Fashion & Beauty, Ladies, Ομορφιά

Μάθε πως να έχεις το τέλειο σχήμα στα φρύδια σου!

256276 f18a3029e42467b09738ce37aeecef4e187d7fba - Μάθε πως να έχεις το τέλειο σχήμα στα φρύδια σου!

Τα περιποιημένα και καλοσχηματισμένα φρύδια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην έκφραση του προσώπου, αφού τις περισσότερες φορές το κάνουν να δείχνει πιο συμμετρικό και φωτεινό, χαρίζοντάς του λάμψη, βλέμμα που μαγνητίζει, ακόμη και ορατό αποτέλεσμα λίφτινγκ. Αρχικά, να πώ εδώ πως τα φρύδια είναι αυτά που αγκαλιάζουν το πρόσωπό μας, και από μόνα τους, έχουν την δική τους προσωπικότητα.Το κάθε πρόσωπο είναι διαφορετικό, όπως και τα φρύδια. Και η διαφορά δεν συνίσταται μόνο στο χρώμα, αλλά και στην υφή της τρίχας. Άλλες τρίχες είναι πιο μαλακές και άλλες πιο σκληρές, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να πετύχουμε ακριβώς το ίδιο σχήμα φρυδιών που είδαμε, για παράδειγμα, σε ένα μοντέλο. Επιπλέον, το σχήμα του προσώπου παίζει καθοριστικό ρόλο.

21845708 1655037284540884 897554252 o 1024x819 - Μάθε πως να έχεις το τέλειο σχήμα στα φρύδια σου!

Παρακάτω, θα σου δείξω τους τρόπους που θα αποκτήσεις τέλειο σχήμα φρυδιών εύκολα και γρήγορα με τα καλύτερα προϊόντα φρυδιών:

Μολύβι φρυδιών: Ακόμη και αν τα φρύδια σου είναι πλούσια και παχιά, ένα μολύβι φρυδιών είναι απαραίτητο. Όπως γνωρίζεις, τα φρύδια διαφέρουν μεταξύ τους. Για παράδειγμα, στο ένα φρύδι μπορεί να υπάρχει ένα κενό, ενώ στο άλλο όχι. Σε αυτή την περίπτωση, συμπληρώνουμε το κενό με ένα μολύβι, σε έναν τόνο πιο ανοιχτά από το χρώμα των φρυδιών μας.

14797198394727 - Μάθε πως να έχεις το τέλειο σχήμα στα φρύδια σου!

Σκιές φρυδιών:. Οι σκιές αυτές είναι κατάλληλες για να διαμορφώσετε το σχήμα των φρυδιών από άκρη σε άκρη. Χρησιμοποιούνται υγρές ή ξηρές ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις να έχεις. Μπορείς να «χτίσεις» μόνη σου το αποτέλεσμα, με τις σκιές φρυδιών από ένα απαλό αποτέλεσμα μέχρι πιο έντονο.

21868195 1775492219410893 1447600490 o 1024x683 - Μάθε πως να έχεις το τέλειο σχήμα στα φρύδια σου!

Μάσκαρα φρυδιών: Οι χρωματιστές μάσκαρα τονίζουν το χρώμα των φρυδιών σου κάνοντάς τα να δείχνουν πιο έντονα και τα χτενίζουν ανοδικά δίνοντας έτσι και πιο ανορθωμένο βλέμμα. Επίλεξε μάσκαρα αν έχεις ήδη πυκνά φρύδια και θέλεις να τονίσεις το χρώμα τους. Προσοχή στο χρώμα και την απόχρωση που θα επιλέξεις!

fridia cover molivi - Μάθε πως να έχεις το τέλειο σχήμα στα φρύδια σου!

Stencil φρυδιών: Χαρίζουν τέλειο σχήμα στα φρύδια σου χωρίς κόπο! Ένας τρόπος που κάνει τα φρύδια σας να μοιάζουν καλοσχηματισμένα και με αποτέλεσμα άκρως επαγγελματικό είναι το stencil φρυδιών. Είναι έτοιμα «καλούπια», όπου εφαρμόζονται στα φρύδια σου με ευκολία και σε κατευθύνουν με ακρίβεια για να σχηματίσεις το φρύδι σου σαν επαγγελματίας!  Μπορείς να το εφαρμόσεις εύκολα μόνη σου και να δώσεις στα φρύδια σου ένα υπέροχο και εντυπωσιακό σχήμα.

mi14855 ELF EYEBROW STENCIL KIT PRODUCT 4 - Μάθε πως να έχεις το τέλειο σχήμα στα φρύδια σου!

Για την σωστή αποτρίχωση του φρυδιού σου είναι προτιμότερο να βγάζεις με το τσιμπιδάκι σου λίγες τρίχες, πολύ κοντά στο βασικό σχήμα του φρυδιού. Είναι, δηλαδή, ιδανικό για να δώσεις έμφαση στη λεπτομέρεια.

Επίσης, το κερί αποτρίχωσης είναι μια ακόμη πολύ καλή μέθοδος για να βγάλεις πολλές τρίχες μαζί, αλλά και για το χνούδι πάνω από το φρύδι. Επίσης, βοηθά στο να μη βγαίνουν συχνά οι τρίχες. Χρησιμοποίησε το προσοχή όμως! Για λεπτομερές σχήμα, μετά το κερί θα χρειαστείς φυσικά το κλασικό και θαυματουργό τσιμπιδάκι.

a9c07266d39dd9faf090240a14cc659e sedans hey girl - Μάθε πως να έχεις το τέλειο σχήμα στα φρύδια σου!

Για να μην ξοδεύεις μια περιουσία και χάνεις χρόνο αναζητώντας τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων για τα φρύδια σου πήγαινε απευθείας στα BEAUTY FREE!

Στα BEAUTY FREE, στην οδό Ρούσβελτ 6, θα βρεις κάθε είδους προϊόν τόσο για την αποτρίχωση όσο και για το μακιγιάζ των φρυδιών σου, πάντα στις καλύτερες τιμές! Όποια ανάγκη και αν έχουν τα φρύδια, εκεί θα βρεις το σωστό προϊόν που θα την καλύψει και θα σου χαρίσει εκπληκτικό αποτέλεσμα!

mm
Πάντα μου άρεσε η πένα ,αλλά για αρκετά χρόνια ως φοιτήτρια με κέρδισε η τεχνολογία. Περνώντας τα χρόνια έβλεπα ότι η κλήση μου και η μεγάλη μου αγάπη και τρελά ήταν η γραφή! Κάθε είδους.. ξεκίνησα ερασιτεχνικά με ένα μπλοκ μόδας ( γιατί πάνω από όλα είμαι και γυναίκα) και έτσι έβλεπα ότι η επίσκεψη γινόταν όλο και πιο δυνατή, εκεί ενθουσιάστηκα. Το 2013 ξεκίνησα δειλά-δειλά την σχολή Δημοσιογραφίας του ομίλου ΑΝΤ1, και από τότε έγινε η ταυτότητα μου μέχρι και σήμερα. Η αγάπη που έγινε λατρεία! Συνεργάστηκα με εφημερίδες στην επαρχία και συνέχισα με συνεργασίες αθηναϊκών site με αξιόλογα ονόματα όπως της Σοφίας Τσίπα αλλά και της Φαιή Σκορδά κ.α. Πήρα την ρεβάνς και από τότε έμεινα στην πόλη μου με συνεργασία του larisaevents.gr όπου πλέον αρθρογραφώ. Η τεχνολογία πάντα σιγοκαίει μέσα μου και δεν την απαρνιέμαι.. Αγαπημένο μότο στην ζωή μου : Όταν αγαπάς κάτι πολύ,μόνο τότε μπορείς να το κάνεις και σωστά! Λέξεις που μου «καίνε» το μυαλό: έλλειψη οργάνωσης , ωράριο, πλήξη, αδιαφορία, ασυνεννοησία, αγροστροφία.