Ομορφιά

Μικροσκοπικά τατουάζ εμπνευσμένα από την Disney, που θα σε κάνουν να κλείσεις ραντεβού αύριο κιόλας!

disney tattoos 620x420 - Μικροσκοπικά τατουάζ εμπνευσμένα από την Disney, που θα σε κάνουν να κλείσεις ραντεβού αύριο κιόλας!

Τα τατουάζ είναι πολύ δημοφιλή στις μέρες μας κι όλο και περισσότεροι αποφασίζουν να στιγματίσουν το σώμα τους και να «χτυπήσουν» ένα. Όπως και να το κάνεις, είναι ένας υπέροχος τρόπος έκφρασης κι αποτύπωσης των συναισθημάτων ή βιωμάτων κάποιου. Το σημαντικό είναι να βρεις πως ακριβώς θέλεις να μοιάζει το τατουάζ σου. Αν θα είναι κάτι εμπνευσμένο και μοναδικό ή κάτι χιουμοριστικό.

Αν αναζητάς έμπνευση, τα τατουάζ εμπνευσμένα από τoν κόσμο της Disney είναι ένας μοναδικός τρόπος να υμνήσεις την παλιά σου παιδικότητα. Ως παιδί των 90’s σίγουρα γνωρίζεις πολύ καλά τι πάει να πει Disney, αφού οι ταινίες της σου έχουν προσφέρει αμέτρητες χαρούμενες στιγμές και σίγουρα πολλά μαθήματα. Γιατί λοιπόν να μην τη τιμήσεις πάνω στον καμβά του σώματός σου;

Αυτές είναι μερικές όμορφες ιδέες με μικροσκοπικά τατουάζ εμπνευσμένα από την Disney που θα σε κάνουν να κλείσεις ραντεβού με τον τατουατζή σου, αύριο κιόλας:

1. Ο μικροσκοπικός κι αγαπημένος μας Γουίνι, το Αρκουδάκι

%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85 - Μικροσκοπικά τατουάζ εμπνευσμένα από την Disney, που θα σε κάνουν να κλείσεις ραντεβού αύριο κιόλας!

2. Το διακριτικό και μινιμαλιστικό τατουάζ με τον Σίμπα

%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85.jpg1  - Μικροσκοπικά τατουάζ εμπνευσμένα από την Disney, που θα σε κάνουν να κλείσεις ραντεβού αύριο κιόλας!

3. Το μικροσκοπικό τατουάζ με την παρέα του Πίτερ Παν να πετάνε όλοι μαζί για τη Χώρα του Ποτέ

%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85.jpg2  - Μικροσκοπικά τατουάζ εμπνευσμένα από την Disney, που θα σε κάνουν να κλείσεις ραντεβού αύριο κιόλας!

4. Το σύμβολο του Ηρακλή που δηλώνει την αληθινή δύναμη που κρύβεις μέσα σου

%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85.jpg3  - Μικροσκοπικά τατουάζ εμπνευσμένα από την Disney, που θα σε κάνουν να κλείσεις ραντεβού αύριο κιόλας!

5. Πιο γλυκό και χαριτωμένο τατουάζ από αυτό της Αλίκης, δεν υπάρχει!

%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85.jpg4  - Μικροσκοπικά τατουάζ εμπνευσμένα από την Disney, που θα σε κάνουν να κλείσεις ραντεβού αύριο κιόλας!

6. Ένα διακριτικό τριαντάφυλλο προς τιμήν της Πεντάμορφης και του Τέρατος

%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85.jpg5  - Μικροσκοπικά τατουάζ εμπνευσμένα από την Disney, που θα σε κάνουν να κλείσεις ραντεβού αύριο κιόλας!

7. Τα απλά κι όμορφα τατουάζ με τη Μίνι και τον Μίκι

%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85.jpg6  - Μικροσκοπικά τατουάζ εμπνευσμένα από την Disney, που θα σε κάνουν να κλείσεις ραντεβού αύριο κιόλας!

8. Το περίγραμμα της Μουλάν για τον καθένα που ταυτίζεται με τον δυναμισμό της

%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85.jpg7  - Μικροσκοπικά τατουάζ εμπνευσμένα από την Disney, που θα σε κάνουν να κλείσεις ραντεβού αύριο κιόλας!

9. Τα αστέρια που μπορούν να σε οδηγήσουν στη Χώρα του Ποτέ

%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85.jpg8  - Μικροσκοπικά τατουάζ εμπνευσμένα από την Disney, που θα σε κάνουν να κλείσεις ραντεβού αύριο κιόλας!

10. Τι λες για το κάστρο της Σταχτοπούτας;

%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85.jpg9  - Μικροσκοπικά τατουάζ εμπνευσμένα από την Disney, που θα σε κάνουν να κλείσεις ραντεβού αύριο κιόλας!

11. Ο γλυκύτατος Στιτς για το τερατάκι που κρύβεις μέσα σου

%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85.jpg10 - Μικροσκοπικά τατουάζ εμπνευσμένα από την Disney, που θα σε κάνουν να κλείσεις ραντεβού αύριο κιόλας!

12. Ή την πιο διάσημη ατάκα από το Λίλο και Στιτς για εσένα και την κολλητή σου

%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85.jpg11 - Μικροσκοπικά τατουάζ εμπνευσμένα από την Disney, που θα σε κάνουν να κλείσεις ραντεβού αύριο κιόλας!

13. Ένα μικροσκοπικό τατουάζ με το κεφαλάκι του Μπάμπι

%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85.jpg12 - Μικροσκοπικά τατουάζ εμπνευσμένα από την Disney, που θα σε κάνουν να κλείσεις ραντεβού αύριο κιόλας!

14. Το πολύχρωμο σπιτάκι από το Ψηλά στον Ουρανό

%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85.jpg13 - Μικροσκοπικά τατουάζ εμπνευσμένα από την Disney, που θα σε κάνουν να κλείσεις ραντεβού αύριο κιόλας!

15. Star Wars φυσικά!

%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85.jpg14 - Μικροσκοπικά τατουάζ εμπνευσμένα από την Disney, που θα σε κάνουν να κλείσεις ραντεβού αύριο κιόλας!

16. Το απίστευτα διακριτικό και καλόγουστο τατουάζ από την Ποκαχόντας

%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85.jpg15 - Μικροσκοπικά τατουάζ εμπνευσμένα από την Disney, που θα σε κάνουν να κλείσεις ραντεβού αύριο κιόλας!

neapolis.gr