Αθλητισμός, Λάρισα

Historic rally of Greece!

received 1587807911283257 1024x576 - Historic rally of Greece!

Η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού χτυπά στη Λάρισα όχι μόνο με έναν αγώνα αλλά με έξι ,στο μεγάλο γεγονός.Μετά από πολλά , αυτό της διεξαγωγής του Πανελλήνιου πρωταθλήματος και του κορυφαίου θεσμού του μηχανοκίνητου αθλητισμού που λαμβάνει χώρα 14 και 15 Οκτώβρη με καταπληκτικές ειδικές διαδρομές : Πυργετό-Καλλιπεύκη-Αγιόκαμπος-Σωτηρίτσα-Ανατολή .
Ένα από τα τρία πληρώματα της Λάρισας που κάνει την παρθενική του εμφάνιση στο θεσμό του Πανελλήνιου πρωταθλήματος rally είναι αυτό με οδηγό τον Γιάννη Κουτσοδήμο από τον Πυργετό και συνοδηγό τον Σπύρο Βλάγκα από τη Λάρισα οδηγώντας ένα Citroen saxo vts.

Ο Γιάννης Κουτσοδήμος μας μίλησε για τη μεγάλη του αγάπη :
«Η αγάπη και η τρέλα για το χόμπι μου ,δηλαδή του μηχανοκίνητου αθλητισμού ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία παρακολουθώντας πολλούς αγώνες και στηρίζοντας τον για πολλές φορές πρωταθλητή Σάκη Ευσταθίου ,αδερφό της μητέρας μου . Όλο αυτό μου προσέγγισε το ενδιαφέρον και ήθελα να μπω και εγώ στο «τρυπακι». Όταν μεγάλωσα και έβγαλα δίπλωμα και μετα από πολλές φορές που είχα κάνει καρτ ,μπήκα και εγώ σε ένα μικρό «τρυπάκι» ,αυτό των track day! Έμεινα εκεί λόγω των δύσκολων εποχών και του πολύ ακριβού χόμπι μου . Ενδιάμεσα έκανα αγώνες σε διάφορες πίστες καρτ και στο αυτοκινητοδρομιο Σερρών. Πλέον μετά από 5 χρονια αποχής ,βρήκα την ευκαιρία να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα στην πόλη μου τη Λάρισα και στο χωριό μου τον Πυργετό. Επιπλέον θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου που με βοηθούν και με στηρίζουν σε αυτόν τον αγώνα !

Γεννημένη αργά των 90΄s .Κορίτσι της τέχνης και της φύσης,γεμάτη ενέργεια και θέληση για ζωή.Ερωτευμένη με τα ταξίδια και τις νέες περιπέτειες.Με λίγα λόγια,το κορίτσι της διπλανής πόρτας