Ζώδια

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια 18/9

zodia 1 - Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια 18/9

Kριός

Αγαπητέ Κριέ, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό σε κάνει πιο εκφραστικό και εκδηλωτικό, ειδικά ό,τι αφορά στο συναίσθημά σου. Παράλληλα, η ανάγκη σου να υπερασπιστείς την αξία της προσωπικής ελευθερίας σε κάνει απόλυτο και ξεκάθαρο στις επικοινωνίες με τους γύρω σου, περιορίζοντας τα περιθώρια παρεξηγήσεων ή παρερμηνεύσεων. Πιστεύεις στην πρωτοβουλία και στην ανεξάρτητη σκέψη, για αυτό δεν αποδέχεσαι εύκολα τα όρια που μπορεί να προσπαθήσουν οι γύρω σου να σου βάλουν.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής, να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσεις την υγεία σου, να ξεκινήσεις γυμναστήριο και γενικότερα να βάλεις εμπρός ό,τι χρειαστεί για να είσαι γερός «ψύχη τε και σώματι». Παράλληλα, μπορείς να κάνεις μια γενικότερη αξιολόγηση των δεδομένων της ζωής σου σε σχέση με τις προσδοκίες σου. Σήμερα, μπορείς να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου, έτσι ώστε να τους επιτύχεις άμεσα.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, μια ημέρα γεμάτη θετική ενέργεια αναμένεται και για το δικό σου ζώδιο. Η όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό, σε κάνει κοινωνικό, εξωστρεφή, γεμάτο ζωντάνια και κέφι. Ακόμη και πρόσωπα του παρελθόντος είναι πολύ πιθανό να σε συναντήσουν σήμερα, επιφυλάσσοντας εκπλήξεις. Η εκφραστικότητα και το καλλιτεχνικό σου ταπεραμέντο θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να εξωτερικεύσεις συναισθήματα και σκέψεις με σκοπό την ψυχική σου ηρεμία.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, μπορείς σήμερα να ασχοληθείς με την τάξη και την οργάνωση σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να θέσεις νέες βάσεις σε καταστάσεις που υπάρχουν γύρω σου και να τις προσαρμόσεις επάνω στις δικές σου ανάγκες. Η είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο σε κάνει αποτελεσματικό στην προσπάθειά σου αυτή, για αυτό μην χάσεις τη σημερινή ευκαιρία. Παράλληλα, μπορείς σήμερα να εκφράσεις την υποστηρικτική σου στάση προς ένα κοντινό σου πρόσωπο σχετικά με ένα εγχείρημα που θέλει να κάνει.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε κάνει αρκετά δημιουργικό και πρωτότυπο με αποτέλεσμα να βρίσκεις λύσεις και απαντήσεις σε υποθέσεις που σε έχουν δυσκολέψει μέχρι τώρα. Εκφράζεις με ενθουσιασμό τις σκέψεις σου, καθώς νιώθεις τρομερή αυτοπεποίθηση για αυτές. Σήμερα θα είναι μια ημέρα που δεν θα πρέπει να εκπλαγείς αν προσελκύσεις ασυνήθιστα πρόσωπα ή καταστάσεις. Ακόμη και οι πιο εκκεντρικές προσωπικότητες ίσως έχουν να σου μάθουν πολλά…

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σου, οπότε η στιγμή είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με την τάξη στην ζωή σου και να διώξεις μακριά το χάος. Σήμερα μπορείς πραγματικά να θέσεις βάσεις που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση ακόμη και στο μέλλον. Ασχολήσου με τη ρουτίνα στη ζωή σου, που μπορεί να σου φέρει σταθερότητα και ασφάλεια, καθώς σαν γνήσιος εκπρόσωπος του ζωδίου μόνο μέσα σε αυτήν μπορείς να αναπνεύσεις ή ακόμη και να δημιουργήσεις. Βάλε την υγεία ως προτεραιότητα και κάνε τις αντίστοιχες κινήσεις.

 Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, οι σχέσεις σου με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν επηρεάζονται πολύ από την όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Υπάρχει μια έντονη συναισθηματική διέγερση και γενικότερα ο ενθουσιασμός θα χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά σου. Είσαι αισιόδοξος για το μέλλον και αυτό σε βοηθάει να πάρεις αποφάσεις ή να κάνεις σχέδια. Άφησε τη δημιουργικότητά σου να βρει διέξοδο ,ώστε να εκφραστεί για να νιώσεις και εσύ μεγαλύτερη ψυχική ικανοποίηση.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, είναι μια καλή ημέρα για να κάνεις μια αξιολόγηση των γενικότερων συνθηκών της ζωής σου. Ανασυντάξου και αναδιοργάνωσε ό,τι σε έχει κουράσει ή ό,τι δεν αποδίδει πλέον, όποιον τομέα και αν αφορά. Ασχολήσου με μικροδουλειές και βάλε τάξη στο σπίτι και τη ζωή σου, τώρα που η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο. Πάρε τον έλεγχο της ζωής σου για να ξανανιώσεις αυτοπεποίθηση και ασφάλεια.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό σε κάνει εξωστρεφή και δυναμικό. Η κοινωνική σου ζωή αναμένεται έντονη σήμερα, γεγονός που θα σε βοηθήσει στις προσωπικές σου φιλοδοξίες. Η διασκέδαση θα έχει πρωτεύοντα ρόλο και θα μπορέσεις να κάνεις πράγματα έξω από τα τετριμμένα, με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ακόμη και νέες επαφές θα είναι εύκολο να γίνουν, οπότε μην σκέφτεσαι λεπτό να μείνεις εντός του σπιτιού!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα φαίνεται πως τίποτα δεν μπορεί να σε κρατήσει δέσμιό του. Είσαι ελεύθερο πνεύμα και πιστεύεις στην ανεξάρτητη σκέψη που προωθεί την δημιουργικότητα και την προσωπικότητά σου γενικότερα. Θα βρεις τρόπους να εκφράσεις το συναίσθημά σου με πρωτότυπους τρόπους και αυτό θα προσφέρει μια πινελιά διαφορετικότητας στην καθημερινότητά σου. Πρόσωπα αγαπημένα αναζητούν την ενθάρρυνσή σου για αυτό καλά θα κάνεις να μην τους τη στερήσεις.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η ημέρα είναι αρκετά ευνοϊκή για το ζώδιό σου, δεχόμενος την επιρροή της θετικής όψης της Σελήνης με τον Ουρανό. Νιώθεις αυτοπεποίθηση και έχεις την τάση να εξωτερικεύεις όσα νιώθεις. Είσαι ενθουσιώδης και μπορείς να κάνεις επαφές για να δώσεις ώθηση στα σχέδιά σου. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Άρη έχεις την ανάγκη να σπάσεις τη ρουτίνα. Εκπλήξεις αναμένονται από πρόσωπα που σχετίζονται με τον παρελθόν σου.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, το γενικότερο καλό κλίμα επηρεάζει και το δικό σου ζώδιο, κάνοντάς σε εξωστρεφή, κοινωνικό και πολύ ελκυστικό. Ο δυναμισμός σου είναι στα ύψη και με τη σοφία που σε χαρακτηρίζει ως το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, μπορείς να επιφέρεις σημαντικά αποτελέσματα προς όφελός σου μέσα από τις κοινωνικές επαφές. Μια νέα τάξη πραγμάτων θα αλλάξει τα δεδομένα σου σύντομα, αρκεί και εσύ να το επιδιώξεις.

ipop.gr