Λάρισα

Λαρισαίοι και πρώτο ραντεβού!

10385678646 bca31ab596 b 1024x401 - Λαρισαίοι και πρώτο ραντεβού!

Πρώτο ραντεβού.. ολόκληρη φιλοσοφία και αυτό το γλυκό άγχος του να πάνε όλα καλά.. Όταν όμως δεν πάει και τόσο καλά τι σκέπτεται ο γλυκός σου Λαρισαίος που κάθεται απέναντι σου;

Λάρισα, μια πόλη με ωραίους άντρες (δεν λέω..), μια πόλη που έχεις τρελές επιλογές να διαλέξεις ανάμεσα τους ,όπως λίγο πιο ήσυχες φάσεις, πιο ρομαντικές, πιο έντονες και alternative μέχρι μπουζούκι και κλαρίνο! Να μου πεις πρώτο ραντεβού και στα κλαρίνα βρέ κοπέλα μου; Εμμ, δεν φταίω εγώ αλλά το άσμα που λέει  «Θέλεις μπουζούκια πάμε…!»..

Όμορφη η πόλη λοιπόν, ωραίοι άντρες αλλά και οι γυναίκες.. δεν φτάνει μόνο αυτό είναι και η χημεία, είναι το πόσο το έχει ο άλλος να σε ενθουσιάσει να έχει αυτό το «κάτι»  που θέλεις  (άλλο άσμα αυτό!).

Ξεκινά με την όμορφη αναμονή μέχρι να εμφανιστεί ο ενδιαφερόμενος στην Πλατεία Ταχυδρομείου ή αλλιώς στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, ξέρεις εκεί «Στα Ταξί» που συνηθίζουμε να λέμε οι Λαρισαίοι στα ραντεβού μας. Έρχεται τον βλέπεις να διασχίζει τον πεζόδρομο.. γενικά οι Λαρισαίοι είναι άνετοι άντρες δεν δείχνουν και πολύ έντονα ότι κομπλάρουν (τέτοιοι είναι!) και έτσι κάνουν λίγο την διαδικασία και τον σπάσιμο του πάγου πιο εύκολη υπόθεση..

Αφού περνά και αυτή η φάση περνάμε στην επιλογή του «που θα πάμε». Μην κολλάς ο Λαρισαίος είναι πάντα ενημερωμένος για το που θα σε πάει ανάλογα την ώρα και την διάθεση για να σε εντυπωσιάσει, άλλωστε διαβάζει και το larisaevents.gr, άρα αφέσου στα χέρια του ξέρει τι κάνει, ξέρει ακριβώς τι «τρέχει» στην πόλη!

Επιλέγει το σουπερ μέρος και εκεί ξεκινά όλο το ζουμί του ραντεβού. Τα κύρια χαρακτηριστικά για να κερδίσεις αυτό το ραντεβού και να πάει καλά είναι :

  • Αυθορμητισμός : Λατρεύουν να είσαι ο εαυτός σου.
  • Γνωρίζω την πόλη μου: Όντας Λαρισαία είναι αδύνατον να μην γνωρίζεις κάποια στέκια και cool σημεία της πόλης μας. Πως θα ξεκινήσει για αρχή η συζήτηση;
  • Χαμόγελο: Ακαταμάχητο με μια λέξη και κερδίζει πάντα!
  • Κοινά ενδιαφέροντα και κοινά στέκια: Σίγουρα θα έχετε ένα στέκι που το ξέρετε πολύ καλά και οι δυο σας ή έστω θα ξέρετε που βρίσκεται! Ορίστε, άρα υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ξαναβρεθείτε έστω και αν μείνετε φίλοι μετά το ραντεβού σας..
  • Να μην είμαστε υπερβολικές στην εμφάνισή μας: Εντάξει, είμαστε Λαρισαίες και κοκέτες τα έχουμε πει.. εκεί όμως λίγη προσοχή,άσε τις υπερβολές για μια έξοδο με φίλες καλύτερα..
  • Να μην αντιδικήσουμε σε θέματα που μπορεί να έχουμε διαφορετική άποψη: Ραντεβού βγήκες όχι για να μαλώσεις και να χαλάσει η διάθεση σου, δεν υπάρχει λόγος εξάλλου. Φυσικά είστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι, διαφωνίες υπάρχουν. Αλλά είσαι και γυναίκα, ε! έχουμε τον τρόπο μας.

Για αρχή νομίζω είναι ότι χρειάζεσαι για να πάει όμορφα ένα ραντεβού στην πόλη και γιατί όχι.. να σε ερωτευτεί ο ενδιαφερόμενος! Δεν είναι κακό να προτείνεις μετά την έξοδο σας να πάτε μια βόλτα προς το Φρούριο, στο ύψος του Αγίου Αχιλλίου, έτσι για να χαζέψετε το ηλιοβασίλεμα ή τα φώτα της πόλης το βράδυ .. είμαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστεί με την ιδέα!

*Foto by George Papavasileiou

 Θάρρος, φαντασία, αυθορμητισμό και τον έχεις κερδίσει!

Good luck!

 

 

 

mm
Πάντα μου άρεσε η πένα ,αλλά για αρκετά χρόνια ως φοιτήτρια με κέρδισε η τεχνολογία. Περνώντας τα χρόνια έβλεπα ότι η κλήση μου και η μεγάλη μου αγάπη και τρελά ήταν η γραφή! Κάθε είδους.. ξεκίνησα ερασιτεχνικά με ένα μπλοκ μόδας ( γιατί πάνω από όλα είμαι και γυναίκα) και έτσι έβλεπα ότι η επίσκεψη γινόταν όλο και πιο δυνατή, εκεί ενθουσιάστηκα. Το 2013 ξεκίνησα δειλά-δειλά την σχολή Δημοσιογραφίας του ομίλου ΑΝΤ1, και από τότε έγινε η ταυτότητα μου μέχρι και σήμερα. Η αγάπη που έγινε λατρεία! Συνεργάστηκα με εφημερίδες στην επαρχία και συνέχισα με συνεργασίες αθηναϊκών site με αξιόλογα ονόματα όπως της Σοφίας Τσίπα αλλά και της Φαιή Σκορδά κ.α. Πήρα την ρεβάνς και από τότε έμεινα στην πόλη μου με συνεργασία του larisaevents.gr όπου πλέον αρθρογραφώ. Η τεχνολογία πάντα σιγοκαίει μέσα μου και δεν την απαρνιέμαι.. Αγαπημένο μότο στην ζωή μου : Όταν αγαπάς κάτι πολύ,μόνο τότε μπορείς να το κάνεις και σωστά! Λέξεις που μου «καίνε» το μυαλό: έλλειψη οργάνωσης , ωράριο, πλήξη, αδιαφορία, ασυνεννοησία, αγροστροφία.