Αθλητισμός, Λάρισα

Λαρισινές επιτυχίες στο τένις

0f033f4b131c28a9ceb847808514dbd1 XL - Λαρισινές επιτυχίες στο τένις

Με επιτυχία διοργανώθηκε το 4ο Πανελλαδικό Τουρνουά Αντισφαίρισης Junior Επιπέδου 1 (E1) και Επιπέδου 4 (Ε4) στην περιοχή της Λάρισας.

Συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Νίκαιας, του Α.Σ.Α.Λάρισας και του Ο.Α.Φοίβος οι κορυφαίοι αθλητές από όλη τη χώρα από ηλικίες 10 έως 18 ετών έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους με σκοπό την κατάκτηση της 1ης θέσης.
Λαρισαίοι αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν είναι οι εξής:

Στη Νίκαια στις ηλικίες Αγόρια-Κορίτσια 12 και Κορίτσια 16 ξεχώρισε η 1η θέση σε μονά-διπλά του Απ. Γραμματικούλη (Α12) αθλητή του Ο.Α. Φοίβος και η 1η θέση στα διπλά της Ν. Αγγελάκη (Κ16) αθλήτρια του Ο.Α. Νίκαιας.
Στα γήπεδα του Α.Σ.Α.Λ. στα Αγόρια 14 και 16 τη 2η θέση κατέκτησε ο Χρ. Νικολούλης (Α16)) αθλητής του Ο.Α.Νίκαιας, ενώ στο διπλό κατετάγη 3ος με συμπαίκτη τον Π. Μπαλάφα αθλητή του Α.Σ.Α.Λάρισας. Στα Κορίτσια 14 στο επίπεδο την 1η θέση κατέκτησε η αθλήτρια του Ο.Α.Φοίβος Μπαμπαλιούτα Μαρίνα.

Στον Ο.Α.Φοίβος Κορίτσια 14 και Αγόρια – Κορίτσια 18 ξεχώρισε για άλλη μια φορά η Μ.Λάκη αθλήτρια του Ο.Α.Φοίβος καθώς δεν βρήκε καμία αντίσταση προς την κατάκτηση μονού-διπλού αν και αγωνίστηκε σε μεγαλύτερη κατηγορία (Κ14). Στα Αγόρια 18 ο Δαγκλής Χρήστος επίσης αθλητής του Ο.Α. Φοίβος έφτασε στην 2η θέση στο μονό και 1η στο διπλό με συμπαίκτη τον Λ. Μισδραχή αθλητή του Ο.Α. Φοίβος.

Χορηγοί στην οργάνωση ήταν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Λαρισαίων και ο Δήμος Κιλελέρ. Η ιατρική κάλυψη ήταν μια προσφορά από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Λάρισας.