Χωρίς κατηγορία

Αύγουστος και στην δουλειά, Αύγουστος και στην πόλη..

summerwork - Αύγουστος και στην δουλειά, Αύγουστος και στην πόλη..

Νομίζω θα ταυτιστούν πολλοί αναγνώστες με αυτό το άρθρο ! Καταρχήν καλό μήνα! Μπήκαμε επισήμως και στον Αύγουστο..  σκέφτεσαι και εγώ είμαι ακόμη γραφείο, δουλειά. Δεν θα σου πω το κλισέ «να χαίρεσαι που έχεις δουλειά πλέον στις μέρες της κρίσης μας» αλλά θα σου πω ότι ναι.. ακόμη δουλειά; Ξέμεινες και εσύ; Αλλά μην πτοείσαι στο γραφείο οταν υπάρχει καλό κλίμα και αν έχει μείνει και κανένας συνάδελφος να σου κάνει παρέα δηλαδή.. είναι καλά. Περνάει κάπως η ώρα πιο όμορφα. Τώρα, στην είναι ένα θέμα με τα 40άρια να σε φλερτάρουν και να τρέχει ο ίδρωτας στο μέτωπο, ε κάπως εκεί συμπάσχω! Αλλά όταν έρχεται το Σαββατοκύριακο δεν το χάνεις με τίποτα, παίρνεις τρένα, βαπόρια ,ΚΤΕΛ, γενικά ότι κινείται για να εξαφανιστείς… μαζί σου!Η ήττα είναι κάπως μεγάλη όταν βλέπεις την ουρά που σχηματίζεται μπροστά σου, κόσμος , κίνηση , εκνευρισμός.. αλλά λες δεν βαριέσαι να βρέξω λίγο το.. μαγιό και σπίτι.

Νέος μήνας, νέα δεδομένα, πάνω από όλα καλοκαιράκι, εντάξει μην σκας θα έρθει αυτή η πολυπόθητη ΑΔΕΙΑ (με κεφαλαία για να το πιστέψουμε κιόλας..) για να πάμε σε μια παραλία να βρέξουμε λίγο το νέο μαγιό που πήραμε.. τι τζάμπα κόπος; Όλη την αγορά γύρισες να βρεις το σχέδιο αλλά και το μέγεθος ( καλά! αυτό άλλο κεφάλαιο!).

Καλό μήνα σε όσους εργάζονται ακόμη και περιμένουν με λαχτάρα την ΑΔΕΙΑ ή και σε αυτούς που θα την περάσουν στην πόλη όλο τον Αύγουστο (να πω περαστικά;).

 

mm
Ως Δημοσιογραφος-αρθρογραφος τρελαινομαι για την πενα! Αγαπω την φαντασια και την καλαισθησια, με λενε πεισματαρα και εχουν δικιο τελικα.. Οταν κανεις αυτο που αγαπας μονο τοτε το κανεις σωστα. Πεισμα, δημιουργικοτητα, στυλ και σεβασμος και το deal εκλεισε. Larisaevents.gr here we go!