Λάρισα

Το Press Tease είναι τρόπος να ζεις!

a - Το Press Tease είναι τρόπος να ζεις!

Με ανανεωμένο αέρα το Press Tease, και με νέο εξωτερικό χώρο σε υποδέχεται για την απόλαυση του καφέ σου!

Στον νέο χώρο και ανανεωμένο σε περιμένουν απίστευτα παιχνίδια και επιτραπέζια που θα εκτοξεύσουν την εμπειρία της παρέας σου στα ύψη.

c - Το Press Tease είναι τρόπος να ζεις!Πρωί, χαλαρά με την παρέα σου για καφέ στον όμορφο διαμορφωμένο χώρο που συνδυάζει το ήσυχο του ξύλου με την όμορφη αισθητική των minimal επίπλων.. O ήρεμος συνδυασμός των χρωμάτων σε προδιαθέτει να διαβάσεις την εφημερίδα σου ήσυχα αλλά και να απολαύσεις τον καφέ σου με την παρέα σου συνδυάζοντας παιχνίδια και την ενημέρωση σου.

e - Το Press Tease είναι τρόπος να ζεις!Απόγευμα, δεν θα μείνεις και πάλι παραπονεμένος με live streaming αγώνες με την παρέα, αλλά και το βραδάκι με ποτά και cocktail της επιλογής σου.  O χώρος διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας οθόνες,κάνοντας την ψυχαγωγία σου μοναδική!

g - Το Press Tease είναι τρόπος να ζεις!

h - Το Press Tease είναι τρόπος να ζεις!Αν πάλι είσαι βραδινός τύπος το καφέ διαθέτει και την επιλογή του εξωτερικού μπαρ, για  μια πιο ήσυχη έξοδο σου με άνετα καθίσματα που τον κάνει αυτόματα τον απόλυτο χώρο για να ζεις τα βράδια σου. Όμορφα φαναράκια και vintage επιγραφές στολίζουν τον χώρο συμπληρώνοντας έτσι την καλαισθησία του καφέ.

i - Το Press Tease είναι τρόπος να ζεις!

NIQ 3889 - Το Press Tease είναι τρόπος να ζεις!Το Press Tease διαθέτει άνετο και εύκολο πάρκινγκ κάνοντάς το, το πιο In καφέ της γειτονιάς σου. Σήμα κατατεθέν είναι ο εξωτερικός του χώρος όπου διαθέτει ανοιγόμενες τέντες και πολύ όμορφο φωτισμό με ιδιαίτερα μοντέρνα φωτιστικά.

j - Το Press Tease είναι τρόπος να ζεις!

Το «παιχνιδιάρικο» καφέ σου είναι εδώ για όλες τις ώρες τις ημέρας φέρνοντας όλα τα νέα της πόλης, για να την δική σου μοναδική ενημέρωση και ψυχαγωγία!

Press Tease

Καραόλη Δημητρίου 10, Λαρισα

2410-626875

Facebook: Press Tease

 

mm
Ως Δημοσιογραφος-αρθρογραφος τρελαινομαι για την πενα! Αγαπω την φαντασια και την καλαισθησια, με λενε πεισματαρα και εχουν δικιο τελικα.. Οταν κανεις αυτο που αγαπας μονο τοτε το κανεις σωστα. Πεισμα, δημιουργικοτητα, στυλ και σεβασμος και το deal εκλεισε. Larisaevents.gr here we go!
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com