Sex & Σχέση

Το νου σου | 8 σημάδια ότι θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που έκανες σεξ μαζί του!

sex 1 620x420 - Το νου σου | 8 σημάδια ότι θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που έκανες σεξ μαζί του!

Ναι, το σεξ κι ο έρωτας είναι αναμφίβολα απαραίτητα συστατικά στη ζωή ενός ανθρώπου, καθώς συνδυάζουν την απόλαυση και την ευχαρίστηση. Όμως τι συμβαίνει όταν γνωρίζεις εκ των προτέρων πως θα μετανιώσεις για το σεξ που θα κάνεις με ένα συγκεκριμένο άτομο; Όπως και να το κάνουμε, η γυναίκα έχει μία ικανότητα, τη διαίσθηση, που τη γλιτώνει κατά καιρούς από πολύ δύσκολες και παρακινδυνευμένες καταστάσεις. Η διαίσθηση είναι σωτήρια, ειδικά όταν έχει να κάνει με μία ενδεχόμενη σεξουαλική εμπειρία που μόνο ευεργετική δε θα είναι για εκείνη.

Αυτά είναι τα σημάδια που μαρτυρούν ότι θα μετανιώσεις – την επόμενη μέρα κιόλας – που θα κοιμηθείς μαζί του:

1. Σου έχει γίνει ήδη κολλιτσίδα

Σου στέλνει κάθε τρεις και λίγο και σε παίρνει τηλέφωνο δίχως να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Μιλάτε περί ανέμων και υδάτων. Ξέρει την παραμικρή σου κίνηση και συνήθεια της καθημερινότητάς σου, δίχως εσύ να του έχεις δώσει πληροφορίες και γενικά η φάση είναι πολύ awkward. Για να σε πρήζει από τώρα, σκέψου τι θα γίνει αφού κάνετε σεξ. Είσαι σίγουρη ότι θες να του κάτσεις τέλος πάντων;

2. Σου μιλάει συνεχώς για την πρώην του

Δύο λέξεις έχω να πω εδώ. ΦΥΓΕ ΜΑΚΡΙΑ. Άντρας κολλημένος με πρώην δεν είναι καλή επιλογή για τίποτα. Να σου λείπουν οι κομπλεξικοί που προσπαθούν να ξεπεράσουν την πρώην με το να χρησιμοποιούν εσένα και κάθε άλλη απερίσκεπτη κοπέλα ως υποχείριο. Ο τύπος αναζητά είτε εκδίκηση είτε ξεπέτα. Κανένα από τα δύο δεν είναι πρόσφορη επιλογή για σένα.

3. Είναι κάκιστος στο sexting

Ένας καλός τρόπος να εξετάσεις αν υπάρχει πιθανή σεξουαλική χημεία και μέλλον μεταξύ σας είναι φυσικά το sexting. Αν δεν μπορεί καν να σου τα γράψει, πώς ακριβώς θα στα κάνει;Ένας άντρας που δεν καταφέρνει να διεγείρει πρωτίστως εγκεφαλικά μία γυναίκα, το έχει χάσει το παιχνίδι προ πολλού. Αν δεν είναι καλός στο sexting, αυτόματα σημαίνει ότι δε θα μπορέσει να επικοινωνήσει από κοντά τις σεξουαλικές επιθυμίες και φαντασιώσεις του. Ο επόμενος, παρακαλώ!

4. Δε σου πολυβγαίνει

Ποτέ μην κάνεις το λάθος να πας με έναν άντρα, μόνο και μόνο για να πας. Δεν πρέπει να κάνεις σεξ όταν μόνος σου σκοπός είναι να μετριάσεις τις ανασφάλειες, τη μοναξιά ή τη θλίψη σου. Πρέπει να θέλεις σφοδρά τον άλλο για να του δοθείς. Ειδάλλως βάζεις κι εκείνον και τον εαυτό σου σε μία άσκοπη διαδικασία εντυπώσεων χωρίς καμία ουσία.

5. Σου φέρεται άσχημα

Προς Θεού μακριά από σεξιστές. Αν έχεις εντοπίσει ουκ ολίγες φορές σεξιστικά ή απρεπή σχόλια προς το πρόσωπό σου, αλλά τα παραβλέπεις μόνο και μόνο για το σεξ, ήρθε ο καιρός να το αλλάξεις αυτό. Μη γίνεις η ευχαρίστηση ενός σκάρτου ανθρώπου. Ποιος είναι αυτός που θα σε κάνει να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου, θα σε μειώσει και θα σε γεμίσει με κόμπλεξ κι ανασφάλειες; Να σου λείπουν τέτοιοι γκόμενοι.

6. Δε νιώθεις κάτι όταν σε φιλάει

Μπορείς να καταλάβεις πολλά από μονάχα ένα φιλί. Αν υπάρχει χημεία και σύνδεση και φυσικά αν φιλάτε με παρόμοιο τρόπο. Το φιλί πολλές φορές είναι η καλύτερη μετάφραση του τι θα γίνει στο σεξ. Αν το φιλί του σου φαίνεται βαρετό ή μη ουσιώδες και δε νιώθεις απολύτως τίποτα, κάπως έτσι θα νιώσεις και στο σεξ.

7. Θες κάτι περισσότερο από σεξ

Αν εκείνος σου έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να είστε fuck buddies και τίποτα παραπάνω κι εσύ δεν είσαι σύμφωνη με αυτό, καθώς έχεις αναπτύξει συναισθήματα για εκείνον, τότε απομακρύνσου όσο γρηγορότερα γίνεται. Είναι ανούσιο να μείνεις με την ελπίδα να τον αλλάξεις στη συνέχεια είτε να αλλάξει εκείνος μαγικά από μόνος του. Σπάνια αλλάζει γνώμη ένας άντρας για κάτι.

8. Πρόκειται για τον πρώην σου

Το σεξ με πρώην δεν ήταν ποτέ μία καλή ιδέα. Είτε δεν τον έχεις ξεπεράσει ακόμη είτε σου έχει λείψει το σεξ μαζί του, όποιος κι αν είναι ο λόγος, μη διανοηθείς να πέσεις στο κρεβάτι μαζί του. Πάλι. Δες το σαν κανόνα. Όταν τελειώνει κάτι, πάντα για κάποιο λόγο τελειώνει.Γιατί να κάνεις σεξ με κάποιον άνθρωπο με τον οποίο είχες μοιραστείς τόσα πολλά; Γιατί να καταστρέψεις κάτι τόσο όμορφο; Άσε τον να προχωρήσει. Κάνε κι εσύ το ίδιο.

neapolis.gr