Λάρισα

Οι πιο ενοχλητικοί τύποι που θα συναντήσεις στα παράλια του Ν. Λάρισας!

201707021252593965 - Οι πιο ενοχλητικοί τύποι που θα συναντήσεις στα παράλια του Ν. Λάρισας!

Έρχεται το πολυπόθητο Σαββατοκύριακο και λες πότε θα εξαφανιστείς από την πόλη για μια μικρή ανάσα δροσιάς στα κοντινά παράλια του Ν. Λάρισας.. Μια χαρά μέχρι εδώ αλλά κάποιοι τύποι στα παράλια έχουν άλλες διαθέσεις! Δες τους τύπους που συναντάμε συνήθως στην παραλία και θέλεις να τους εξαφανίσεις με κάθε τρόπο!

Αγαπημένη μου ρακέτα: Όταν είναι μακριά σου, από την πετσέτα σου και την ξαπλώστρα σου δεν ενοχλούν.. όταν όμως είναι μια ανάσα από το κεφάλι σου με αυτόν τον «υπέροχο» ήχο.. ξέρεις.. και το κορυφαίο; Σου έρχεται καρφωτή το μπαλάκι στο κεφάλι! Εξυπακούεται πως δεν τους δίνεις το μπαλάκι αν στο ρίξουν – που σίγουρα θα στο ρίξουν – κατακούτελα, αλλά το πετάς όσο πιο μακριά γίνεται.

Μουσική από κινητό- ραδιοφωνάκια: Αν έχεις την «τύχη» να έχεις δίπλα σου έναν τέτοιο τύπο.. περαστικά! Έχει την τάση να το έχει τέρμα και φυσικά είσαι αναγκασμένος να ακούς το δικό του ρεπερτόριο. Αγαπητέ μου, αν ήθελα να ακούσω Σταν ή Φουρέιρα στη διαπασών θα πήγαινα να τους δω σε κανένα σκυλάδικο. Βάλε και συ λοιπόν τα ακουστικά σου, πες στους φίλους σου να κάνουν το ίδιο και καθίστε όλοι ήσυχα!

 Οι Κλαρινογαμπροί: Προσοχή! Χαρακτηρίζονται από φρέσκο τατουάζ – μανίκι, μαλλί – «κλαρίνο», αρκετά κοντό μαγιό σε όσο πιο φωσφοριζέ χρώμα γίνεται, σκισμένα φανελάκια, jockey καπέλο και έντονη διάθεση για φλερτάρισμα. Πιάνουν κουβέντα με όλους/όλες, σφίγγοντας τους μυς επιδεικτικά..

Οι Ντίβες της παραλίας: Ε, ας μιλήσουμε και για τις γυναίκες αυτές που προφανώς έχουν μπερδέψει την παραλία με την βραδινή τους έξοδο του Σαββάτου. Σκουλαρίκια, μακιγιάζ, όλα τα αξεσουάρ πάνω τους.. μέχρι και ψηλό τσόκαρο!  Που πας βρε κοπέλα μου;

Ελληνική Οικογένεια: Αξία ανεκτίμητη δεν λέω.. Αλλά όταν έρχεται η ώρα της παραλίας η κατάσταση γίνεται επική!  Φαγητά με οσμές που σκοτώνουν φώκια, η μαμά να πασαλείβει τα μικρά με τόνους αντηλιακό και να βγάζει φωνητικά death metal κάθε φορά που τολμούν να απομακρυνθούν πέραν της ασφαλούς ζώνης των 90 εκατοστών από κει που σκάει το κύμα. Ο μπαμπάς βοηθά το έργο της μαμάς, ενίοτε ρίχνοντας και καμιά ψιλή στα πιτσιρίκια και γκαρίζοντας επίσης. Κάποια στιγμή θα βγάλουν και καρέκλες, τραπέζι, ψυγειάκι και τραπεζομάντηλο για να στήσουν εκλεκτό τσιμπούσι δίπλα σου.

Καλές βουτιές βρέ!

mm
Πάντα μου άρεσε η πένα ,αλλά για αρκετά χρόνια ως φοιτήτρια με κέρδισε η τεχνολογία. Περνώντας τα χρόνια έβλεπα ότι η κλήση μου και η μεγάλη μου αγάπη και τρελά ήταν η γραφή! Κάθε είδους.. ξεκίνησα ερασιτεχνικά με ένα μπλοκ μόδας ( γιατί πάνω από όλα είμαι και γυναίκα) και έτσι έβλεπα ότι η επίσκεψη γινόταν όλο και πιο δυνατή, εκεί ενθουσιάστηκα. Το 2013 ξεκίνησα δειλά-δειλά την σχολή Δημοσιογραφίας του ομίλου ΑΝΤ1, και από τότε έγινε η ταυτότητα μου μέχρι και σήμερα. Η αγάπη που έγινε λατρεία! Συνεργάστηκα με εφημερίδες στην επαρχία και συνέχισα με συνεργασίες αθηναϊκών site με αξιόλογα ονόματα όπως της Σοφίας Τσίπα αλλά και της Φαιή Σκορδά κ.α. Πήρα την ρεβάνς και από τότε έμεινα στην πόλη μου με συνεργασία του larisaevents.gr όπου πλέον αρθρογραφώ. Η τεχνολογία πάντα σιγοκαίει μέσα μου και δεν την απαρνιέμαι.. Αγαπημένο μότο στην ζωή μου : Όταν αγαπάς κάτι πολύ,μόνο τότε μπορείς να το κάνεις και σωστά! Λέξεις που μου «καίνε» το μυαλό: έλλειψη οργάνωσης , ωράριο, πλήξη, αδιαφορία, ασυνεννοησία, αγροστροφία.