούν, δώσε ένα τέλος για να γίνει μια νέα αρχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μέχρι τις 16 επικεντρώνεσαι στο κομμάτι των σχέσεων. Πρέπει να υπερασπιστείς σχέσεις που θέλεις να μείνουν στη ζωή σου και να αποφύγεις αυτές με τις οποίες διαφωνείς. Ο Άρης προς το τέλος του μήνα θα σε βοηθήσει σ’αυτό, μόνο που μπορεί να το κάνεις απότομα και άγαρμπα. Κάνε μια πιο διακριτική έξοδο. Ο Ερμής, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σε κάνει καταναλωτική, διασκεδάζεις, απολαμβάνεις τις αισθήσεις ή αναζητάς την ελευθερία σου. Ο Άρης σε κάνει λίγο καχύποπτη. Άσε στην άκρη τα παιχνίδια εξουσίας, μην βασανίζεις τον εαυτό σου, μη σκέφτεσαι τα χειρότερα. Διώξε τις αμφιβολίες, εκδήλωσε την αγάπη σου και περίμενε να δεις τι θα γίνει…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο μήνας των γενεθλίων σου ενισχύει τα συναισθήματά σου. Ανανέωσε την ερωτική σου ζωή και δράσε εποικοδομητικά ενάντια στα εμπόδια. Ο μήνας ευνοεί την συννενόηση και την επικοινωνία. Η Αφροδίτη δίνει λύσεις στα προβλήματα και αναπτερώνει το ηθικό σου. Παρά το γενικότερο κλίμα, η αισιοδοξία σου αυξάνεται. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζεις το αντικείμενο του πόθου σου και δείχνεις την πρωτοποριακή σου πλευρά. Βγάλε τον αληθινό σου εαυτό, όχι τον αυταρχικό και τον επιθετικό βέβαια καθώς ο Άρης μπορεί να σε κάνει λίγο υπερβολική ή κακεντρεχή. Σκέψου ώριμα και σοφά.

ΙΧΘΥΕΣ
Προσπάθησε να αποκαταστήσεις τις παρεξηγήσεις αυτό το μήνα και να μην απογοητεύεις τους ανθρώπους ή τον ίδιο σου τον εαυτό. Αξιοποίησε τις γνωριμίες σου. Ο Ερμής σε βάζει σε σκέψεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δεν θα έχεις διάθεση για διασκέδαση. Θα επιδιώκεις την ηρεμία, ένα ρομαντικό καταφύγιο ή μπορεί να θέλεις να γιορτάσεις με τον αγαπημένο σου στο σπίτι οι δυο σας. Μπορεί να είσαι κουρασμένη ή να αναρωτιέσαι για την πορεία της σχέσης σου. Ξεκουράσου, χαλάρωσε και άσε τη ζωή να σου δείξει το δρόμο.

Πηγή: missbloom.gr