Ζώδια

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια 21/9

zodia ipopgr 4 - Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια 21/9

Kριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα είναι μια μέρα που θα σου δημιουργήσει την αίσθηση ότι το παρελθόν συνεχίζει να ζει μέσα σου, ενώ εκείνα τα δεδομένα ή τα γεγονότα που σε πίεζαν και σε πιέζουν, δεν έχεις τη δύναμη να τα βγάλεις από τη ζωή σου. Νιώθεις ότι καταβάλεις έντονες προσπάθειες να ξανακερδίσεις τον έλεγχο και να κάνεις αυτό που πραγματικά σε εκφράζει. Μην παραιτείσαι από την προσπάθεια και επίτρεψε στον εαυτό σου να πέσει και να σηκωθεί όσες φορές χρειαστεί.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, με την Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, θα έχεις μια δυσκολία στο να ξεπεράσεις καταστάσεις που σε εμποδίζουν να γίνεις πιο ικανοποιημένος και χαρούμενος. Καλό είναι να κάνεις μια συζήτηση με τον εαυτό σου και να δεις ρεαλιστικά τα γεγονότα. Έτσι, θα οδηγηθείς στην αποδοχή που θα σε βοηθήσει να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές. Όσα σε ενοχλούν δεν έχουν θέση στη ζωή σου και για αυτό άμεσα πρέπει να αναλάβεις δράση.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα τα εμπόδιά σου φαίνεται πως θα πηγάζουν από τη δική σου ψυχολογία και όχι από τα γεγονότα αυτά καθ’ αυτά. Οπότε, διαχειρίσου τις ανησυχίες σου ή την πίεση που νιώθεις να ασκείται επάνω σου. Κράτα την ψυχραιμία σου και σκέψου ορθολογιστικά. Το παρελθόν μπορεί να κάνει αισθητή την παρουσία του μέσα από άλυτα ζητήματα που συνεχίζεις να κουβαλάς και να σου δημιουργούν εμπόδιο στην προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σου δημιουργεί μια συναισθηματική δυσφορία. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν καταστάσεις στη ζωή σου που πρέπει να αλλάξεις ή τουλάχιστον να βελτιώσεις, δεν είσαι σε θέση να κάνεις τη δραστική κίνηση που θα επιφέρει την αλλαγή. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να δεις πιο ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις. Δεν χρειάζεται να φιλτράρεις όσα σου συμβαίνουν χρησιμοποιώντας το συναίσθημα, καθώς με αυτόν τον τρόπο δημιουργείς φοβίες και ανασφάλεια.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, άλυτα ζητήματα του παρελθόντος σου δημιουργούν την αίσθηση ότι χάνεις τον έλεγχο και την εξουσία και σε ωθούν να παλέψεις για αυτά. Έχεις την ανάγκη να αποκτήσεις αυτά που θέλεις και μέχρι τώρα δεν το έχεις καταφέρει. Η λύση στο πρόβλημά σου κρύβεται μέσα σου. Βάλε μια τάξη στις σκέψεις και στο συναίσθημά σου, αναγνώρισε τα θετικά στη ζωή σου και δόμησε ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα που θα σε οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων σου.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, ο έλεγχος και η εξουσία παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και αυτά αναμένονται να ταρακουνηθούν σήμερα. Με αφορμή κάποια γεγονότα, είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο θα νιώσεις ότι χάνεις τον έλεγχο και αυτό θα σε ταράξει πολύ. Μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι όσα κερδίζεις με κόπο δεν χάνονται σε μια στιγμή. Μόνο αν το επιτρέψεις εσύ να γίνει. Οπότε πάρε βαθιά αναπνοή και προχώρα δυναμικά.

 Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σε κάνει λίγο πιο αδύναμο από ό,τι θα ήθελες. Ενώ αναγνωρίζεις τα εμπόδια που υπάρχουν στη ζωή σου και είσαι σε θέση να αντιληφθείς ότι κάποιες καταστάσεις δεν σε βοηθούν να ευτυχήσεις, ωστόσο είσαι ανίκανος ως ένα βαθμό να αλλάξεις τη ροή της καθημερινότητας. Νιώσε αυτοπεποίθηση και βάλε την κριτική σου ικανότητα μπροστά για να σε οδηγήσει. Εκφράσου με ειλικρίνεια και πάρε δύναμη από τον ίδιο σου τον εαυτό.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα είναι μια ημέρα που θα νιώσεις κάπως ευάλωτος και απογοητευμένος. Παλιά ζητήματα που κρύβεις μέσα σου σε οδηγούν να παλέψεις για την κυριαρχία σου και να διεκδικήσεις ό,τι σου είναι επιθυμητό. Η δυσκολία θα είναι μεγάλη και αυτό είναι ίσως κάτι που θα καταφέρει να σε πεισμώσει και εν τέλει να σε παρακινήσει να δείξεις περισσότερη πυγμή και θέληση. Μην παραιτείσαι από την προσπάθεια. Ωστόσο, δεν είναι κακό αν πάρεις λίγο χρόνο για να ανασυνταχθείς.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα σε κάνει να νιώθεις αδύναμος απέναντι στις καταστάσεις που υφίστανται στη ζωή σου. Αναγνωρίζεις ότι πρόσωπα ή γεγονότα σου παίρνουν τη χαρά και σε κάνουν να νιώθεις πιο μίζερος. Ωστόσο, δεν έχεις καταφέρει ακόμη να υψώσεις το ανάστημά σου. Πάλεψε με όσα σου συμβαίνουν, εφόσον πρώτα συνειδητοποιήσεις ότι ο μεγαλύτερος αντίπαλός σου είσαι εσύ. Έλεγξε το συναίσθημά σου και με ψυχραιμία θα έχεις αυτό που επιθυμείς.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί εμπόδια στο δρόμο σου για την ευτυχία. Βέβαια, το εμπόδιο αυτό δεν είναι άλλο από τον ίδιο σου τον εαυτό. Ανάλαβε δράση και πάρε την πρωτοβουλία που χρειάζεσαι για να δώσεις τέλος σε ό,τι σε ρίχνει ψυχολογικά. Ακόμη και αν υπάρχουν πράγματα που δεν αλλάζουν, άλλαξε εσύ τον τρόπο που τα αντιμετωπίζεις ή τα διαχειρίζεσαι.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η προσωπική σου αρμονία και γενικότερα η ευτυχία είναι δική σου υπόθεση και έτσι θα πρέπει να την χειριστείς. Μπορεί το πλανητικό σκηνικό να σε δυσκολεύει και να μην σου επιτρέπει να βρεις τη δύναμη να αλλάξεις όσα σε κάνουν να μαραζώνεις, αλλά θα πρέπει να γίνεις πιο αποφασιστικός. Νιώθεις ότι προσπαθείς με επιμονή, αλλά δεν έχεις αυτό που επιθυμείς. Μην το βάζεις κάτω. Συνέχισε να προσπαθείς και σύντομα θα αποζημιωθείς.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, το παρελθόν φαίνεται πως σε παιδεύει λίγο με τον δικό του τρόπο. Ίσως ένα πρόσωπο από το παρελθόν αναμοχλεύει τα πράγματα για να σου θυμίσει καταστάσεις που δεν ήταν και τόσο ευχάριστες. Ίσως από την άλλη κάποια γεγονότα σου ξυπνούν μνήμες που δεν θα ήθελες να έχεις. Το μυαλό μπορεί να παίξει περίεργα παιχνίδια, αλλά μόνο εσύ μπορείς να το περιορίσεις. Έχεις πολλή δύναμη μέσα σου και είναι ώρα να την βγάλεις στην επιφάνεια.

ipop.gr