Ζώδια

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια 9/10

zodia4 - Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια 9/10

Kριός

Αγαπητέ Κριέ, η Σελήνη στους Διδύμους σου προσφέρει διόραση και αντιληπτική ικανότητα. Μπορείς να δεις μπροστά, να διαβάσεις ανάμεσα στις γραμμές και να αντιληφθείς καταστάσεις πιο εύκολα από ποτέ. Η περιέργειά σου σε ωθεί ακόμη περισσότερο να μάθεις και να διερευνήσεις ανθρώπους και καταστάσεις, έτσι ώστε να έχεις την ευκαιρία να βγάλεις μόνος σου πολύτιμα συμπεράσματα. Από την άλλη, όμως, θα πρέπει να προσέξεις την στάση σου απέναντι στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Δεν θα είναι δύσκολο να γίνεις απόλυτος και απόμακρος με τον Ερμή να πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Πλούτωνα.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα σου προσφέρει την εύνοιά της αρκεί να την εκμεταλλευτείς δεόντως. Αξιοποίησε τη δύναμη του μυαλού σου και οργάνωσε το χρόνο σου αποτελεσματικά, έτσι ώστε να μπορέσεις να φέρεις εις πέρας όλες σου τις υποχρεώσεις. Το καλό είναι ότι έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πολλές ασχολίες παράλληλα, γεγονός που θα σου φανεί πολύ χρήσιμο. Η Σελήνη στους Διδύμους, ωστόσο, κάνει πιο εύκολες τις συχνές αλλαγές που σημαίνει ότι ακόμη και εσύ μπορείς να είσαι ασταθής και να παρασύρεσαι εύκολα.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η Σελήνη στο ζώδιο σου κάνει πιο έντονα τα χαρακτηριστικά σου, φέρνοντας στην επιφάνεια το δραστήριο εαυτό σου, που του αρέσει να ασχολείται με διάφορες δραστηριότητες, να επικοινωνεί με κόσμο, να εξερευνεί και γενικότερα να ζει ανακαλύπτοντας νέες καταστάσεις. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να ελέγξεις την ανησυχία που είναι πιθανό να σου δημιουργεί το πλανητικό σκηνικό και την επιπολαιότητα με την οποία μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή ημέρα σε βοηθάει να βάλεις σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου, καθώς διαθέτεις την ικανότητα να χειρίζεσαι πολλές υποθέσεις ταυτόχρονα και με μεγάλη ευκολία. Η δύναμη του μυαλού σου θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στην συμπεριφορά σου προς τα άτομα που σε περιβάλλουν, γιατί ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σε κάνει απόλυτο, άκαμπτο και σκληρό, με αποτέλεσμα να κάνεις τους άλλους να στέκονται εχθρικά απέναντί σου. Χαλάρωσε και δείξε καλή διάθεση.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, είναι μια μέρα με γεμάτο πρόγραμμα η σημερινή, αλλά δεν χρειάζεται να φοβάσαι καθώς έχεις τη δύναμη να κάνεις πολλά πράγματα σήμερα και μάλιστα ταυτόχρονα. Μπορείς να κινηθείς έξυπνα και να εμπιστευτείς γενικότερα την κρίση σου. Έχει σημαντικά οφέλη να σου προσφέρει. Πρόσεξε όμως, να μην φερθείς επιπόλαια αψηφώντας τους κινδύνους. Επίσης, δείξε εμπιστοσύνη και στα πρόσωπα που σου έχουν αποδείξει ότι την αξίζουν. Δεν χρειάζεται να είσαι απόλυτος στην σκέψη σου και να εμμένεις στη θέση που εκφράζεις.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, είναι μια μέρα που μπορείς να εκμεταλλευτείς την εύνοια που χαρίζει η Σελήνη στους Διδύμους, για να επιλύσεις δύσκολα προβλήματα, να διορθώσεις καταστάσεις και γενικότερα να βάλεις μια σειρά με μέθοδο και αποτελεσματικότητα. Το κοφτερό σου μυαλό σε βοηθάει να βρεις την άκρη σε θέματα που έμεναν στάσιμα τον τελευταίο καιρό και είχαν αρχίσει να σου προκαλούν πραγματικό πονοκέφαλο. Το μόνο που οφείλεις να προσέξεις είναι τη στάση σου προς τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Σπάσε το τείχος του εγωισμού για να μπορέσουν και οι άλλοι να σου δείξουν θετικότερη στάση.

 Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη στους Διδύμους σου προκαλεί την ανάγκη της αναζήτησης, της ανακάλυψης και γενικότερα έχεις την τάση να ψάχνεις πληροφορίες. Ο,τιδήποτε καινούριο σου τραβάει την προσοχή, σε βγάζει από τη μονοτονία σου και βάζει σε εγρήγορση το μυαλό σου. Οι μετακινήσεις και τα ταξίδια διευκολύνονται σήμερα, ενώ δεν είναι απίθανο να δρομολογήσεις κάποιο μακρινό μέσα στο επόμενο διάστημα. Η αποψινή βραδιά είναι κατάλληλη για να εκφράσεις τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες. Διάλεξε τί σε εκφράζει και δρομολόγησέ το.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα μπορείς να απολαύσεις συζητήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, καθώς έχεις την ανάγκη να μοιραστείς συναισθήματα και σκέψεις με άτομα που εμπιστεύεσαι και σέβεσαι τη γνώμη τους. Παράλληλα, η διορατικότητά σου σε βοηθάει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν σε μελλοντικές υποθέσεις. Η ημέρα μπορεί να κλείσει ευχάριστα ικανοποιώντας τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες. Μια βόλτα, ένα βιβλίο, ένα ντοκιμαντέρ, είναι μονάχα ελάχιστες επιλογές ανάμεσα σε εκείνες που θα τέρψουν την ψυχή σου και θα ξεδιψάσουν την περιέργειά σου.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα η ημέρα επιτάσσει να ακούσεις τις ανάγκες σου. Έχεις ανάγκη από μια βόλτα, νέες περιπέτειες, να συλλέξεις πληροφορίες, να εξερευνήσεις το άγνωστο. Η Σελήνη στους Διδύμους, κάνει πιο έντονη την περιέργειά σου και σε ωθεί να κάνεις πράγματα που θα την καλύψεις. Ωστόσο, θα πρέπει να δώσεις προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεσαι πρόσωπα και καταστάσεις, καθώς δεν θα σου είναι δύσκολο να φερθείς επιπόλαια πληγώνοντας ακόμη και πρόσωπα που αγαπάς.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα πρέπει να προσέξεις αρκετά, γιατί είσαι επιρρεπής σε μια συμπεριφορά που μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα βγάζει στην επιφάνεια εκείνη την πλευρά του εαυτού σου που αρνείται να συμβιβαστεί, να αποδεχθεί, να ακούσει, με αποτέλεσμα να έρχεσαι σε σύγκρουση με τους γύρω σου. Φρόντισε να μην είσαι σκληρός με τους άλλους, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εισπράττεις αδιαφορία και έλλειψη κατανόησης. Χαλάρωσε και θα δεις πόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η Σελήνη στους Διδύμους είναι μια καλή θέση για να μπορέσεις να ασχοληθείς με σημαντικά προβλήματα που εμποδίζουν τις εξελίξεις στη ζωή σου. Σήμερα μπορείς να σκεφτείς σοβαρά και να βρεις λύσεις που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να μοιραστείς τις σκέψεις σου με άτομα εμπιστοσύνης, έτσι ώστε να πάρεις μια δεύτερη γνώμη και να βρεις τη στήριξη που θα σου δώσει αυτοπεποίθηση.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, αυτό που αναζητάς έντονα σήμερα είναι μια διέξοδος από την καθημερινότητα. Μια βόλτα, ένα βιβλίο μπορεί να σε ταξιδέψει, να σε χαλαρώσει και να σε κάνει να αναζωογονηθείς. Δεν χρειάζονται μεγάλες αποστάσεις για να βρεις τον εαυτό σου, να συζητήσεις μαζί του και να σκεφτείς τα επόμενα βήματα. Αγαπημένα πρόσωπα μπορούν να σταθούν στο πλάι σου αν αποφασίσεις να φερθείς ώριμα, ανοίγοντας την καρδιά σου.

ipop.gr