Εγώ ο άλλος

Έχασα τα λογικά μου και μια Λάρισα μαζί με εσένα

large - Έχασα τα λογικά μου και μια Λάρισα μαζί με εσένα

Ναι έχασα το μυαλό μου, λειτούργησα παρορμητικά και χωρίς να έχω καθόλου υπομονή. Εγώ, ναι εγώ. Μακάρι να μπορούσα να καταλάβω τι συμβαίνει στο κεφάλι μου. Την μια μέρα ήταν όλα καλά και μέσα σε 6 μέρες πήγα και τα χάλασα όλα.

Τώρα ήρθε ο καιρός που δε θες να με ξαναδείς. Ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που κάνουμε εμείς οι άνθρωποι; Στο τέλος μια σχέσης, είτε φιλικής είτε ερωτικής, κρατάμε και σκεφτόμαστε τα χειρότερα για τον άλλον χωρίς να σκεφτόμαστε όλα όσα περάσαμε, τα καλά και τα άσχημα. Είναι κρίμα να κρίνεις κάποιον από δύο – τρία πράγματα που έκανε ενώ μπορεί να κρύβει αλλά χίλια δυο, ακόμα καλύτερα και να μην ήξερε ή να του δόθηκε η ευκαιρία να τα εκφράσει.

banner-web

Δεν υπάρχουν κακοί άνθρωποι, μόνο κακές στιγμές.

Και τώρα που έγιναν όλα χάλια, θα σου πουν «δεν πειράζει, συνεχίζουμε». Εύκολο να το λες αλλά το μυαλό και η καρδιά, έχει άλλες βλέψεις. Πιστεύω πως υπάρχουν άνθρωποι που τα κλείνουν όλα σε «κουτάκια¨ στο μυαλό τους και μπορούν να «ρυθμίσουν» τη σκέψη τους. Δεν είναι όλοι έτσι. Υπάρχουμε και εμείς που αφηνόμαστε στον εαυτό μας και στην καρδιά μας και θέλουμε να ζούμε τα πράγματα στο έπακρον, χωρίς να σημαίνει πως αυτό είναι σωστό.

Άραγε μαθαίνουμε από τα λάθη μας; Όχι. Θα ξανακάνεις το ίδιο λάθος στο μέλλον απλά θα έχουν αλλάξει τα πρόσωπα και οι καταστάσεις. Όπως ερωτεύεσαι τώρα, έτσι θα ερωτεύεσαι, θα τσακώνεσαι, θα ξεσπάς, θα μισείς και την επόμενη φόρα, και την επόμενη και την επόμενη…

Ξέρω τι αλλάζει! Αλλάζει η διάρκεια, κάνεις το λάθος πιο πολύ εν γνώση σου και το ξεπερνάς κάθε φορά πιο γρήγορα, αλλά το λάθος θα γίνει. Το λάθος είναι σαν τον απαγορευμένο καρπό, θες να τον δοκιμάσεις ενώ ξέρεις τι θα ακολουθήσει.

mm
Μεγάλωσα εκεί απ' όπου κατάγεται η "δέκατη μούσα". Λατρεύω το junk food, τη φωτογραφία, τα ταξίδια, τις σειρές, να γράφω και φυσικά το δράμα μου.
Open