Citylife, Λάρισα

Κατηγορίες Λαρισαίων που πίνουν καφέ!

ImageHandler 3 - Κατηγορίες Λαρισαίων που πίνουν καφέ!

Η Λάρισα είναι η πόλη του καφέ το ξέραμε, το ξέρουμε και πάντα έτσι θα είναι. Όλα κινούνται γύρω από αυτό, αφού θα βρεις έστω μια φορά τη μέρα την ευκαιρία να απολαύσεις το φραπεδάκι σου, το φρέντο σου ή δεν ξέρω και γώ τι άλλο. Αν όλοι μας βγαίναμε γιατί έχουμε ανάγκη μόνο από λίγο καφεΐνη δε θα υπήρχε και αυτό το άρθρο. Υπάρχουν πολλοί τύποι ανθρώπων που πίνουν τον καφέ τους και έχει ο καθένας του τρόπο να περάσει αυτή την ευχάριστη στιγμή της ημέρας. Ας τους γνωρίσουμε…

 Ο ¨δε μιλάω πολύ¨                                  

Είναι ο τύπος που θα κάτσει στην καφετέρια με το φραπέ του, τα τσιγάρα του και έναν αναπτήρα και θα αράξει. Μπορεί να είναι και δύο και τρεις μαζί. Δε στεκόμαστε εκεί. Όλοι μπορούν  απλά να κάθονται εκεί! (Δε λες κουβέντα, κρατάς κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα όπως έλεγε και η Μπέλλου). Κάποιος στόχος συγκεκριμένος δεν υπάρχει, στόχος επετεύχθει από τη στιγμή που έκατσε εκεί. Χρόνος καφέ: 1 με 1μιση ώρα. ( Ε πόσο να κάτσεις στο mute😉

Ο ¨βγήκα μόνο για καμάκι¨

Είναι αυτός που και ο Θεός να περάσει από μπροστά του δε θα γυρίσει να τον κοιτάξει. Αντίθετα «Θεές» υπάρχουν πολλές γύρω του. Όπου «Θεές» μπορείτε να βάλετε «στόχοι». Είναι λαγωνικό, δε βγήκε για κανέναν άλλο λόγο έξω παρά μόνο γι’ αυτό. Θέλει να κάνει το παιχνίδι με μία, δύο, τρεις όσες είναι γύρω του τέλος πάντων ρε αδερφέ. Ας τελειώσει και ο καφές χωρίς αποτέλεσμα στο τέλος, υπάρχει και το ποτάκι το βράδυ. Χρόνος καφέ: 2 έως 3 ώρες.

Ο ¨δε σταματάω να μιλάω¨

«Γλυστρίδα έφαγε»; Θα το έχετε πει έστω μια φορά για κάποιον που έχει κάτσει δίπλα σας και δε σταματάει να μιλάει Δε σταματάει ποτέ όμως, για όλα έχει κάτι να πει και δεν είναι να διαφωνήσεις μαζί του. Αν προλάβεις φυσικά να μιλήσεις για να διαφωνήσεις μαζί του. Ο τύπος αυτός συνήθως δεν καπνίζει. Προλαβαίνει; Χρόνος καφέ: Απεριόριστος! (Προσφορά κάθε μήνα χρόνος ομιλίας)

Ο ¨επιχειρηματίας¨

Φοράει τα καλά του, πάντα. Οπότε είτε καφές είναι είτε κάτι άλλο το ίδιο και το αυτό. Στην πένα μαλλί, γυαλί (και παντελόνι Lee) και συνήθως με την κλασική τσάντα στο χέρι (δερμάτινη). Ακόμα και στον καφέ θα βγει για να μιλήσει για δουλειές (και καλά) και θα έχει πάντα το (και καλά) γοητευτικό ύφος. Χρόνος καφέ: από 30′ μέχρι 1 ώρα. (Έχουμε και δουλειές)1143e5ac311d94b8214b707465f69871 MARMELCAFE.COM frappe - Κατηγορίες Λαρισαίων που πίνουν καφέ!

 

Η ¨με κοιτάνε όλοι¨

Περνάμε στις γυναίκες. Η πρώτη κατηγορία είναι ίσως και η μεγαλύτερη. Στη Λάρισα βρισκόμαστε άλλωστε. Όχι δεν είμαι κακός με τις Λαρισαίες, ότι είναι όλες ωραίες γυναίκες εννοώ. Εδώ λοιπόν έχουμε τη γυναίκα που το παίζει και μοιραία αλλά και παιχνιδιάρα μαζί. Το παίζει και «έλα να μου μιλήσεις» αλλά και «μη τολμήσεις να έρθεις προς τα εδώ». Γενικά βρίσκεται σε μια σύγχυση όσο άνετη και να το παίζει. Χρόνος καφέ: 30′ μέχρι και 2 ώρες. (Μετά σπίτι και ξεμάτιασμα.)

Η ¨βγήκα να δείξω το νέο μου λουκ¨

Δεν είναι απαραίτητο να θέλει να το δείξει σε όσους κάθονται στην ίδια καφετέρια, αρκεί να το δείξει και στην παρέα της. Φυσικά έχει πολλά κοινά και με την παραπάνω τύπισα αλλά η διαφορά είναι ότι έχει βγει γι’ αυτό το σκοπό και μόνο. Μπορεί να σηκωθεί για να πάει τουαλέτα πολλές φορές για ευνόητους λόγους. Ποτέ μόνη της! Αυτά τα ξέρουμε, δυο- δυο πάνε στο μέρος. Χρόνος καφέ: Μέχρι να την δει όλο το μαγαζί.

Η ¨κουτσομπόλα¨

Μπορεί να θυμίζει και μεσημεριανή εκπομπή αφού πάντα είναι από δύο και πάνω. Θέμα συζήτησης; Θέμα;;; Θέματα να ακούσεις και να μάθεις! Τσάμπα ψυχαγωγία μόλις στο δίπλα τραπεζάκι! Φυσικά πρέπει να έχεις καλό αφτί για να μάθεις και τίποτα γιατί ο τρόπος που μιλάνε είναι ψιθυριστά και χωρίς πολλές κινήσεις στο πρόσωπο. Ερώτηση που ακούγεται συνέχεια: Τα ‘μαθες;;; Χρόνος καφέ: Ανάλογα πόσους έχει για θάψιμο.

Η ¨μαμά¨

Νέα κατηγορία in town. Στη μόδα πια είναι να βγαίνει η μαμά με το μωρό και το καρότσι (φαντάζεστε το καρότσι χωρίς μωρό; Μπρρρρ! Ανατριχίλα!) και να απολαμβάνει το καφεδάκι της. Ωραία εικόνα, άσχημος ήχος! Είναι όντως ωραίο να βλέπεις τη νέα μαμά να μπορεί να κάνει τη βόλτα της μαζί με το μικρό. Είναι και κουραστικό καμιά φορά όμως γιατί φανταστείτε πόσες φορές θα της έχουν κάνει ερωτήσεις τύπου, πόσο είναι; Αγοράκι ή κοριτσάκι; Πως το λένε; Θα μπορούσαμε να είχαμε γράψει πολλές. Χρόνος καφέ: 30′ με 1 ώρα. Όχι για κανέναν άλλο λόγo απλά ο μικρός φαίνεται να έκανε βρωμοδουλειά εκεί κάτω.

Οι ¨κάναμε κοπάνα τις 2 τελευταίες ώρες¨

Καλά αυτοί κάνουν πιο μπαμ από όλους. Τι δουλειά έχετε 12μιση το μεσημέρι αραχτοί έξω; Πάλι κενό; Μάλλον μάθημα που δεν αντέχεται. Δίνουν ένα διαφορετικό χρώμα πάντως όπου και να κάτσουν. Είναι στην ηλικία που φωνάζουν χωρίς να το καταλαβαίνουν. Το θέμα συζήτησης αλλάζει χωρίς να το καταλάβεις αφού συνήθως μιλάει ο ένας πάνω στον άλλον. Χρόνος καφέ: Χμμμ, 13:30 σχολάμε οπότε πρέπει να σηκωθούμε και να είμαστε σπίτι σαν να γυρνάμε από το σχολείο.

Οι ¨βγήκαμε να χωρίσουμε¨

Έχουμε χωρίσει σπίτι, έχουμε χωρίσει στο αυτοκίνητο, έχουμε χωρίσει στο λωφορείο, έχουμε χωρίσει στις διακοπές (πριν, μετά και ενδιάμεσα) δε θα χωρίσουμε στο καφεδάκι; Είναι αυτοί που λένε «σταμάτα μας βλέπουν όλοι, ρεζίλι γίναμε». Αλλά υπάρχουν και οι ήρεμοι χωρισμοί, αυτοί με τα κόκκινα και δακρυσμένα μάτια. Δε χρειάζεται πάντως να ακούσεις ένα τέτοιο ζευγάρι για να καταλάβεις ότι χωρίζουν ή ότι απλά μαλώνουν. Χρόνος καφέ: Από 5′ μέχρι και 3 ώρες. Για ευνόητους λόγους.

Οι ¨προπονητές¨

Από τις παλαιότερες κατηγορίες που υπάρχουν. Διαχρονική κατηγορία που θα υπάρχει όσο υπάρχει Ελληνικό ποδόσφαιρο(λέμε τώρα) και όχι μόνο! Είναι και η κατηγορία που ακούς πιο συχνά τη λέξη μ­­____ς! Σε μια περίοδο που η ΑΕΛ ψάχνει νέο προπονητή δε θα ήταν άσχημη ιδέα αν ο Πηλαδάκης κάνει μια βόλτα έξω. Ξέρετε πόσους θα βρει; Εννοείτε ακούγονται παντού και δεν τους ενδιαφέρει κιόλας. Λες και είναι μόνοι τους ένα πράγμα.Χρόνος καφέ: Μέχρι να καταλήξουμε με τι σχήμα θα παίξει την Κυριακή η ομάδα.d1060a22a41ddf9d18cce5ddb8783162 %CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82%20%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B5%CF%82 - Κατηγορίες Λαρισαίων που πίνουν καφέ!

Οι ¨γκατζετάκιες¨

Τελευταία κατηγορία είναι και η πιο νέα. Η μαγική λέξη πλέον γι’ αυτούς είναι το WIFI! Πιάνεις ασύρματο δίκτυο; Όχι; Που πα ρε Καραμήτρο; Πως θα δεις τις ειδοποιήσεις στο Facebook; Πως θα δεις τα φρεντ ρεκιουέστ που σου έχουν στείλει; Θα τα δεις σπίτι όταν πας;;; Που ζεις ρε; Τα περισσότερα κινητά έχουν τη δυνατότητα να μπαίνουν στο ίντερνετ οπότε μην τρομάξετε αν δείτε 5 άτομα σε μια καφετέρια  με σκυμμένα κεφάλια πάνω από τα κινητά τους και να μη μιλάνε μεταξύ τους. Στην ουσία μιλάνε αλλά δεν το βλέπετε! Μιλάνε μέσω chat! Εντάξει ακραίο, αλλά όχι ακατόρθωτο! Χρόνος καφέ: Πάνω από 2 ώρες άνετα…

athleticlarissa.gr