Lifestyle

Παλιές ελληνικές σειρές, που έτσι και τις βάλεις στο YouTube, δεν πρόκειται να διαβάσεις σελίδα!

gatopardos 620x420 - Παλιές ελληνικές σειρές, που έτσι και τις βάλεις στο YouTube, δεν πρόκειται να διαβάσεις σελίδα!

Eξεταστική λέμε και κλαίμε! Ατελείωτες ώρες διαβάσματος, πήξιμο μέσα στο σπίτι ( ή γενικά όπου βολεύεται ο καθένας να διαβάζει), κούραση, άγχος και φυσικά εκνευρισμός όταν δεν καταλαβαίνουμε Χριστό. Ωστόσο είναι φυσιολογικό ανάμεσα στο πολύωρο διάβασμα, κάποια στιγμή να κουραστούμε και να κλατάρει το μυαλό μας.

Εκεί πρέπει να πάρουμε το μήνυμα ότι χρειαζόμαστε επειγόντως ένα διάλειμμα, γιατί είναι σίγουρο ότι δεν θα τη βγάλουμε καθαρή μέχρι το τέλος της εξεταστικής. Η μεγάλη όμως απορία είναι τι θα κάνουμε σε αυτό το διάλειμμα; Θα κοιμηθούμε; Θα πάμε καμιά βόλτα; Θα δούμε ταινία; Τόσες πολλές επιλογές, αλλά τόσος λίγος χρόνος 1F614 - Παλιές ελληνικές σειρές, που έτσι και τις βάλεις στο YouTube, δεν πρόκειται να διαβάσεις σελίδα!

Μια κλασσική και πατροπαράδοτη λύση, είναι να δούμε καμιά σειρά. Ωστόσο, το όλο μυστικό βρίσκεται στην επιλογή της σειράς. Αντί να καταφύγουμε σε κλισέ επιλογές, όπως Game of Thrones ( το οποίο βέβαια κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι είναι εξαιρετικό), θα μπορούσαμε να δούμε κάποια παλιά ελληνική σειρά. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλές από αυτές, τις βλέπουμε σε επανάληψη μέχρι σήμερα και πεθαίνουμε στα γέλια.

Με τις παρακάτω λοιπόν ελληνικές σειρές είναι σίγουρο ότι θα σκάσει λίγο το χειλάκι σου μέσα στην μαυρίλα της εξεταστικής:

1F4FA - Παλιές ελληνικές σειρές, που έτσι και τις βάλεις στο YouTube, δεν πρόκειται να διαβάσεις σελίδα! Παρά Πέντε

Ότι και να πω είναι πραγματικά λίγο για αυτή τη σειρά. Η πεντάδα που αποτελούνταν από τους Φώτη, Σπύρο, Ντάλια, Ζουμπουλία και Αγγέλα, ίσως να είναι και η πιο αγαπημένη που έχει περάσει από την ελληνική τηλεόραση. Επιπλέον, γίνεται να ξεχάσει κανείς τις επικές φράσεις της Θεοπούλας όπως » Κόβεται το σεξ;» αλλά και το τεράστιο μίσος που έτρεφε για την Κοντή;  Αμ η Αμαλία με την χαρακτηριστική της προφορά; Γενικά τα πάντα σε αυτή τη σειρά ήταν εξαιρετικά! Στην προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη.

1F4FA - Παλιές ελληνικές σειρές, που έτσι και τις βάλεις στο YouTube, δεν πρόκειται να διαβάσεις σελίδα! Οι Σαββατογεννημένες

Οι τρεις πρώην σύζυγοι του Σάββα Κατσίκι, επιστρέφουν να τον φροντίσουν μετά από ένα τροχαίο, που αποτέλεσμα είχε να πάθει αμνησία. Βέβαια, η πράξη αυτή αλληλεγγύης δεν οφείλεται στην καλή τους την καρδιά, αλλά στα  7.5 εκατομαμμύρια (όπως  έλεγε και ο λατρεμένος Χοσέ), τα οποία είχε κερδίσει στο Τζόκερ ο «αγαπημένος» τους Σάββας. Σε όλο αυτό το διάστημα εκτυλίσσονται διάφορα ευτράπελα απείρου κάλλους, τα όποια κάθε φορά που βλέπουμε, λιώνουμε στο γέλιο.  Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για το διάλειμμά σου.

1F4FA - Παλιές ελληνικές σειρές, που έτσι και τις βάλεις στο YouTube, δεν πρόκειται να διαβάσεις σελίδα! Τα εγκλήματα

Εδώ ένα μόνο όνομα χρειάζεται να αναφέρω… ΣΩΣΩ! Η άτιμη «έφαγε» όλους τους χαρακτήρες της σειράς, μαζί σε αυτούς και την κολλητή της, Πέπη. Θα μπορούσα να ομολογήσω ότι η αμέσως επόμενη αγαπημένη μου ήταν η Κορίνα, που παίζει να είχε πάρει τη μισή Ελλάδα, αλλά ήταν μωρέ ψυχούλα. Είναι μια σειρά που θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας, για αυτό και αξίζει να τη δεις στο διάλειμμά σου.

1F4FA - Παλιές ελληνικές σειρές, που έτσι και τις βάλεις στο YouTube, δεν πρόκειται να διαβάσεις σελίδα! Είσαι το ταίρι μου

Ποιός το περίμενε ότι η Στέλλα θα κατέληγε με τον Σωτήρη; Όλοι το θέλαμε καταβάθως, αλλά χρειάστηκε να περιμένουμε μέχρι το τελευταίο επεισόδιο για να δικαιωθούμε. Η συγκεκριμένη σειρά προβάλλεται ακόμα στο Mega για 185733974η φορά, συγκεντρώνοντας πάρα πολύ υψηλά ποσοστά, ωστόσο κανείς δεν απορεί γιατί. Η παρουσία του Μήτσου και μόνο, του λατρεμένου ιγκουάνα του Λάζαρου, αποτελούσε εγγύηση για την επιτυχία της σειράς.

neapolis.gr