Λάρισα, Πολιτισμός

Τους… τρέλανε όλους!

…Τρέλανε τους θεατές, η θεατρική ομάδα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γιάννουλης και στις δυο παραστάσεις που έδωσε, με το έργο του Γιάννη Ξανθούλη «Μια τρελή τρελή πολυκατοικία».
Οι μικροί πρωταγωνιστές καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που κατέκλυσε στο Aμφιθέατρο του Λυκείου Γιάννουλης, πριν από λίγες μέρες.

Γέλασαν με την ψυχή τους με τα καμώματα του ζωγράφου Λαδομπογιά, της καθαρίστριας Ανεμώνας, του Ήλιου και του Φεγγαριού που το ‘σκασαν από τον ουρανό, του ασανσέρ της πολυκατοικίας που έβγαζε μια γλώσσα δύο μέτρα, των δεσποινίδων Γλαστροπούλου που μοίρασαν στα παιδιά καραμέλες.

Κουνήθηκαν με τον θείο Σεισμό, φύσηξαν να φύγει το Καυσαέριο, συμπαραστάθηκαν στα βάσανα του κ. Αδελαΐδη, της κυρίας Ψηλομύτας και του κ. Πολυχρονόπουλου, κι έβαλαν στις σακούλες τα σκουπίδια και τη βασίλισσά τους την Κονσερβοκουτοπόνηρη.

Κι όταν όλα τέλειωσαν, πήραν μαζί τους τη χαρά, το όνειρο και την ελπίδα!

Η παράσταση ανέβηκε σε σκηνοθεσία της Κωνσταντίνας Καρυδάκη και τη φροντίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου. 

Έπαιξαν τα παιδιά: Λαδομπογιάς: Μαρίνα Φουνταρλή και Κωνσταντίνα Αλεξίου, Ασανσέρ: Έλια Βουβουσιώτη, Καυσαέριο: Ελευθερία Τοπάλη, Φεγγάρι: Πόπη Ανδρέου, Ήλιος & δεσποινίς Γλαστροπούλου: Κατερίνα Ανδρέου,Σεισμός & δεσποινίς Γλαστροπούλου: Μαρτίνα Βουβουσιώτη, Ανεμώνα: Ιωάννα Ευθυμιάδη και Έλλη Χαραλάμπους, Κονσερβοκουτοπόνηρη: Στέλλα Κονταξή, Αδελαΐδης – ρεπόρτερ: Γιάννης Πίχλιαβας, Πολυχρονόπουλος – ρεπόρτερ: Αναστάσης Μιχαλούδης, Ψηλομύτα: Εύη Τοπάλη.

mm
Νιώθω υπερήφανος για όλα όσα δημιουργούμε καθημερινά στο larisaevents.gr. Όντας ο υπεύθυνος όλου του περιοδικού δουλειά μου είναι να διατηρώ τις ισορροπίες, να συντονίζω τη συντακτική ομάδα και να παράγω ιδέες. Μια καθημερινή τρέλα, μια καθημερινή καψούρα!
X