Χωρίς κατηγορία

Αύγουστος και στην δουλειά, Αύγουστος και στην πόλη..

summerwork - Αύγουστος και στην δουλειά, Αύγουστος και στην πόλη..

Νομίζω θα ταυτιστούν πολλοί αναγνώστες με αυτό το άρθρο σήμερα! Καταρχήν καλό μήνα! Μπήκαμε επισήμως και στον Αύγουστο..  σκέφτεσαι και εγώ είμαι ακόμη γραφείο, δουλειά. Δεν θα σου πω το κλισέ «να χαίρεσαι που έχεις δουλειά πλέον στις μέρες της κρίσης μας» αλλά θα σου πω ότι ναι.. ακόμη δουλειά; Ξέμεινες και εσύ; Αλλά μην πτοείσαι στο γραφείο οταν υπάρχει καλό κλίμα και αν έχει μείνει και κανένας συνάδελφος να σου κάνει παρέα δηλαδή.. είναι καλά. Περνάει κάπως η ώρα πιο όμορφα. Τώρα, στην Λάρισα είναι ένα θέμα με τα 40άρια να σε φλερτάρουν και να τρέχει ο ίδρωτας στο μέτωπο, ε κάπως εκεί συμπάσχω! Αλλά όταν έρχεται το Σαββατοκύριακο δεν το χάνεις με τίποτα, παίρνεις τρένα, βαπόρια ,ΚΤΕΛ, γενικά ότι κινείται για να εξαφανιστείς… μαζί σου!Η ήττα είναι κάπως μεγάλη όταν βλέπεις την ουρά που σχηματίζεται μπροστά σου, κόσμος , κίνηση , εκνευρισμός.. αλλά λες δεν βαριέσαι να βρέξω λίγο το.. μαγιό και σπίτι.

Νέος μήνας, νέα δεδομένα, πάνω από όλα καλοκαιράκι, εντάξει μην σκας θα έρθει αυτή η πολυπόθητη ΑΔΕΙΑ (με κεφαλαία για να το πιστέψουμε κιόλας..) για να πάμε σε μια παραλία να βρέξουμε λίγο το νέο μαγιό που πήραμε.. τι τζάμπα κόπος; Όλη την αγορά γύρισες να βρεις το σχέδιο αλλά και το μέγεθος ( καλά! αυτό άλλο κεφάλαιο!).

Καλό μήνα σε όσους εργάζονται ακόμη και περιμένουν με λαχτάρα την ΑΔΕΙΑ ή και σε αυτούς που θα την περάσουν στην πόλη όλο τον Αύγουστο (να πω περαστικά;).

 

mm
Πάντα μου άρεσε η πένα ,αλλά για αρκετά χρόνια ως φοιτήτρια με κέρδισε η τεχνολογία. Περνώντας τα χρόνια έβλεπα ότι η κλήση μου και η μεγάλη μου αγάπη και τρελά ήταν η γραφή! Κάθε είδους.. ξεκίνησα ερασιτεχνικά με ένα μπλοκ μόδας ( γιατί πάνω από όλα είμαι και γυναίκα) και έτσι έβλεπα ότι η επίσκεψη γινόταν όλο και πιο δυνατή, εκεί ενθουσιάστηκα. Το 2013 ξεκίνησα δειλά-δειλά την σχολή Δημοσιογραφίας του ομίλου ΑΝΤ1, και από τότε έγινε η ταυτότητα μου μέχρι και σήμερα. Η αγάπη που έγινε λατρεία! Συνεργάστηκα με εφημερίδες στην επαρχία και συνέχισα με συνεργασίες αθηναϊκών site με αξιόλογα ονόματα όπως της Σοφίας Τσίπα αλλά και της Φαιή Σκορδά κ.α. Πήρα την ρεβάνς και από τότε έμεινα στην πόλη μου με συνεργασία του larisaevents.gr όπου πλέον αρθρογραφώ. Η τεχνολογία πάντα σιγοκαίει μέσα μου και δεν την απαρνιέμαι.. Αγαπημένο μότο στην ζωή μου : Όταν αγαπάς κάτι πολύ,μόνο τότε μπορείς να το κάνεις και σωστά! Λέξεις που μου «καίνε» το μυαλό: έλλειψη οργάνωσης , ωράριο, πλήξη, αδιαφορία, ασυνεννοησία, αγροστροφία.