Ζώδια

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια 10/10

zodia4 - Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια 10/10

Kριός

Αγαπητέ Κριέ, με τη Σελήνη στους Διδύμους και τον Δία στον Σκορπιό, είναι μια κατάλληλη ημέρα για να λύσεις τα προβλήματα που σε βαραίνουν με άψογη λογική και επιμονή. Είσαι σε θέση να αναλύσεις τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των καταστάσεων, να βρεις ξεκάθαρες λύσεις και να βάλεις στόχους που μπορείς να κατακτήσεις παρά τον κόπο. Ό,τι βάλεις κατά νου θα έχεις την ικανότητα να το καταφέρεις. Γίνεσαι αρκετά φιλόδοξος, αλλά και γενναιόδωρος. Οπότε, κάνε το πρόγραμμά σου κοιτάζοντας την κορυφή. Βήμα- βήμα θα καταφέρεις να φτάσεις με επιτυχία.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, το πλανητικό σκηνικό είναι αρκετά ευνοϊκό σε γενικές γραμμές, προσφέροντάς σου εκείνα τα χαρακτηριστικά που σε βοηθούν να ξεπεράσεις σημαντικά προβλήματα και να θέσεις νέους στόχους που θα σε παρακινήσουν να δραστηριοποιηθείς με πάθος. Ωστόσο, θα πρέπει να φροντίσεις να μείνεις σταθερός στις απόψεις και τις αποφάσεις σου. Θα έχεις την τάση να παρασύρεσαι, γεγονός που σε κάνει να αλλάζεις γνώμη και αυτό θα σου δημιουργεί πρόβλημα. Αξιοποίησε τη γνώση του παρελθόντος για να αποφύγεις τα ίδια λάθη.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, ξεκινάει μια περίοδος που θα σε βοηθήσει να κατακτήσεις πολλούς από τους στόχους σου, καθώς το πείσμα σου θα είναι αυτό που θα σε οδηγήσει για να φτάσεις μέχρι εκεί. Χρειάζεται μεθοδικότητα και υπομονή και η επιτυχία δεν θα είναι μακριά. Ωστόσο, τη σημερινή ημέρα καλά θα κάνεις να προσέξεις τις επιρροές της Σελήνης που βρίσκεται στο ζώδιό σου, γιατί έχεις την τάση να παίζεις διπλό παιχνίδι και αυτό μπορεί να αποβεί επικίνδυνο. Καλύτερα να είσαι ξεκάθαρος και σταθερός στη συμπεριφορά σου.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η περίοδος που ακολουθεί ενεργοποιεί το ένστικτό σου βοηθώντας σε να αποφύγεις παγίδες και κακοτοπιές. Η σοφία του παρελθόντος θα είναι σύμμαχός σου στις αποφάσεις που θα πάρεις. Τα μαθήματα από τα προηγούμενα λάθη έχουν πλέον γίνει κτήμα σου και είσαι σε θέση να μην τα επαναλάβεις. Η ισχυρή σου θέληση σε κάνει δραστήριο, υπομονετικό και άκρως δημιουργικό. Ο Δίας στον Σκορπιό θα είναι εξαιρετική βοήθεια για εσένα, οπότε κοίτα να εκμεταλλευτείς την περίοδο που ακολουθεί για να βάλεις σειρά στις υποχρεώσεις σου και να κατακτήσεις τους στόχους σου.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, η σημερινή ημέρα προσφέρεται για έντονη δραστηριότητα και δημιουργικότητα. Μπορείς σήμερα να δρομολογήσεις δύσκολες υποθέσεις που σε έχουν ταλαιπωρήσει τον τελευταίο καιρό και δεν μπορείς να βγάλεις άκρη. Η Σελήνη στους Διδύμους, σε ωθεί να βρεις λύση σε καθετί δύσκολο, περίπλοκο και απαιτητικό. Παράλληλα, μπορείς να είσαι αρκετά δραστήριος και κοινωνικός. Μπορείς να παραβρεθείς σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να κάνεις ταξίδια και επαφές και γενικότερα να προωθήσεις τις ιδέες σου με κάθε τρόπο. Φρόντισε μόνο να είσαι σταθερός στις αποφάσεις σου.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η Σελήνη στους Διδύμους σου χαρίζει την εύνοιά της και σε βοηθάει να βρεις τις ισορροπίες σε τομείς και καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν αρκετά μέχρι τώρα. Καλό είναι να είσαι αποφασιστικός και σταθερός σε όσα αποφασίζεις, για να αποφύγεις μπλεξίματα και παρανοήσεις. Έλεγξε την ψυχική σου ανησυχία και μην αντιμετωπίσεις τίποτα με επιπολαιότητα. Εκμεταλλεύσου την διορατικότητα που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό για να αντιληφθείς τις παγίδες που μπορεί να προκύψουν.

 Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή ημέρα σε βοηθάει να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου και προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον για να ασχοληθείς με ποικιλία πραγμάτων. Σου αρέσει να μαθαίνεις, να μαζεύεις πληροφορίες, να εξελίσσεσαι και γενικότερα να αναπτύσσεις τις γνώσεις σου μέσα από ερεθίσματα. Επίσης, είναι μια ευνοϊκή ημέρα για να επιλύσεις, ουσιαστικά και μόνιμα, ζητήματα που σε ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα. Πρόσεξε μόνο να είσαι αποφασιστικός και σταθερός στις επιλογές σου.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, ο Δίας κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου και αυτό το γεγονός προκαλεί ευχάριστες εξελίξεις για εσένα. Για την ακρίβεια, σε κάνει πιο ισορροπημένο συναισθηματικά, ενώ σου δίνει την δύναμη και την πίστη να παλέψεις για αυτό που θέλεις να πετύχεις. Το ένστικτό σου γίνεται πιο έντονο και σε βοηθάει να αποφύγεις κακοτοπιές. Η σοφία που κουβαλάς από το παρελθόν γίνεται ο καλύτερος σύμβουλός σου που θα σε επαναφέρει στην τάξη αν χρειαστεί ή θα σε βοηθήσει να ελιχθείς σε καταστάσεις που μπορεί να σε ζημιώσουν. Πρόσεξε μόνο, να αποφύγεις τις εμμονές και να μην γίνεις καταστροφικός. Η υπερβολή στο συναίσθημα θα έχει διαφορετικές συνέπειες από τις επιδιωκόμενες.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η Σελήνη στους Διδύμους σου δημιουργεί μια έντονη ψυχική αναστάτωση – μάλλον ανησυχία θα την χαρακτήριζε κανείς. Μείνε συγκροτημένος και προσηλώσου στους στόχους σου που σήμερα φαίνεται ότι έχεις όλα τα φόντα να τους κατακτήσεις. Επίσης, είναι μια καλή ευκαιρία να δραπετεύσεις με τον τρόπο σου και να κάνεις είτε κυριολεκτικά, είτε μεταφορικά μια βόλτα. Αν δεν βγεις από το σπίτι, ένα ντοκιμαντέρ ή ένα βιβλίο μπορεί να σε ταξιδέψει σε έναν άλλο κόσμο που θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, ό,τι και να συμβεί σήμερα φαίνεται πως η Σελήνη στους Διδύμους σου χαρίζει την οξυδέρκεια και την αντιληπτική ικανότητα να το αντιμετωπίσεις στη ρίζα του χωρίς να υπάρξουν προβλήματα και συνέπειες. Είσαι σε θέση να δραστηριοποιηθείς άμεσα, χωρίς καθυστερήσεις και να επέμβεις αποτελεσματικά. Φρόντισε μόνο να είσαι αρκετά προσεκτικός με τον εαυτό σου και να κρατήσεις τον έλεγχο επάνω σου. Προβλέπεται μια μεταβλητότητα στη στάση σου που δεν θα πρέπει να την αψηφήσεις.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η ενέργεια και η δημιουργικότητα που σε χαρακτηρίζει σήμερα είναι πραγματικά δώρο από το σύμπαν. Σου δίνει την ώθηση να βάλεις σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου, να βρεις νέα εγχειρήματα να ασχοληθείς που θα σου δώσουν, όχι μόνο ικανοποίηση, αλλά και πολλές ακόμη εμπειρίες. Έχεις ανάγκη να μάθεις, να εξερευνήσεις, να σπάσεις τα όριά σου, ανακαλύπτοντας νέους κόσμους. Ένα ταξίδι μπορεί να προκύψει, ειδάλλως αρκέσου στις νέες εμπειρίες που μπορείς να αποκτήσεις μέσα από συζητήσεις, διάβασμα και κάθε είδους διαφορετικό ερέθισμα.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η είσοδος του Δία στον Σκορπιό, σηματοδοτεί την εξέλιξη, την αισιοδοξία, την επιτυχία. Ενισχύει τη θέλησή σου, σε κάνει φιλόδοξο και γενναιόδωρο με τους γύρω σου. Το ένστικτό σου γίνεται πολύ ισχυρό και σε βγάζει από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις. Είσαι αρκετά επίμονος όταν βάζεις κάτι στο μυαλό σου αλλά πρόσεχε μην γίνεις ισχυρογνώμων. Η αρνητική πλευρά της νέας θέσης του Δία είναι ότι μπορεί να οδηγηθείς σε αυτοκαταστροφικές τάσεις. Διατήρησε τον έλεγχο και επωφελήσου των θετικών.

ipop.gr