Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα 19/9

zodia 1 - Τα ζώδια σήμερα 19/9

Kριός

Αγαπητέ Κριέ, το σημερινό πλανητικό σκηνικό θα δημιουργήσει ένα κλίμα λίγο ευμετάβλητο και αυτό θα οφείλεται κυρίως στην ψυχολογία. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή, αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Κρόνο, δημιουργεί εμπόδια στην επικοινωνία με αποτέλεσμα να μην μπορείς να εκφράσεις όσα νιώθεις και σκέφτεσαι. Παράλληλα, η κρίση σου –που αποτελεί ισχυρό σου στοιχείο- δεν θα έχει την διαύγεια που θα σε βοηθήσει να πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα είναι μια μέρα που θα νιώσεις την ανάγκη να ανατρέξεις στο παρελθόν και να αναπολήσεις αναμνήσεις και εμπειρίες. Σήμερα καλό θα ήταν να μην ασχοληθείς με φλέγοντα ζητήματα ή με εκείνα που χρειάζονται καθαρό μυαλό για να ληφθούν αποφάσεις. Οι σχέσεις με τους γύρω σου ίσως είναι λίγο τεταμένες, για αυτό φρόντισε να κάνεις λίγο πίσω και να μην ωθείς τα πράγματα στα άκρα. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου θα είναι εμφανής και αυτό θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση όταν χρειαστεί.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα ίσως να μην είναι καλή ημέρα να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να κάνεις επαφές με τα άτομα που πιστεύεις ότι θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή, αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Κρόνο, αποδιοργανώνει την αποτελεσματική ανθρώπινη επικοινωνία και βάζει εμπόδια. Η συναισθηματική αστάθεια και η νοητική σύγχυση δεν βοηθούν να κάνεις βήματα προόδου. Επομένως, φρόντισε να είσαι επιφυλακτικός και συγκρατημένος για να περάσει η ημέρα όσο το δυνατόν πιο ήρεμα.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα είναι μια ημέρα που θα σε κάνει να νιώσεις έντονη πίεση στον συναισθηματικό σου κόσμο, καθώς τα εμπόδια που δημιουργούνται στην επικοινωνία δεν σε βοηθούν να εκφράσεις όσα νιώθεις αποτελεσματικά. Από την άλλη, δεν είσαι σε θέση να ακούσεις και να κατανοήσεις τους γύρω σου. Οπότε, θα χρειαστεί να καταβάλλεις πιο έντονες προσπάθειες για να κρατήσεις τις ισορροπίες με τους γύρω σου. Μην απογοητεύεσαι και εμπιστεύσου τον εαυτό σου.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή, αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Κρόνο, σε κάνει κάπως ανήσυχο και αγχώδη. Υπάρχει μια πιο έντονη συναισθηματική ανησυχία και η διάθεσή σου εύκολα θα μεταβάλλεται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο τρόπος που θα εκφράσεις αυτή την ανισορροπία είναι στο δικό σου χέρι. Μπορεί να μην έχεις ξεκάθαρη κρίση, αλλά η πειθαρχία σου μπορεί να σε βοηθήσει να μείνεις μέσα στα αποδεκτά όρια κοινωνικής συμβίωσης.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώθεις να χάνεις τον έλεγχο και τη λογική. Δεν χρειάζεται να πανικοβληθείς καθώς πρέπει να διαπιστώσεις ότι όλο αυτό είναι απόρροια της συναισθηματικής ευαισθησίας που σε χαρακτηρίζει σήμερα. Κάνε υπομονή και μην ασχοληθείς με ζητήματα που χρειάζεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Καλύτερα να είσαι περισσότερο διεκπεραιωτικός σήμερα, για να μην προκαλείς το συναίσθημά σου.

 Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, οι απαιτήσεις της καθημερινότητας είναι πολλές και το άγχος σου σε πιέζει πολύ σήμερα. Προσπάθησε να οργανωθείς για να καταπολεμήσεις αυτό το συναίσθημα που δεν σου επιτρέπει να κρατήσεις την ισορροπία στη ζωή σου. Ασχολήσου με πράγματα που σε ευχαριστούν και σε κάνουν να νιώθεις πιο χαλαρός. Μην επιτρέπεις την ευμετάβλητη διάθεσή σου να καθορίζει τις επιλογές σου. Ως προς τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, καλά θα κάνεις να χειριστείς με λεπτούς χειρισμούς την κακή επικοινωνία που υπάρχει σε γενικότερο πλαίσιο.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η ημέρα σήμερα σου δημιουργεί έντονους προβληματισμούς και σε κάνει να νιώθεις έντονη ταραχή και ανησυχία. Δεν θα έλεγε κανείς ότι υπάρχει πραγματικό έρεισμα για όλο αυτό, αλλά είναι περισσότερο το παιχνίδι του μυαλού και του συναισθήματος που παίζει μαζί σου το πλανητικό σκηνικό. Κράτα την ψυχραιμία σου και επιστράτευσε την αυτογνωσία σου για να διατηρήσεις τον έλεγχο των καταστάσεων, αλλά πάνω από όλα του συναισθηματικού σου κόσμου.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα το πλανητικό σκηνικό εντείνει τις εντάσεις, καθώς η ψυχολογική σου ισορροπία δεν θα είναι σε θέση να διατηρήσει την ισορροπία. Καταστάσεις που γενικότερα χαρακτηρίζονται διαχειρίσιμες, σήμερα θα μοιάζουν να έχουν υψηλότερο βαθμό δυσκολίας και θα πιάνεις τον εαυτό σου να αντιδρά διαφορετικά από ό,τι συνήθως. Οι συναισθηματικές διακυμάνσεις μπορούν να μην σου δημιουργούν εμπόδιο, μόνο αν συνειδητοποιήσεις τη ρίζα του κακού και αφήσεις κάποια πράγματα να περάσουν απαρατήρητα.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, το πλανητικό σκηνικό προκαλεί μια σύγχυση και μια γενικότερη αναστάτωση. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή, αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Κρόνο, δημιουργεί έντονες αντικρουόμενες δυνάμεις που σου δυσκολεύουν την επικοινωνία με τους γύρω σου. Προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς από ό,τι σου τραβάει πολλή ενέργεια και μην μπεις στον κόπο να υπερασπιστείς τις απόψεις σου καθώς η προσπάθεια θα είναι μάταιη.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, δεν αργεί η στιγμή που τα πράγματα θα βρουν τη θέση τους. Ωστόσο, μέχρι τότε μεσολαβεί ένα διάστημα που θα πρέπει να δείξεις πειθαρχία και καλή διάθεση. Ένα γενικότερο κλίμα αναστάτωσης σε προβληματίζει, εμποδίζοντάς σε να πάρεις σωστές αποφάσεις. Προκειμένου να περάσεις από την κατάσταση αυτή αλώβητος θα πρέπει να κυριαρχήσεις στο συναίσθημά σου και να αφήσεις κάποια πράγματα να περάσουν ασχολίαστα. Σκοπός σου θα πρέπει να είναι η ισορροπία με κάθε τρόπο.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, είναι φυσικό να νιώθεις μια κόπωση και συναισθηματική εξάντληση. Τα εμπόδια είναι πολλά και η διάθεσή σου δεν σε βοηθάει. Παρά την εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου δεν είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις με ξεκάθαρη σκέψη τις καταστάσεις. Παράλληλα, κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν είναι πιθανό να επιστρέψει για να ταράξει τα νερά σου. Ο τρόπος που θα το διαχειριστείς εξαρτάται από εσένα.

ipop.gr