Citylife, Λάρισα

Του Κυρ Χρήστου | Η νέα άφιξη στο Φρούριο

NIQ 7362 1024x684 - Του Κυρ Χρήστου | Η νέα άφιξη στο Φρούριο

Με νέο ανατολίτικο αέρα έρχεται στο χώρο του Φρουρίου το σουβλατζίδικο/κεμπαπτζίδικο Του Κυρ Χρήστου! 

NIQ 7308 1024x684 - Του Κυρ Χρήστου | Η νέα άφιξη στο Φρούριο

Στα πλακόστρωτα σοκάκια του Φρουρίου όταν βρεθείς, σίγουρα θα σε ταξιδέψει το άρωμα των καλοψημένων λουκάνικων και φρέσκων κρεάτων εκεί θα σε συνεπάρει ο ανατολίτικος αέρας και είναι αδύνατον να του ξεφύγεις. Ο χώρος είναι άριστα διαμορφωμένος δίνοντας  σου την αίσθηση του ανατολίτικου στυλ, λίγο από Κωνσταντινούπολη λίγο από αραβικές νότες..

banner-web

NIQ 7322 1024x684 - Του Κυρ Χρήστου | Η νέα άφιξη στο Φρούριο

Οι όμορφες καρέκλες του και τα τραπέζια μας γυρνούν πίσω στον χρόνο σε παραδοσιακές ταβέρνες που βλέπαμε σε χωριάτικα σοκάκια. Οι τοίχοι είναι γεμάτοι με καδράκια εποχής και παλιών διαφημίσεων που σίγουρα κάτι θα σου θυμίζουν και θα αναπολείς άλλες εποχές.

Όμορφα χρώματα στο εσωτερικό του χώρου με κύριο στοιχείο την πέτρα το κόκκινο χρώμα, στις καρέκλες του εξωτερικού χώρου και στο χρώμα του ξύλου εσωτερικά. Η οροφή είναι ξύλινη και ζεστή όπου αποπνέει μια ηρεμία σε συνδυασμό με το παραδοσιακό της πέτρας και τα σιδερένια μοντέρνα φώτα. Όπου παντρεύει το παλιό με το μοντέρνο.

NIQ 7312 1024x684 - Του Κυρ Χρήστου | Η νέα άφιξη στο Φρούριο

Μεγάλη «μασκότ» θα έλεγα του μαγαζιού είναι τα κρεμασμένα αλλαντικά από καδρόνια ξύλου που θυμίζουν μπακάλικο της αξέχαστης ταινίας «ο Ζήκος»! Το πάτωμα θυμίζει ψηφιδωτό ανατολίτικου Χαμάμ όπου τραβά το βλέμμα κατευθείαν.

NIQ 7366 684x1024 - Του Κυρ Χρήστου | Η νέα άφιξη στο Φρούριο

Το μενού άριστο και προσεγμένο με γεύσεις από άλλη εποχή, ξεχωρίσαμε το σαγανάκι όπου σερβίρετε σε μικρό τηγάνι , το απίθανο κεμπάμπ με τις πατάτες και εννοείται τις φρεσκοκομμένες σαλάτες! Πώς να μην είναι εξάλλου όλα φρέσκα, αφού τα αλλαντικά του είναι άλφα ποιότητας , Sary!

NIQ 7368 1024x684 - Του Κυρ Χρήστου | Η νέα άφιξη στο Φρούριο

H αισθητική των πιάτων άριστη όπως και οι χορταστικές μερίδες του, σερβίρονται πάνω σε χάρτινα τραπεζομάντιλα τύπου εφημερίδας και παράλληλα το κάνει απίστευτα όμορφο και πρωτότυπο.

NIQ 7394 1024x684 - Του Κυρ Χρήστου | Η νέα άφιξη στο Φρούριο

 

NIQ 7407 1024x684 - Του Κυρ Χρήστου | Η νέα άφιξη στο Φρούριο

Το προσωπικό πάντα με χαμόγελο και με ευχαρίστηση, κοντά στον κάθε πελάτη ξεχωριστά. Με άριστο περιβάλλον, πάντα πρόθυμοι να προτείνουν τις σπεσιαλιτέ του καταστήματος και να ενημερώσουν με κάθε λεπτομέρεια το μενού.

NIQ 7493 1024x684 - Του Κυρ Χρήστου | Η νέα άφιξη στο Φρούριο

Αξίζει λοιπόν,  να το επισκεφθείς γιατί είναι της παρέας και τέρμα ανατολίτικο. Αν σου αρέσουν αυτές οι γεύσεις εδώ είναι το ραντεβού σου!

NIQ 7509 1024x684 - Του Κυρ Χρήστου | Η νέα άφιξη στο Φρούριο

 

Του Κυρ Χρήστου

Φιλελλήνων 73-75, Λάρισα

2410258090

Facebook : Του Κυρ Χρήστου

 

mm
Πάντα μου άρεσε η πένα ,αλλά για αρκετά χρόνια ως φοιτήτρια με κέρδισε η τεχνολογία. Περνώντας τα χρόνια έβλεπα ότι η κλήση μου και η μεγάλη μου αγάπη και τρελά ήταν η γραφή! Κάθε είδους.. ξεκίνησα ερασιτεχνικά με ένα μπλοκ μόδας ( γιατί πάνω από όλα είμαι και γυναίκα) και έτσι έβλεπα ότι η επίσκεψη γινόταν όλο και πιο δυνατή, εκεί ενθουσιάστηκα. Το 2013 ξεκίνησα δειλά-δειλά την σχολή Δημοσιογραφίας του ομίλου ΑΝΤ1, και από τότε έγινε η ταυτότητα μου μέχρι και σήμερα. Η αγάπη που έγινε λατρεία! Συνεργάστηκα με εφημερίδες στην επαρχία και συνέχισα με συνεργασίες αθηναϊκών site με αξιόλογα ονόματα όπως της Σοφίας Τσίπα αλλά και της Φαιή Σκορδά κ.α. Πήρα την ρεβάνς και από τότε έμεινα στην πόλη μου με συνεργασία του larisaevents.gr όπου πλέον αρθρογραφώ. Η τεχνολογία πάντα σιγοκαίει μέσα μου και δεν την απαρνιέμαι.. Αγαπημένο μότο στην ζωή μου : Όταν αγαπάς κάτι πολύ,μόνο τότε μπορείς να το κάνεις και σωστά! Λέξεις που μου «καίνε» το μυαλό: έλλειψη οργάνωσης , ωράριο, πλήξη, αδιαφορία, ασυνεννοησία, αγροστροφία.