Αθλητισμός, Λάρισα

Σε αναζήτηση προπονητή η Λάρισα

antre paous larisa - Σε αναζήτηση προπονητή η Λάρισα

Η βαριά ήττα από την ΑΕΚ (0-4) πυροδότησε εξελίξεις στη Λάρισα, με τους «βυσσινί» να βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Αντρέ Πάους για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

Ταυτόχρονα, η διοίκηση επέβαλε βαρύ πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ με τους «κιτρινόμαυρους».

Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να πληρώσουν το 10% των ετήσιων αποδοχών τους, όμως αν συγκεντρώσουν τουλάχιστον οκτώ βαθμούς στους πέντε αγώνες που ακολουθούν (Ατρόμητος, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Πλατανιάς) το πρόστιμο θα ακυρωθεί.

Η ανακοίνωση:

«1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την ΠΑΕ ΑΕΚ τιμωρούνται με πρόστιμο που αντιστοιχεί στο 10% των ετήσιων αποδοχών τους. 

Το πρόστιμο θα χαριστεί εφόσον στα 5 επόμενα παιχνίδια οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώσουν τουλάχιστον 8 βαθμούς (Ατρόμητος εντός, Πανιώνιος εκτός, ΠΑΟΚ εντός, Παναθηναϊκός εκτός, Πλατανιάς εκτός). 

2. Σε διαπραγματεύσεις με τον προπονητή κ. Paus και τον εκπρόσωπο του κ. Πούλλη βρίσκεται ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Σωτήρης Μάρκου για την κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας. 

3. Η ΠΑΕ ΑΕΛ από σήμερα βρίσκεται σε διαδικασία ανεύρεσης νέου προπονητού».

naftemporiki.gr