Ειδήσεις, Λάρισα

Ικανοποιημένη από την αναφορά στο Αρχαίο Θέατρο η Άννα Βαγενά

αρχείο λήψης 11 - Ικανοποιημένη από την αναφορά στο Αρχαίο Θέατρο η Άννα Βαγενά

Την ικανοποίηση της  για την αναφορά που έγινε στο πλαίσιο του 4ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου στο Αρχαίο Θέατρο εξέφρασε σε ανακοίνωσή της η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Άννα Βαγενά.

«Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση του Αναπτυξιακού Περιφερειακού Συνεδρίου Θεσσαλίας,  που πραγματοποιήθηκε με σημαντική και ουσιαστική συμμετοχή Υπουργών, της Τοπικής αυτοδιοίκησης και της Περιφέρειας, με συγκεκριμένο ρόλο του καθενός ξεχωριστά, θέλω να εκφράσω τη χαρά και τη βαθιά ικανοποίησή μου για την ανταπόκριση και την ενεργή συμμετοχή σύσσωμης και της τοπικής κοινωνίας, τόσο των φορέων της περιφέρειας Θεσσαλίας όσο και των ίδιων των πολιτών.

Πρόκειται για μια προσπάθεια -καινοτομία της κυβέρνησης, το γεγονός ότι έρχεται η ίδια και τα στελέχη της για να συζητήσουν από κοντά με την τοπική αυτοδιοίκηση, μία προσπάθεια που ανατρέπει τα δεδομένα τόσων χρόνων, δηλαδή την ανάγκη της αυτοδιοίκησης να μεταβαίνει εκείνη στα Υπουργεία για να θέσει τα τοπικά ζητήματα και να αναζητήσει λύσεις για αυτά.

Επιπλέον, με ικανοποίησε ιδιαίτερα η αναφορά του Πρωθυπουργού στο Α΄ Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας, γιατί αισθάνομαι ότι επιτέλους πλησιάζουμε στην ολοκλήρωση μιας προσπάθειας πολλών ετών από πολλούς σημαντικούς ανθρώπους της πόλης μας, που βοήθησαν σε αυτόν τον σκοπό και ότι έβαλε ένα μικρό λιθαράκι και η δική μου προσπάθεια».