Λάρισα

Thireus R | Το μονοθέσιο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

eksofillo6 620x420 - Thireus R | Το μονοθέσιο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου μονοθέσιου Thireus R της Centaurus Racing Team, φοιτητικής ομάδας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η εκδήλωση έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 24 Ιουνίου στο λιμάνι του Βόλου. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν, θαυμάζοντας από κοντά το έργο των νεαρών φοιτητών. Η βραδιά κύλισε γεμάτες ωραίες στιγμές, ενώ στο τέλος χορηγοί, φοιτητές και η τοπική κοινωνία που παρευρέθηκε δε δίστασαν να αποθανατίσουν τον Thireus R.

amaksi - Thireus R | Το μονοθέσιο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Ο Thireus R αποτελεί την εξελιγμένη εκδοχή του προηγούμενου μονοθέσιου Thireus της ομάδας,  προχωρώντας σε σημαντικές βελτιώσεις. Η ενσωμάτωση ενός πλήρους αεροδυναμικού πακέτου, η αισθητή μείωση του βάρους και η προσθήκη μιας εξ ολοκλήρου νέας ανάρτησης αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά που τον διαφοροποιούν από τον Thireus.

nikites - Thireus R | Το μονοθέσιο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Η ομάδα δηλώνει πλέον έτοιμη να παρευρεθεί στο διαγωνισμό της Τσεχίας, για τον οποίο θα αναχωρήσει στις 30 Ιουλίου και θα διαρκέσει 1-5 Αυγούστου. Ο Thireus R θα διαγωνιστεί στην κατηγορία Class 1 και θα τρέξει συνολικά σε 5 δυναμικά αγωνίσματα, όπου το καθένα έχει στόχο να τεστάρει τις επιδόσεις του μονοθέσιου.

neapolis.gr