Υγεία

Καλοκαιρινοί μικροτραυματισμοί: Να σου συστήσω τη “μαγική” μου αντιμετώπιση

1 h 645 450 - Καλοκαιρινοί μικροτραυματισμοί: Να σου συστήσω τη “μαγική” μου αντιμετώπιση

Το Καλοκαίρι γινόμαστε λίγο πιο δραστήριες! Ο καιρός μας προδιαθέτει να γυμναστούμε σε εξωτερικούς χώρους και πάρκα, να πάμε για ένα μπάνιο στην παραλία, να περπατήσουμε ή να κάνουμε πεζοπορία, με αποτέλεσμα να ερχόμαστε αντιμέτωπες με μικρό-τραυματισμούς. Έτσι είναι η φύση και σίγουρα η απροσεξία μας δεν βοηθάει καθόλου σε αυτό!

Εγώ προσωπικά, μέχρι πρότινος χρησιμοποιούσα τα κλασικά τσιρότα που οκ βοηθούσαν κάπως στο να καλύψουν την πληγή, αλλά δυστυχώς δεν γινόταν να παραμείνουν σε αυτό το σημείο και για αρκετή ώρα. Βλέπεις, όταν ιδρώνεις το καλοκαίρι ή όταν πλατσουρίζεις στην ακροθαλασσιά, αυτός ο πατροπαράδοτος τρόπος που προστατεύει το τραύμα και που φυσικά μάθαμε από τη μαμά μας είναι σχεδόν αχρείαστος.

Επειδή, λοιπόν, οσονούπω θα πάμε διακοπές και σίγουρα θα χρειαστούμε κάτι να προστατέψουμε τις πληγές και τα χτυπήματα, βρήκα τη λύση. Μια λύση που θα επουλώσει και θα προστατέψει τις πληγές, δεν θα φύγει με το νερό αλλά ούτε και με τον ιδρώτα. Πάμε να σου το συστήσω…

Το καινούριο μου “απόκτημα” είναι το Sofargen. Πρόκειται για ένα επουλωτικό Spray για την τοπική αντιμετώπιση δερματικών μικροτραυμάτων (αμυχές, γδαρσίματα, κοψίματα, επιφανειακά τραύματα) και γενικά λύσεις της συνέχειας του δέρματος (πληγές). To Sofargen® Spray περιέχει καολίνη και αργυρούχο σουλφαδιαζίνη. Ο καολίνης δημιουργεί ένα προστατευτικό φραγμό στην πληγή, αποστραγγίζει και απορροφά τα εξιδρώματα διατηρώντας το τραύμα στεγνό και απαλλαγμένο από βακτήρια. Η αργυρούχος σουλφαδιαζίνη χάρη στην ευρεία αντιμικροβιακή της δράση (Gram+, Gram-, αναερόβια) αποτρέπει τη μόλυνση του τραύματος.

2 - Καλοκαιρινοί μικροτραυματισμοί: Να σου συστήσω τη “μαγική” μου αντιμετώπιση

Η σύνθεση του Sofargen® Spray δημιουργεί ένα περιβάλλον που διευκολύνει και επιταχύνει τη φυσική επούλωση, με ασφάλεια και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις φάσεις επούλωσης της πληγής. Και όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε την πληγή. Περιέχει 125ml για περισσότερους ψεκασμούς και ως προωθητικό βουτάνιο που είναι φιλικό στο περιβάλλον. Σαν να λέμε δηλαδή “Όλα σε 1 για τις πληγές”.

Είναι ιδανικό για μαμάδες, παιδιά, άτομα που ασχολούνται με αθλήματα σε εξωτερικό περιβάλλον και φροντιστές ατόμων με κατάκλιση που συνήθως είναι οι γυναίκες του οικογενειακού περιβάλλοντος.

Και με ρωτάς τώρα γιατί το θεωρώ τόσο ξεχωριστό. Γιατί αγαπητή μου αναγνώστρια, δεν υπάρχει άλλο επουλωτικό με την ίδια ακριβώς σύνθεση, είναι το μόνο που προσφέρει ταυτόχρονα αποτελεσματικότητα – ευκολία χορήγησης – προστασία της πληγής – μεγάλη ποσότητα και φυσικά προσιτό κόστος.

Δες και το αντίστοιχο βίντεο και θα καταλάβεις!

tlife.gr