Λάρισα

Τράκαρε ο Αλέξης Κούγιας – Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο

trox 22617 04 - Τράκαρε ο Αλέξης Κούγιας - Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο

Ένα σφοδρό τροχαίο ατύχημα συνέβη πριν από λίγα λεπτά στην περιφερειακή οδό της Καλαμπάκας, την οδό Πίνδου στο ύψος των Γυμνασίων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ιστοσελίδας tameteroa.gr, δύο οχήματα με κατεύθυνση την έξοδο προς Τρίκαλα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά, με αποτέλεσμα το ένα εκ των δύο να πέσει στη συνέχεια πάνω σε κολόνα φωτεινού σηματοδότη. Ο οδηγός του οχήματος αυτού μάλιστα είναι ο γνωστός Νομικός Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας της Καλαμπάκας για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Διευθυντή της πρωτοβάθμιας Μονάδας Υγείας της πόλης μας, Μάνθου Σκύφτα, η υγεία του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο και απλώς του γίνονται προληπτικές εξετάσεις.

Κανένα πρόβλημα υγείας δεν αντιμετωπίζει και η οδηγός του άλλου οχήματος.

 

trox 22617 02 - Τράκαρε ο Αλέξης Κούγιας - Μεταφέρθηκε με ασθενοφόροtrox 22617 04 - Τράκαρε ο Αλέξης Κούγιας - Μεταφέρθηκε με ασθενοφόροtrox 22617 09 - Τράκαρε ο Αλέξης Κούγιας - Μεταφέρθηκε με ασθενοφόροtrox 22617 11 - Τράκαρε ο Αλέξης Κούγιας - Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο  trox 22617 16 - Τράκαρε ο Αλέξης Κούγιας - Μεταφέρθηκε με ασθενοφόροtrox 22617 20 - Τράκαρε ο Αλέξης Κούγιας - Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο

filathlos.gr