Λάρισα

Απλήρωτοι από τον Μάϊο οι εργαζόμενοι στον ΘΕΣγάλα

5h70LO4GHHqXAxdPbpcZ 1024x626 - Απλήρωτοι από τον Μάϊο οι εργαζόμενοι στον ΘΕΣγάλα

Έντονη ανησυχία για τα προβλήματα ρευστότητας που τους τελευταίους μήνες ταλανίζουν την επιχείρηση στην οποία εργάζονται και έχουν ως αποτέλεσμα οι ίδιοι να μένουν απλήρωτοι, έχει κυριεύσει τους εργαζόμενους της θεσσαλικής συνεταιριστικής επιχείρησης ΘΕΣγάλα η οποία εδρεύει στη Λάρισα.

Σύμφωνα με το thessaliaeconomy.gr , ο τελευταίος μισθός που έλαβαν ήταν εκείνος του περασμένου Μαΐου και ήδη αρκετοί αντιμετωπίζουν τα πιεστικά προβλήματα της καθημερινότητας τα οποία γίνονται ακόμη εντονότερα για όσους έχουν οικογένεια.

Ανάλογη εικόνα επικρατεί και στους παραγωγούς αρκετοί εκ των οποίων ήδη σταμάτησαν να δίνουν το γάλα τους στον συνεταιρισμό και στράφηκαν στις ιδιωτικές γαλακτοβιομηχανίες. Προβληματισμός και για την ίδια την εταιρία ΘΕΣγάλα ,καθώς δεν γνωρίζει αν τελικά θα ευοδωθούν τα μεγαλεπήβολα πλην όμως κοστοβόρα ανοίγματα που έκανε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σε ότι αφορά τέλος τα επίσημα οικονομικά στοιχεία του συνεταιρισμού το μόνο που υπάρχει είναι μεμονωμένες δηλώσεις και διαρροές. Ο ισολογισμός του 2016 δεν έχει δοθεί στην δημοσιότητα…

Κώστας Τόλης