Λάρισα, Συνεντεύξεις

Η Θεσσαλία στη Philoxenia!

20171111 135315 01 1024x576 - Η Θεσσαλία στη Philoxenia!

Το larisaevents.gr το Σάββατο 11 Νοεμβρίου,παρευρέθηκε στην 33η Έκθεση philoxenia στη Θεσσαλονίκη όπου συναντήθηκε με τον κ. Ιωάννη Μπουτίνα αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Θεσσαλίας , σε μια αποκλειστική του συνέντευξη.Συγκεκριμένα ειπε:

«Για μια ακόμη φορά , η περιφέρεια Θεσσαλίας έρχεται στη philoxenia με αλλαγμένη παρουσία φέτος, μέσα σε έναν αρκετά καλαίσθητο χώρο και με κλεισμένα 34 b2b ραντεβού τα οποία δώσαμε σε ενώσεις των κτηνοτρόφων όλων των περιφερειακών δυνατοτήτων για να μπορέσουν να κάνουν τις επαφές τους και να έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν ,για τη νέα χρονιά που έρχεται , να γίνει προορισμός του καθενός η Θεσσαλία ! Σκοπός της Περιφέρειας Θεσσαλίας ειναι να κάνουμε 365 μέρες προορισμό τη Θεσσαλίας μας !»

Μαζί με τον κ.Μπουτινα ήταν και ο κ. Λάμπρος Ζαρρας εκπρόσωπος του Δήμου Τεμπών και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ μαζι με τον κ.Φάνη Βουλιώτη πρόεδρο τουριστικών επιχειρησεων Κατω Ολυμπου όπου μας ανέφεραν χαρακτηριστικά :

«Φέτος στην 33η έκθεση Philoxenia συμμετέχει και ο Δήμος Τεμπών σε συνεργασία με την περιφέρεια Θεσσαλίας και την περιφερειακή ενότητα Λάρισας . Η περιφέρεια ,μας έδωσε ένα μέρος του περιπτέρου που συμμετέχει για να αναδείξουμε το Δήμο Τεμπών ,τα Προϊόντα του και τις ομορφιές που προσφέρει . Έχουμε φέρει από τη Ραψανη κάποια είδη κρασιών που παράγονται στο τόπο της ορεινής αυτής περιοχής  , διάφορα προϊόντα από την περιοχή του Δήμου Νεσσωνος όπως αμύγδαλα ,ελιές και τσίπουρο από τα Αμπελάκια. Είμαστε από την Παρασκευή εδώ και σήμερα Σάββατο πέρασε η κ.Κουντουρα υπουργός Τουρισμού όπου παρέμεινε για λίγο στο περίπτερο μας και της δώσαμε προϊόντα από την περιοχή μας . Σαν Δήμος έχουμε σκοπό να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε,να προγραμματίσουμε και άλλες επισκέψεις σε άλλες εκθέσεις εσωτερικού αλλά και εξωτερικού ,ώστε να αναδείξουμε τα παράλια και βασικά όλη την περιοχή του Δήμου Τεμπών μαζί με την κοιλάδα Τεμπών .»

Σου άρεσε; Σχολίασέ το!
Γεννημένη αργά των 90΄s .Κορίτσι της τέχνης και της φύσης,γεμάτη ενέργεια και θέληση για ζωή.Ερωτευμένη με τα ταξίδια και τις νέες περιπέτειες.Με λίγα λόγια,το κορίτσι της διπλανής πόρτας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *