Ζώδια

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια 11/10

zodia 2 ipopgr 1 - Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια 11/10

Kριός

Η σημερινή ημέρα αναμένεται αρκετά ευχάριστη, φίλε Κριέ. Η Σελήνη στον Καρκίνο σε κάνει πιο ευαίσθητο και σου χαρίζει μια ξεχωριστή γενναιοδωρία. Έχεις πιο έντονη την τάση να προσφέρεις τη βοήθειά σου, να στηρίξεις τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και ειδικά της οικογένειάς σου. Δίνεις περισσότερη βάση στο σπίτι και στις υποχρεώσεις του, για αυτό είναι μια καλή ημέρα να ασχοληθείς με εκείνες τις εκκρεμότητες που το αφορούν. Μπορείς να το ανακαινίσεις, να του αλλάξεις διακόσμηση, να επισκευάσεις ό,τι έχει χαλάσει και γενικότερα να ασχοληθείς με ό,τι σχετίζεται με αυτό.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα σου χαρίζει προνοητικότητα και σε ωθεί να βάλεις ένα πρόγραμμα που θα το ακολουθήσεις με πειθαρχία προκειμένου να εξασφαλίσεις μια αρμονική εξέλιξη μέσα στην ημέρα. Έχεις την ανάγκη να νιώσεις ασφάλεια στον χώρο σου, αλλά και οι επιλογές που θα κάνεις να σου προσφέρουν σιγουριά και ηρεμία. Το περιβάλλον σου σε επηρεάζει και μάλιστα θα οικειοποιηθείς τόσο τις απόψεις που θα ακούσεις από δικά σου πρόσωπα που θα νιώσεις ότι εκφράζουν δικές σου ανάγκες. Η οικογένεια θα βρίσκεται πρώτη στη λίστα των προτεραιοτήτων σου και δεν θα είσαι σε θέση να ασχοληθείς με κάτι άλλο αν δεν διευθετήσεις πρώτα όσα την αφορούν.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, αυτό που σε ενδιαφέρει σήμερα είναι να φροντίσεις και να προστατέψεις τους δικούς σου ανθρώπους. Για αυτό, θα είσαι σε θέση να προσαρμόσεις ακόμη και την συμπεριφορά σου, έτσι ώστε να αποφύγεις να τους πληγώσεις. Εισπράττεις, όμως, και εσύ αγάπη και κατανόηση από το περιβάλλον σου, πράγμα που σε κάνει να νιώθεις ικανοποίηση, χαρά και ευγνωμοσύνη. Κάποιες φορές, ίσως, φανείς δειλός σε κάποιες αποφάσεις σου, αλλά στην ουσία είναι η ευαισθησία σου που θα κυριαρχήσει και θα σε συγκρατήσει.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου με αποτέλεσμα να είσαι ακόμη πιο συναισθηματικός και εσωστρεφής σήμερα. Η οικογένεια θα είναι το πρώτο σου μέλημα, μαζί με την κατάσταση που θα κυριαρχεί στο σπίτι. Μπορεί να νιώσεις ακόμη και την ανάγκη να ολοκληρώσεις γρήγορα την εργασία σου για να γυρίσεις πίσω στη φωλιά σου, εκεί που νιώθεις ασφάλεια και πληρότητα. Θα έχεις, επίσης, την τάση να βοηθήσεις τα πρόσωπα που αγαπάς πρακτικά και ψυχολογικά, για αυτό είσαι ικανός να καταπιέσεις δικές σου ανάγκες προκειμένου να ανταπεξέλθεις σε ό,τι σου ζητήσουν.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, η Σελήνη στον Καρκίνο, βγάζουν στην επιφάνεια μια πλευρά του εαυτού σου πιο συναισθηματική και ανασφαλή. Όπως καταλαβαίνεις, αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο, για αυτό φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες μεταξύ της σημερινής τάσης και της συνηθισμένης σου συμπεριφοράς. Δεν σου ταιριάζει η γκρίνια και η ανασφάλεια, για αυτό μην την εκφράζεις. Αν έχεις την ανάγκη να στραφείς περισσότερο στα δικά σου πρόσωπα για να τους βοηθήσεις με υποθέσεις που τα προβληματίζουν, καλά θα κάνεις να σταθείς δίπλα τους και να αφήσεις τους εγωισμούς. Έλεγξε τη σκληρότητα στην συμπεριφορά που σου βγαίνει κάποιες στιγμές.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να αφήσεις στην άκρη τα επαγγελματικά και να ασχοληθείς ουσιαστικότερα και εις βάθος με τις υποθέσεις του σπιτιού και της οικογένειας. Η Σελήνη στον Καρκίνο, σχεδόν επιτάσσει μια τέτοια συμπεριφορά, οπότε επωφελήσου για να έρθεις πιο κοντά με τα μέλη της οικογένειάς σου, να μιλήσεις μαζί τους, να ασχοληθείς με τα προβλήματά τους και γενικότερα να κάνεις την παρουσία σου αισθητή δίπλα τους. Δείξε την αγάπη και τη γενναιοδωρία, αφήνοντας στην άκρη τη σκληρή στάση.

 Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σε συζητήσεις που θα έχεις σήμερα με τους δικούς σου ανθρώπους θα μπορέσεις να εκφράσεις την αγάπη και τη στοργή σου, γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις ευφορία και ζεστασιά. Σε ενδιαφέρει να είναι καλά οι άνθρωποι που αγαπάς, όπως επίσης θα δώσεις προσοχή και στις ανάγκες του σπιτιού σου. Αν έχεις κατά νου να  κάνεις μια αλλαγή στη διακόσμηση, τώρα είναι μια καλή στιγμή να το κάνεις. Επίσης, η Σελήνη στον Καρκίνο, σε κάνει να εκφράζεις μια κάποια εξάρτηση από τα πρόσωπα της οικογένειάς σου, νιώθοντας την ανάγκη να είσαι κοντά τους.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η ημέρα σε καλεί να βρεθείς πιο κοντά με την οικογένειά σου, για να εκφράσεις την ανάγκη σου για ασφάλεια. Σε εκείνη και στο σπίτι σου βρίσκεται το λιμάνι σου, εκεί που παίρνεις δύναμη και αναγεννιέσαι. Σήμερα, λοιπόν, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην επιστροφή στο σπίτι. Είσαι λίγο συναισθηματικός, λίγο ευσυγκίνητος και το μόνο που θέλεις είναι να βρεθείς στον δικό σου χώρο, εκεί που νιώθεις προστατευμένος από όλους και όλα.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα είναι μια ημέρα ανασυγκρότησης και προετοιμασίας. Τα σχέδιά σου μπαίνουν σε μια σειρά κατόπιν πρωτοβουλίας σου καθώς νιώθεις πως υπάρχει αρκετό χάος στο μυαλό σου. Οι δικοί σου άνθρωποι δρουν ενισχυτικά στην τάση σου αυτή και σε βοηθούν να θέσεις και πάλι τους στόχους σου, αυτή τη φορά προσαρμοσμένους στην πραγματικότητα. Το σπίτι σου ανήκει στους τομείς που χρειάζονται αναδιοργάνωση και η σημερινή ημέρα είναι η κατάλληλη για να ασχοληθείς με αυτό το εγχείρημα.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα είναι μια αρκετά αρμονική ημέρα. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία σε κάνει ακόμη πιο ζεστό και προσιτό, χαρίζοντάς σου τη διάθεση να έρθεις πιο κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάς. Δέχεσαι την αγάπη του περιβάλλοντός σου, γεγονός που σε κάνει να εκτονώσεις την ένταση και σε γεμίζει με θετική ενέργεια. Η ανάγκη σου να βοηθήσεις εκείνους που έχουν ανάγκη εκφράζεται μέσα από την υλική και την άυλη συνεισφορά. Ακόμη και λίγο χρόνο να διαθέσεις σε εκείνους που χρειάζονται βοήθεια, είναι μεγάλη υπόθεση!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να έρθεις πιο κοντά με την οικογένειά σου ή με αδερφικούς φίλους. Νιώθεις το δεσμό σου μαζί τους πιο έντονο, αλλά και ικανό να σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στις όποιες δυσκολίες προκύψουν. Κάποιες φορές, ίσως, εκφράσεις ανασφάλειες, αλλά και αυτό είναι συνέπεια της ανάγκης σου να νιώσεις ασφαλής, οπότε αναζητάς την επιβεβαίωση από τους γύρω σου. Θα είσαι αρκετά ευαίσθητος και αυτό θα πρέπει να το προσέξεις για να μην γίνει αιτία να εξαπατηθείς.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα ασχολήσου λίγο παραπάνω με τον εαυτό σου και φρόντισε να κάνεις πράγματα που σε γεμίζουν. Το πιθανότερο είναι να θέλεις να ασχοληθείς με τα πρόσωπα που αγαπάς καθώς νιώθεις την ανάγκη να τους εκφράσεις το ζεστό σου συναίσθημα και να τους στηρίξεις στα προβλήματά τους. Μην διστάσεις να τους προσφέρεις την πολύτιμη συντροφιά σου που θα τους κάνει να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν.

ipop.gr