Τεχνολογία

Το έξυπνο πορτοφόλι που φωτογραφίζει όποιον το κλέψει!

volterman insider - Το έξυπνο πορτοφόλι που φωτογραφίζει όποιον το κλέψει!

Στην εποχή που τα smartphones πραγματοποιούν πληρωμές και αποθηκεύουν έγγραφα, τα πορτοφόλια μοιάζουν ήδη ξεπερασμένα. Εκτός αν είναι τόσο έξυπνα ώστε να μην χάνονται, να φορτίζουν το κινητό και να λειτουργούν ως WiFi Hotspot.

Tα Volterman είναι μία σειρά πορτοφολιών που έχουν ήδη ξεπεράσει το στόχο χρηματοδότησής τους μέσω crowdfunding στο Indiegogo κατά 721%, με την καμπάνια να λήγει την 1η Αυγούστου. Διαθέτουν ενσωματωμένο powerbank (από 2.000 μέχρι 5.000 mAh) με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, WiFi Hotspot και GPS για να τα εντοπίζετε από το κινητό σας. Αν αφήσετε κάπου το πορτοφόλι και απομακρυνθείτε πέρα από μια συγκεκριμένη απόσταση ασφαλείας, το κινητό σας θα σας ειδοποιήσει και θα σας οδηγήσει σε αυτό. Αντίστροφα, αν ξεχάσετε το κινητό θα λάβετε σήμα από το πορτοφόλι. Αν ξεχάσετε ταυτόχρονα πορτοφόλι και κινητό… ας προσέχατε, δεν σας σώζει ούτε η τεχνολογία.

Το πιο πρωτότυπο χαρακτηριστικό του Volterman, πάντως, είναι η ενσωματωμένη κάμερα που φωτογραφίζει όποιον ανοίξει το πορτοφόλι και στέλνει τις εικόνες στο κινητό σας, για να τον εντοπίσετε στη συνέχεια από τον GPS tracker του πορτοφολιού.

volterman6 - Το έξυπνο πορτοφόλι που φωτογραφίζει όποιον το κλέψει!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όλη αυτή η τεχνολογία με κάποιον μαγικό τρόπο χωράει σε ένα πορτοφόλι που παραμένει λεπτό και ελαφρύ. Τα πρώτα κομμάτια θα αποσταλούν στους ιδιοκτήτες τους τον Δεκέμβριο, και οι τιμές τους ξεκινάνε από τα 98 δολάρια (με έκπτωση 45% για όσους τα παραγγείλουν πριν την 1η Αυγούστου).

insider.gr