Τεχνολογία

PLAYSTATION 4 | Yποστήριξη μενού στα Ελληνικά στο επόμενο update 5.0

sony ps4 logo 1024x576 - PLAYSTATION 4 | Yποστήριξη μενού στα Ελληνικά στο επόμενο update 5.0

To firmware update 5.0 για το PS4, έρχεται να προσθέσει νέες λειτουργίες στην κονσόλα της Sony. Με την κυκλοφορία της αναβάθμισης, οι κάτοχοι PS4 Pro θα μπορούν να μεταδίδουν ζωντανά μέσω Twitch, σε ανάλυση 1080p, στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Επίσης, το συγκεκριμένο update θα μας επιτρέπει να ακολουθούμε όποιονδήποτε χρήστη του Playstation Network επιθυμούμε, όπως και τη δυνατότητα να ελέγχουμε άμεσα την κατάσταση των αρχείων που κατεβάζουμε και ανεβάζουμε, μέσω του Quick Menu.

Βέβαια, η σημαντικότερη προσθήκη, για τους Έλληνες φίλους του PS4, είναι η υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας, όσον αφορά το μενού της κονσόλας.Περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξουν μόλις κυκλοφορήσει το update.

 

mm
Σπουδαστής Μηχανικών Πληροφορικής.Είμαι 24, γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λάρισα.Το να γράφω άρθρα για μένα είναι σαν να θέλω να μιλήσω σε κάποιον, να του περάσω κάποια μηνύματα και ουσιαστικά ξεσπάω πάνω στο πληκτρολόγιο με την ψυχή μου.Είμαι λάτρης του ποδοσφαίρου και τα ταξίδια για μένα είναι το μεγαλύτερο αντιβιοτικό σε οποιοδήποτε πρόβλημα μου προκύψει!