Λάρισα, Πολιτισμός

Σχολή ξωτικών από τα ΚΔΑΠ στο Πάρκο των Ευχών

25359844 10210357007867930 1161013015 n - Σχολή ξωτικών από τα ΚΔΑΠ στο Πάρκο των Ευχών

Στη Σχολή ξωτικών που ίδρυσαν τα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίων στο Πάρκο των Ευχών, οι σκανταλιές δεν έχουν τέλος! Εκατόν πενήντα περίπου μαθητές από σχολεία της πόλης και του νομού πέρασαν με επιτυχία όλες τις  φοβερές δοκιμασίες και πήραν το πιστοποιητικό του Ξωτικού του Αι Βασίλη με άριστα!

Για να πάρετε μια ιδέα,  απάντησαν σε δύσκολες ερωτήσεις για τις  πολύ προσωπικές και άκρως απόρρητες συνήθειές του, πέρασαν  εμπόδια με μυριάδες κουδουνάκια χωρίς να ακουστεί ούτε ένα ντιν,  ακολούθησαν παράξενες διαδρομές με εξαιρετικά απαιτητικές κινήσεις, κουβάλησαν πακέτα με δώρα και στο τέλος ζωγράφισαν με τον τροχό των χρωμάτων  σε μια  εικόνα μαγική.

Κανείς δεν ξέρει τι θα αποκαλύψει μόλις ολοκληρωθεί!

Τα σκανταλιάρικα ξωτικά είναι έτοιμα να γίνουν οι πιο ικανοί βοηθοί του Αι Βασίλη και να μοιράσουν παντού τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Τα απογεύματα οι αρχηγοί των Ξωτικών των ΚΔΑΠ μετακομίζουν στο Παιχνιδόκουτο για να μεταμορφώσουν τα παιδιά σε βοηθούς του Αϊ Βασίλη με μια κατασκευή – έκπληξη!

Η μαγεία συνεχίζεται! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Πέμπτη 14/12

6μ.μ – 8μ.μ.  Βοηθοί του Αι Βασίλη –  Παιχνιδόκουτο

Δευτέρα 18 /12

10 π.μ. – 2 μ.μ   Σχολή  Ξωτικών  –  Μικρή Σκηνή

6μ.μ – 8μ.μ.  Βοηθοί του Αι Βασίλη –  Παιχνιδόκουτο

Τετάρτη 20/12

10 π.μ. – 2 μ.μ   Σχολή  Ξωτικών  – Μικρή Σκηνή

6μ.μ – 8μ.μ.  Βοηθοί του Αι Βασίλη –  Παιχνιδόκουτο

Πέμπτη 21/12

Μεγάλη Παρέλαση των ΚΔΑΠ στο Πάρκο των Ευχών

Σου άρεσε; Σχολίασέ το!
mm
Νιώθω υπερήφανος για όλα όσα δημιουργούμε καθημερινά στο larisaevents.gr. Όντας ο υπεύθυνος όλου του περιοδικού δουλειά μου είναι να διατηρώ τις ισορροπίες, να συντονίζω τη συντακτική ομάδα και να παράγω ιδέες. Μια καθημερινή τρέλα, μια καθημερινή καψούρα!