Λάρισα, Πολιτισμός

Ευκαιρίες για Πανεπιστημιακές Σπουδές στην Κύπρο

One of the Leading Universities in Cyprus 1024x208 - Ευκαιρίες για Πανεπιστημιακές Σπουδές στην Κύπρο

Ενημέρωση για τις ευκαιρίες Σπουδών στην Κύπρο, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Ιουλίου και ώρα 20:00, στο Αμφιθέατρο του 2ου ορόφου του Μύλου του Παππά, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Στην ημερίδα θα δοθούν πληροφορίες για τα Τμήματα και τις Σχολές του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, οι προοπτικές τους, καθώς και όλες οι απαραίτητες τεχνικές λεπτομέρειες. Θα γίνει αναλυτική παρουσίαση των προγραμμάτων σπουδών, πτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών, του Πανεπιστημίου, των υποτροφιών, των συνθηκών, αλλά και του κόστους διαβίωσης.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις είναι αναγνωρισμένο τόσο από τα Υπουργεία Παιδείας Κύπρου και Ελλάδας, όσο και από το ΔΟΑΤΑΠ ως ομοταγές και ισότιμο προς τα ελληνικά ΑΕΙ, προσφέρει δε, πλήρως αναγνωρισμένα προγράμματα όλων των βαθμίδων.

Neapolis University Pafos 2 Danais Avenue, 8042 Pafos, Cyprus Tel.+357 26 843300, Fax +357 26 931944, mail : info@nup.ac.cy website : www.nup.ac.cy

mm
Νιώθω υπερήφανος για όλα όσα δημιουργούμε καθημερινά στο larisaevents.gr. Όντας ο υπεύθυνος όλου του περιοδικού δουλειά μου είναι να διατηρώ τις ισορροπίες, να συντονίζω τη συντακτική ομάδα και να παράγω ιδέες. Μια καθημερινή τρέλα, μια καθημερινή καψούρα!