Ζώδια

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια 24/11

zodia 1 ipopgr 1 - Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια 24/11

Kριός

Αγαπητέ Κριέ, η Σελήνη στον Υδροχόο, σε κάνει να νιώθεις ακόμη πιο εξωστρεφής. Έχεις την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με κόσμο και να μιλήσεις για πράγματα που σκέφτεσαι και οραματίζεσαι. Την ανάγκη σου αυτή καλά θα κάνεις να την διαχειριστείς σωστά και προς όφελος των σχεδίων σου. Έχε υπόψη σου ότι δεν έχουν όλοι τις καλύτερες προθέσεις. Στα επαγγελματικά, μπορείς να αξιοποιήσεις την τάση αυτή για να κάνεις δημόσιες σχέσεις με απώτερους σκοπούς.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα είναι αρκετά καλή και είναι στο χέρι σου να διαχειριστείς τις καταστάσεις προς όφελός σου. Έχεις όραμα για το μέλλον, αλλά και την ανάγκη να συζητήσεις γύρω από αυτό, έτσι ώστε να κάνεις σιγά σιγά τα βήματα που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Διαχειρίσου την εκρηκτικότητα που δίνει η Σελήνη στον Υδροχόο, έτσι ώστε να υπάρχει μια ισορροπία που δεν σε βάζει σε κινδύνους. Η ανάγκη για ελευθερία δεν σημαίνει ότι αντιδρά σε κάθε συμβουλή ή κουβέντα των γύρω μου!

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η Σελήνη στον Υδροχόο ενισχύει την τάση σου να στηρίξεις τον συνάνθρωπό σου κάνοντας ανθρωπιστικές πράξεις. Αυτό μεταφράζεται σε φιλανθρωπία ή ανθρώπινη επαφή. Καμιά φορά η παρουσία, μια κουβέντα, μια αγκαλιά μπορεί να προσφέρει ουσιαστικότερη βοήθεια από μια υλική στήριξη. Μη γυρίσεις το κεφάλι αν σου ζητηθεί. Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα ίσως χρειαστούν τη συμβουλή σου για να βγουν από μια δύσκολη κατάσταση. Αφιέρωσε τον απαραίτητο χρόνο.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, με τη Σελήνη στον Υδροχόο νιώθεις το συναίσθημά σου να αποδυναμώνεται και να υποκινείται περισσότερο από τις πνευματικές σου αναζητήσεις. Δεν γίνεσαι έρμαιο αυτού που νιώθεις. Αντίθετα, βλέπεις τα πράγματα πιο ανθρωπιστικά και ουσιαστικά. Έτσι, μπορείς να αξιοποιήσεις την ημέρα για να προσφέρεις τη βοήθειά σου σε εκείνους που το έχουν ανάγκη, χωρίς να καταρρακώνεσαι και να θλίβεσαι από την δυστυχία και τον προβληματισμό.

Λέων

Φίλε Λέων, η σημερινή ημέρα σε βοηθάει να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του περίγυρού σου και μέσα από αυτά να κάνεις εύκολα νέες γνωριμίες. Η ευγένεια που εκπέμπεις σε συνάρτηση με την φιλική και συμπαθητική σου στάση, σε κάνουν προσιτό και ενδιαφέρον στους άλλους. Είναι μια αξιόλογη ευκαιρία για να έρθεις κοντά με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν στις επιδιώξεις σου. Πέρα όμως από το συμφέρον σου, πρωτεύον είναι να περνάς καλά και εσύ μαζί τους.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, με τη Σελήνη στον Υδροχόο η σημερινή σου συμπεριφορά μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα αντισυμβατικό και αντιδραστικό. Για το λόγο αυτό προσπάθησε να μετριάσεις τις αντιδράσεις σου προκειμένου να αποφύγεις τους μπελάδες και τα μπλεξίματα. Μίλα ευθέως για ό,τι σε ενοχλεί, αλλά μην φτάνεις τα πράγματα στα άκρα. Μην προσπαθείς να ξεπερνάς μονίμως τα όρια και να σπας τα δεσμά, γιατί κάποια στιγμή δεν θα υπάρχει κάποιος να σε συγκρατήσει και θα σου βγει σε κακό. Χαλάρωσε για να περάσεις μια ήρεμη ημέρα.

 Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, Η Σελήνη στον Υδροχόο, βγάζει προς τα έξω το κοινωνικό σου πρόσωπο ακόμη πιο έντονα. Εκ των πραγμάτων σε νοιάζει η εικόνα σου και η άποψη των γύρω σου, αλλά σήμερα θα έχεις και τη διάθεση να συναναστραφείς με όλους αυτούς που σε περιβάλλουν και να κινήσεις τα νήματα. Είσαι σε θέση να κατευνάσεις το συναίσθημα και να μην το αφήσεις να κυριαρχήσει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Έτσι, δεν παρασύρεσαι και λειτουργείς με απόλυτη πρακτικότητα.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, το πλανητικό σκηνικό διευκολύνει την έκφραση του δυναμισμού σου, ενώ δεν θα λείψει η τάση για αλλαγές και για βελτιώσεις σε τομείς που σε απασχολούν τελευταία. Η ελευθερία σου μοιάζει ό,τι πολυτιμότερο αυτές τις ημέρες και για αυτό δεν είσαι διατεθειμένος να «χαριστείς» σε κανέναν. Χαλάρωσε λίγο και μην ανάγεις τα πάντα σε μια μάχη διεκδίκησης. Ασχολήσου με τις υποχρεώσεις σου στα κοινά και στις ομάδες που συμμετέχεις.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, με το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορείς να θέσεις νέα σχέδια, να κάνεις κάτι ξεχωριστό και ασυνήθιστο, αφήνοντας την πρωτοπόρα σκέψη σου να εκφραστεί σε πραγματικό χρόνο. Βρίσκεσαι σε μια διαρκή και δημιουργική σκέψη που προσπαθεί να βρει ανταπόκριση στην πραγματικότητα. Προσπάθησε να είσαι ισορροπημένος και να μην στέκεσαι με δυσπιστία και αντιδραστικότητα απέναντι σε όσα ακούς.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, φαίνεται πως σε προβληματίζει αρκετά ο τρόπος που διαχειρίζεσαι κάποιες υποθέσεις. Αγαπημένα πρόσωπα σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις ότι φέρεσαι αντιδραστικά  και απρόβλεπτα και θα πρέπει να κάνεις κάτι για να ισορροπήσεις τις ενέργειές σου αυτές. Η έντονη κοινωνικοποίηση είναι εμφανής και ίσως αυτή αποτελέσει τη λύση των προβλημάτων σου. Αξιοποίησε την εύνοια που δέχεσαι από τρίτους για να προχωρήσεις με τις εκκρεμότητές σου.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε πολλές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν σήμερα στην ζωή σου και θα μπορέσεις να κλείσεις υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Με την ενέργεια και την δυναμικότητα που έχεις θα καταφέρεις με ευκολία ότι προγραμματίσεις να κάνεις και η ικανοποίηση που θα λάβεις θα σε εμψυχώσει σημαντικά για να συνεχίσεις τις προσπάθειες σου.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η Σελήνη στον Υδροχόο, βγάζει στην επιφάνεια ακόμη πιο έντονα, το ενδιαφέρον σου για το κοινό καλό. Νοιάζεσαι για τον διπλανό σου και για αυτό δεν θα αρνηθείς τη στήριξη όταν σου ζητηθεί. Ωστόσο, σήμερα νιώθεις ανίκανος να διαχειριστείς την καταπίεση που μπορεί κάποια να προσπαθήσουν να σου ασκήσουν. Δεν ανέχεσαι δεσμά και όρια που περιορίζουν ή προσβάλλουν την ατομικότητά σου.

ipop.gr