Ομορφιά

Βίντεο: Δείτε πώς άλλαξε η μόδα στο χρώμα μαλλιών τα τελευταία 100 χρόνια

ImageHandler 4 - Βίντεο: Δείτε πώς άλλαξε η μόδα στο χρώμα μαλλιών τα τελευταία 100 χρόνια

Από το εβένινο χρώμα της Λούις Μπρουκ στη δεκαετία του ’20 μέχρι το διάσημο «όμπρε» της δεκαετίας μας, δείτε τα δημοφιλέστερα στυλ από το 1920 μέχρι σήμερα

Η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών μιας γυναίκας μπορεί να την μεταμορφώσει από τη μια στιγμή στην άλλη, δίνοντάς της νέο στυλ και αυτοπεποίθηση.

Αυτό το γνωρίζουν καλύτερα από κάθε άλλον οι γυναίκες που δεν διστάζουν να πειραματιστούν με την εμφάνισή τους, «παίζοντας» με ανταύγειες, έντονες αποχρώσεις και νέες τεχνικές και αναζητώντας συνεχώς ένα καλύτερο και πιο πρωτοποριακό look.

H αναζήτηση αυτή, ωστόσο, δεν αποτελεί φαινόμενο της εποχής μας. Από τις αρχές του περασμένου αιώνα οι γυναίκες που γνώριζαν ότι η μόδα δεν αφορά μόνο στα ρούχα ζητούσαν από τους κομμωτές τους να τους χαρίσουν το χρώμα μαλλιών που επέβαλαν οι τάσεις της εποχής.

Κι αυτές οι τάσεις, όπως και σήμερα, διαμορφώνονταν από τα εκάστοτε αστέρια του κινηματογράφου και τις ντίβες που προέβαλλαν τα MME.

Στο βίντεο που δημοσιεύει ο ιστότοπος Allure μπορούμε να δούμε πώς άλλαξε η μόδα στο χρώμα μαλλιών τα τελευταία 100 χρόνια. Από το εβένινο χρώμα της Λούις Μπρουκ στη δεκαετία του ’20 και το πλατινέ ξανθό αλά Τζιν Χάρλοου της δεκαετίας του ’30 μέχρι τα τολμηρά look του 80 και το διάσημο «όμπρε» της δεκαετίας μας, αυτά είναι τα δημοφιλέστερα στυλ στα μαλλιά από το 1920 μέχρι σήμερα!

protothema.gr