Ειδήσεις, Λάρισα

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας για την δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

201601260748027565 1024x683 - Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας για την δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Το Δελτίο Τύπου του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η άγρια δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου  αποτελεί γεγονός, που αντανακλά μια ζοφερή πραγματικότητα που ζούμε ως ελληνική κοινωνία στη χώρα μας στον τομέα της δημόσιας ασφάλειας. Η επιλογή των δολοφόνων να ενεργήσουν το στυγερό έγκλημά τους μέσα στο δικηγορικό του γραφείο, είναι η μοιραία συνέπεια της ατιμωρησίας που εκτρέφει όλα τα αρνητικά φαινόμενα. Η απόφασή τους να δολοφονήσουν έναν λειτουργό της Δικαιοσύνης, προκαλεί το δημόσιο αίσθημα και  επιβεβαιώνει ότι η κρίση που βιώνουμε, είναι πρωτίστως  ηθική, μια κρίση αξιών και αρχών. Τούτο είναι  συμπέρασμα της βάσης της ελληνικής κοινωνίας, η οποία ωστόσο με αγωνία παρατηρεί ότι αυτή η κοινή παραδοχή, όχι μόνον δεν εκφράζεται από τις πολιτικές δυνάμεις, αλλά είναι και ανύπαρκτη ως θέμα στη δημόσια συζήτηση.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας στέκεται κοντά στο βαρύ πένθος της οικογένειας του εκλιπόντα συναδέλφου, καθώς και στην ευρύτερη οικογένεια του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, του οποίου εκλεκτό μέλος και Γ. Γενικός Γραμματέας στο Δ.Σ. υπήρξε ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος. Τέλος, ως διαμαρτυρία για το μέγα πρόβλημα της δημόσιας ασφάλειας, που εξόφθαλμα αναδείχθηκε με τη θρασύτατη δολοφονία ενός δικηγόρου στο χώρο εργασίας του, ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας αποφάσισε αποχή των μελών του από τα καθήκοντά τους στα Δικαστήρια (ακροατήρια) τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ. ΚΑΤΣΑΡΟΣ                    ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΣΠ. ΓΡΑΒΑΝΗΣ

 

mm
Πάντα μου άρεσε η πένα ,αλλά για αρκετά χρόνια ως φοιτήτρια με κέρδισε η τεχνολογία. Περνώντας τα χρόνια έβλεπα ότι η κλήση μου και η μεγάλη μου αγάπη και τρελά ήταν η γραφή! Κάθε είδους.. ξεκίνησα ερασιτεχνικά με ένα μπλοκ μόδας ( γιατί πάνω από όλα είμαι και γυναίκα) και έτσι έβλεπα ότι η επίσκεψη γινόταν όλο και πιο δυνατή, εκεί ενθουσιάστηκα. Το 2013 ξεκίνησα δειλά-δειλά την σχολή Δημοσιογραφίας του ομίλου ΑΝΤ1, και από τότε έγινε η ταυτότητα μου μέχρι και σήμερα. Η αγάπη που έγινε λατρεία! Συνεργάστηκα με εφημερίδες στην επαρχία και συνέχισα με συνεργασίες αθηναϊκών site με αξιόλογα ονόματα όπως της Σοφίας Τσίπα αλλά και της Φαιή Σκορδά κ.α. Πήρα την ρεβάνς και από τότε έμεινα στην πόλη μου με συνεργασία του larisaevents.gr όπου πλέον αρθρογραφώ. Η τεχνολογία πάντα σιγοκαίει μέσα μου και δεν την απαρνιέμαι.. Αγαπημένο μότο στην ζωή μου : Όταν αγαπάς κάτι πολύ,μόνο τότε μπορείς να το κάνεις και σωστά! Λέξεις που μου «καίνε» το μυαλό: έλλειψη οργάνωσης , ωράριο, πλήξη, αδιαφορία, ασυνεννοησία, αγροστροφία.