Fashion, Fashion & Beauty

Η σειρά Longines Master Collection δίνει χρώμα στα καντράν της

Σαν παραδοσιακή εταιρία ωρολογοποιίας, η Longines ανέκαθεν κατασκεύαζε εξαιρετικά ρολόγια. Η συλλογή Longines Master Collection είναι η τέλεια, σύγχρονη απεικόνιση αυτής της ιδέας, όπως αποδεικνύεται από την επιτυχία της από τότε που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, το 2005. Η σειρά Longines Master Collection συνδυάζει την κλασική κομψότητα και υπεροχή, για την όσο το δυνατό μεγαλύτερη ευχαρίστηση των ενθουσιωδών οπαδών της ωρολογοποιίας. Σήμερα, η Longines παρουσιάζει νέα κομμάτια στα οποία τα χρωματιστά καντράν γίνονται το επίκεντρο της προσοχής. Αυτά τα γκρι και μπλε μοντέλα προσθέτουν μία νέα ποικιλία στην πλούσια σειρά μοντέλων που προσφέρει η συλλογή Longines Master Collection

Το 2005, η Longines παρουσίασε τη σειρά που θα γινόταν το προϊόν της με τις μεγαλύτερες πωλήσεις: τη συλλογή Longines Master Collection. Από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της, αυτή η σειρά έχει γνωρίσει τέτοια μεγάλη επιτυχία χωρίς ποτέ να έχει καμφθεί, ώστε να έχει γίνει εμβληματική για την τεχνογνωσία της εταιρείας στην ωρολογοποιία. Στη διάρκεια των επόμενων χρόνων, νέα μεγέθη και ιδιατερότητες έχουν προστεθεί, ενώ το διαχρονικό κλασικό στιλ που είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό της εταιρείας και το οποίο έχει παίξει μεγάλο ρόλο στην επιτυχία της παγκοσμίως, έχει διατηρηθεί.

 Φέτος, η Longines παρουσιάζει δύο εκδόσεις: μία σε γκρι και μία σε μπλε. Αυτές οι μοντέρνες χρωματικές εκδοχές βρίσκονται σε τέλεια αρμονία με το κλασικό και διακριτικό πνεύμα αυτής της συλλογής. Επάνω στο ακτινωτό μπλε ή ακτινωτό γκρι καντράν, διακρίνονται οι ώρες, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα χάρι στους δείκτες που έχουν επικάλυψη ροδίου και ξεχωρίζουν διακριτικά. Τα γκρι μοντέλα, όπως και το αντρικό μπλε μοντέλο, διατίθενται με λουράκι αλιγάτορα στο ίδιο χρώμα με το καντράν, για απόλυτη αρμονία.

Αυτά τα μοντέλα της Longines Master Collection κυκλοφορούν σε αρκετές διαφορετικές διαμέτρους, ώστε οι πελάτες, άντρες και γυναίκες να μπορούν να βρουν το καλύτερο ρολόι που ταιριάζει στον καρπό τους. Το διαφανές καπάκι στο κάτω μέρος της ατσάλινης κάσας δίνει τη δυνατότητα να μπορεί να θαυμάσει κανείς τον λαμπερό μηχανισμό των αυτόματων calibres με τον οποίο, αυτά τα ρολόγια είναι εξοπλισμένα. Επιπλέον, αυτά τα κομψά ρολόγια συνοδεύονται από ένα ατσάλινο μπρασελέ ή από λουράκι αλιγάτορα σε γκρι ή μπλε χρώμα, ενώ σε όλα τα σχέδια υπάρχει αναδιπλούμενη μπούκλα ασφαλείας.

Με έδρα στο SaintImier της Ελβετίας από το 1832, οι ωρολογοποιοί της  Longines απολαμβάνουν την εμπειρία τους γεμάτη από παράδοση, κομψότητα και υψηλή απόδοση. Με γενεές εμπειρίας σαν επίσημος χρονομέτρης σε παγκόσμια πρωταθλήματα, και σαν μέλος διεθνών αθλητικών ομοσπονδιών, η Longines έχει δημιουργήσει δυνατές και μακροχρόνιες σχέσεις στον κόσμο του αθλητισμού,μέσα στο πέρασμα του χρόνου. Γνωστή για την κομψότητα των ρολογιών της, η Longines είναι μέλος του Ομίλου Swatch Group Ltd.,του μεγαλύτερου κατασκευαστή ρολογιών παγκοσμίως. Η φίρμα Longines, με έμβλημά της τη φτερωτή κλεψύδρα,  έχει έδρα σε περισσότερες από 150 χώρες.

mm
Νιώθω υπερήφανος για όλα όσα δημιουργούμε καθημερινά στο larisaevents.gr. Όντας ο υπεύθυνος όλου του περιοδικού δουλειά μου είναι να διατηρώ τις ισορροπίες, να συντονίζω τη συντακτική ομάδα και να παράγω ιδέες. Μια καθημερινή τρέλα, μια καθημερινή καψούρα!