Λάρισα

Λάρισα: Ετοιμοθάνατος ζήτησε να μπει στη μηχανική υποστήριξη για να «σώσει» τη γυναίκα του!

nosokomeio 1024x539 - Λάρισα: Ετοιμοθάνατος ζήτησε να μπει στη μηχανική υποστήριξη για να "σώσει" τη γυναίκα του!

Μεγαλείο ψυχής έδειξε ένας καρκινοπαθής άνδρας από τα Τρίκαλα, αφού παρόλο που βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο αντιμετώπισης της επάρατης νόσου, ζήτησε να μην «φύγει» από τη ζωή αλλά να μπει για λίγες μέρες σε μηχάνημα υποστήριξης. 

Ο καρκινοπαθής άνδρας εξέφρασε την παραπάνω επιθυμία του στους γιατρούς, προκειμένου να παρέλθουν πέντε ημέρες και να γίνει η γυναίκα του 55 ετών, οπότε και θα είχε το δικαίωμα να λάβει την νόμιμη σύνταξη από το κράτος, που προβλέπεται για τις χήρες άνω των 55 ετών.

Φυσικά, τα παραπάνω καταδεικνύουν την αγωνία που περνούν καθημερινά πολίτες που χάνουν αγαπημένα τους πρόσωπα, και που εκτός από την απώλεια που βιώνουν, θα πρέπει να σκεφτούν την επιβίωση τους. Στην περίπτωση αυτή, το ζήτημα αυτό προβλημάτισε ακόμα και τον άνδρα που δεν θέλησε να αφήσει μόνη της και χωρίς καμία οικονομική βοήθεια τη γυναίκα του.

Την παραπάνω ιστορία εξιστόρησε στο Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας, ο Λαρισαίος απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας, αναφέροντας: «Πάλευε στο νοσοκομείο για έξι μήνες με τον καρκίνο. Γνώριζε ότι στις επόμενες ώρες, το πολύ μία-δυο μέρες θα πέθαινε. Σκέφτεται, τί θα γίνει η γυναίκα μου, η χήρα των παιδιών μου, που θέλει πέντε ημέρες για να γίνει 55 ετών;»

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί, πως οι γιατροί τελικώς έκαναν δεκτό το αίτημα του.

 

mm
Είμαι 23 χρονών,η Λάρισα είναι ο τόπος καταγωγής μου αλλά μένω στη Θεσσαλονίκη όπου τελειώνω αισίως τη Νομική σχολή.Πάθος μου είναι η δημοσιογραφία και το ποινικό δίκαιο!Λατρεύω το καλό φαγητό,τις όμορφες παρέες,τις διακοπές και τρελαίνομαι να ασχολούμαι με οτιδήποτε αφορά τη μόδα και το στυλ.