Τεχνολογία

Αυτό είναι το επετειακό iPhone X της Apple!

iphonex 768x402 - Αυτό είναι το επετειακό iPhone X της Apple!

Το νέο iPhone X επιβεβαίωσε όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν τόσο καιρό στο διαδίκτυο. Έτσι λοιπόν έχουμε και λέμε:

Διαθέτει 5,8 ιντσών OLED οθόνη (Super Retina) ανάλυσης 2436 x 1125 η οποία φυσικά υποστηρίζει HDR και καλύπτει σχεδόν όλο το μπροστά μέρος της συσκευής εξαφανίζοντας μία και καλή το home button.apple event63 - Αυτό είναι το επετειακό iPhone X της Apple!apple event66 - Αυτό είναι το επετειακό iPhone X της Apple!

Σύμφωνα με την Apple η απουσία του home button θα βελτιώσει την εμπειρία χρήσης της συσκευής αφού πλέον ό,τι χρειάζεται να κάνει ο χρήστης, το κάνει με συγκεκριμένες κινήσεις όπως το σύρσιμο από κάτω προς τα πάνω για να κλείσει μία εφαρμογή ή από αριστερά προς τα δεξιά για να πάει στην επόμενη ανοιχτή εφαρμογή. Φυσικά όλο αυτό θα χρειαστεί λίγο χρόνο μέχρι να το συνηθίσει κάποιος  στην αρχή.apple event68 - Αυτό είναι το επετειακό iPhone X της Apple!

Το πλήκτρο που υπάρχει στο πλάι είναι για τη Siri και απλά το πατάει και μιλάει μαζί της.

Μϊα ακόμα αλλαγή είναι η αντικατάσταση του Touch ID με το νέο Face ID το οποίο μπορεί και ξεκλειδώνει το τηλέφωνο με μία ματιά του χρήστη. Αυτό μπορεί να ακούγεται απλό όμως η Apple για να το καταφέρει έχει δημιουργήσει νευρωνικά δίκτυα τα οποία επιτρέπουν στη συσκευή να αναγνωρίζει το χρήστη ακόμα και μεταμφιεσμένο χωρίς απαραίτητα να κοιτάει κατάματα τη συσκευή. Αυτή η λειτουργία θα είναι συμβατή με όλες τις λειτουργίες που υποστήριζαν το Touch ID και προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.apple event69 - Αυτό είναι το επετειακό iPhone X της Apple!apple event73 - Αυτό είναι το επετειακό iPhone X της Apple!apple event74 - Αυτό είναι το επετειακό iPhone X της Apple!apple event70 - Αυτό είναι το επετειακό iPhone X της Apple!apple event71 - Αυτό είναι το επετειακό iPhone X της Apple!

Η κάμερα στο πίσω μέρος του έχει αλλάξει μόνο διάταξη και πλέον είναι πάνω κάτω και όχι αριστερά δεξιά όπως είναι στο iPhone 8 ενώ κατά τα άλλα είναι η ίδια δηλαδή στα 12MP, με διάφραγμα f1.8 και 2.4 και διαθέτει οπτικό σταθεροποιητή Quad-LED TrueTone flash. Αλλαγή υπάρχει και στην μπροστινή κάμερα η οποία έχει ανάλυση 7MP και υποστηρίζει και βάθος πεδίου πλέον.apple event64 - Αυτό είναι το επετειακό iPhone X της Apple!apple event65 - Αυτό είναι το επετειακό iPhone X της Apple!apple event80 - Αυτό είναι το επετειακό iPhone X της Apple!apple event79 - Αυτό είναι το επετειακό iPhone X της Apple!

Στο εσωτερικό του για να δουλέψουν όλα αυτά καλά και γρήγορα η Apple έχει βάλει τον επεξεργαστή της A11 Bionic ενώ η μπαταρία του αναμένεται να διαρκεί 2 ώρες περισσότερο από το iPhone 7 και θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση.apple event82 - Αυτό είναι το επετειακό iPhone X της Apple!apple event83 - Αυτό είναι το επετειακό iPhone X της Apple!apple event84 - Αυτό είναι το επετειακό iPhone X της Apple!

Το νέο iPhone X αναμένεται να κυκλοφορήσει σε 2 χρωματικές επιλογές και εκδόσεις (64GB και 256GB) στις 3 Νοεμβρίου σε τιμή που θα ξεκινά από 999$apple event86 - Αυτό είναι το επετειακό iPhone X της Apple!apple event85 - Αυτό είναι το επετειακό iPhone X της Apple!

newsit.gr