Ladies

«Θέλω να μιλήσουμε» | Τα μηνύματα που το αγόρι σου δε θέλει να δει με τίποτα στο κινητό του!

guy texting 620x420 - «Θέλω να μιλήσουμε» | Τα μηνύματα που το αγόρι σου δε θέλει να δει με τίποτα στο κινητό του!

Υπάρχουν μηνύματα και μηνύματα. Κάποια από αυτά είναι κι εκείνα που θα έπρεπε να προτιμάς να σου κοπούν τα χέρια παρά να στείλεις στο αγόρι σου. Είτε έχεις μόλις ξεκινήσει μία νέα σχέση είτε είστε καιρό μαζί, είναι μερικά μηνύματα που ΔΕΝ πρέπει να του στείλεις σε καμία περίπτωση. Αν το κάνεις, υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να τον ξενερώσεις και να τον εκνευρίσεις. Μερικά μηνύματα από αυτά μπορούν κάλλιστα να οδηγήσουν μέχρι και σε χωρισμό και δε νομίζω να θες κάτι τέτοιο. Για να το αποφύγεις λοιπόν, θα πρέπει να σκέφτεσαι διπλά και τριπλά τι θα γράψεις, πριν να στείλεις το μήνυμα.

Αυτά είναι τα μηνύματα που πρέπει να αποφύγεις να στείλεις στο αγόρι σου, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες:

1. «Γιατί μου έχεις θυμώσει;»

Αν όντως σου έχει θυμώσει ή έχετε τσακωθεί για κάτι, ό,τι κι αν είναι αυτό, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα καταφέρετε να το επιλύσετε μέσα από τα μηνύματα. Τα μηνύματα δημιουργούν πολλές παρανοήσεις και οι πιθανότητες είναι να καταλήξετε ακόμη πιο τσακωμένοι και νευριασμένοι ο ένας με τον άλλο. Για όνομα του Θεού, ή πάρε τον τηλέφωνο ή πες του να βρεθείτε από κοντά.

2. «Γιατί δεν απαντάς; Με ποια είσαι;»

Οι ανασφάλειες δεν βοήθησαν ποτέ κανένα. Όλο και κάποιος λόγος θα υπάρχει που δεν απαντάει αμέσως στα μηνύματά σου. Μπορεί να κοιμάται ο άνθρωπος, ή να είναι στο μπάνιο ή τέλος πάντων να είναι απασχολημένος. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φρικάρεις και ειδικά να γίνεσαι πιεστική και καχύποπτη με εκείνον. Μόνο εσύ ζημιώνεσαι και φυσικά εκείνος ξενερώνει τέρμα.

3. «Πού πήγες χθες βράδυ; Ήταν που δεν θα έβγαινες!»

Μεταξύ μας κι εγώ θα θύμωνα με κάτι τέτοιο. Είμαστε μεν ανώτερες, αλλά έχουμε και τα όριά μας. Αν σου είχε πει πως χθες το βράδυ θα έμενε μέσα, αλλά τελικά βλέπεις ότι υπήρξε έξοδος με φίλους του, προφανώς και δεν θα το αφήσεις να περάσει έτσι. Ζήτησέ του εξηγήσεις γι’ αυτήν την αλλαγή στα σχέδιά του και με ηρεμία και υπομονή άκουσε τι έχει να σου πει. Μην τον πάρεις αμέσως από τα μούτρα, γιατί θα χάσεις το δίκιο σου.

4. «Ως εδώ ήταν. Χωρίζουμε.»

Πόσο χρονών είσαι; 5; Αυτό το μήνυμα υποδεικνύει μία απίστευτα παιδιάστικη κι άθλια συμπεριφορά από μέρους σου. Δεν είναι αντικείμενο που σου ανήκει ο άνθρωπος για να τον κάνεις πέρα όποια στιγμή θες, δίχως να πεις τι σε πείραξε, να του δώσεις την ευκαιρία να δικαιολογηθεί και τέλος πάντων, αφού βγάλεις τα συμπεράσματά σου, ύστερα να σκεφτείς αν θες και κατά πόσο να τελειώσει.

5. «Πόσο πολύ με θες;»

Και ξαναρωτάω «πόσο χρονών είπαμε ότι είσαι;». Δεν χρειάζεται φίλη μου να τον ρωτήσεις αν και πόσο σε θέλει. Αυτό θα το καταλάβεις κάλλιστα από τις πράξεις του. Μη φαίνεσαι κακομαθημένο κοριτσάκι που θέλει διαρκώς να επιβεβαιώνεται από τους άλλους. Αν είστε μαζί, προφανώς και σε θέλει. Δε χωράει συζήτηση αυτό. Απόφυγε λοιπόν να στείλεις αυτό το μήνυμα, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον ξενερώσεις.

6. «Πού πάει η σχέση μας;»

Καταρχάς για να φτάνεις στο σημείο να ρωτάς, ξέρεις κι εσύ η ίδια την απάντηση. Αν νιώθεις ότι η σχέση σου είναι στάσιμη, δεν έχει μέλλον, δεν τραβάει και ανησυχείς γι’ αυτό, συζήτησέ το μαζί του, αλλά από κοντά ρε φίλε! Αυτά δε λέγονται από τα μηνύματα. Αν νιώθει κι εκείνος το ίδιο, τότε η σχέση τελειώνει. Ειδάλλως, αν υπάρχει διάθεση για προσπάθεια, τότε αναζητάτε τρόπους να διορθωθεί η κατάσταση.

7. «Σ’ αγαπώ» (για πρώτη φορά)

Μπράβο! Συγχαρητήρια! Μιας κι είναι μία τόσο κοινή λέξη, εσύ αποφασίζεις να την ισοπεδώσεις εντελώς και να την εκφράσεις μέσω μηνύματος. Αν τολμάς κι αν έχεις τα @@, πες του το από κοντά. Μην κρύβεσαι πίσω από μία οθόνη. Άλλη αξία έχει να του το πεις από κοντά, κοιτάζοντάς τον στα μάτια κι άλλη να το πεις για πρώτη φορά με έναν τόσο απροσδόκητο τρόπο.

8. «Θέλω να μιλήσουμε»

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ. Ποιος είδες αυτή τη φράση στα εισερχόμενα του κινητού του και δεν τον έλουσε κρύος ιδρώτας;! Σε περίπτωση που θελήσεις να του στείλεις κάτι τέτοιο, να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι το πιο πιθανό είναι να εξαφανιστεί από προσώπου Γης τουλάχιστον 2 εβδομάδες για να σε αποφύγει. Μη σου πω να μεταναστεύσει και στο Τζιμπουτί, ώστε να μη λάβει μήνυμα σου ποτέ ξανά. Αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά γι’ αυτόν και την ψυχική του υγεία, απλά περίμενε να βρεθείτε από κοντά και τότε πες του όλα όσα σε απασχολούν.

neapolis.gr