Lifestyle

Η Ευαγγελία Αραβανή έχει κορμί διεθνών προδιαγραφών

evaggelia aravani 540 7 - Η Ευαγγελία Αραβανή έχει κορμί διεθνών προδιαγραφών

Nαι, είναι όμορφη. Ίσως η ωραιότερη Ελληνίδα των τελευταίων 20 ετών, ειδικά αν συνυπολογίσεις ότι είναι και από τις ελάχιστες που δεν έχουν μπει ποτέ στον αψυχολόγητο (εσένα κοιτάζω Δούκισσα) πειρασμό να πειράξουν οτιδήποτε πάνω τους.

aravani 1 - Η Ευαγγελία Αραβανή έχει κορμί διεθνών προδιαγραφών

 

Παρότι, εντάξει, ειδικά με τη μύτη της συνεχίζει να έχει μια σχέση μίσους-μίσους. Τι τα θες, όσο πιο φαντασμαγορική είναι μια γυναίκα, τόσο πιο βαθιές -και ενίοτε κουλές- οι ανασφάλειες της. Αυτό αποτελεί νόμο της φύσης και της σόουμπιζ (που έρχεται ακριβώς για να μεγεθύνει αυτές τις ανασφάλειες).

Η μεγαλύτερη ανασφάλεια που έχω έχει σχέση με τη μύτη μου. Νομίζω ότι πρέπει να την κάνω πιο κλασική, αλλά φοβάμαι να πάω σε πλαστικό χειρούργο. Όσον αφορά το σώμα μου η αλήθεια είναι ότι θεωρώ ότι, επειδή τα πόδια μου είναι γυμνασμένα και μυώδη, φαίνονται πολλές φορές πιο χοντρά από ότι θα ήθελα

Αλλά η χιτσκοκική Λευκαδίτισσα (αμφιβάλεις ότι ο Άλφρεντ, αν ζούσε, θα την είχε τσιμπήσεις στο φτερό για πρωταγωνίστριά του;) δεν είναι φτιαγμένη για αυτή τη δουλειά. Το να είναι μπροστά στην κάμερα εννοώ.

aravani main - Η Ευαγγελία Αραβανή έχει κορμί διεθνών προδιαγραφών

Όχι γιατί της λείπει κάτι (εκτός από φωνή, αλλά ποτέ δεν το έπαιξε τραγουδίστρια), αλλά επειδή εμφανώς δεν είναι αρκετά σκληρόπετση.

‘Η αλήθεια είναι ότι θεωρώ πως δεν είμαι τόσο ευάλωτη όπως ήμουν πριν 3-4 χρόνια. Μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας, έχω σκληραγωγηθεί. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχω σταματήσει να κλαίω το ίδιο εύκολα. Αυτό παραμένει το ίδιο’

evaggelia aravani 540 1 - Η Ευαγγελία Αραβανή έχει κορμί διεθνών προδιαγραφών

Προφανώς, όλα αυτά τα χρόνια, η Ευαγγελία έχει κάνει στρατηγικά λάθη. Κυρίως όσον αφορά τον τρόπο που έχει χειριστεί την δημοσιοποίηση των εκάστοτε σχέσεών της. Ενώ ειδική μνεία οφείλουμε να κάνουμε στο πόσο απρόσμενα άσχημα τις έχουν φερθεί, όπως έχουμε καταλάβει από τα συμφραζόμενα, κατά καιρούς αυτές οι σχέσεις. Και όχι, δεν αναφέρομαι στο χαστούκι που είπε πρόσφατα στον Αρναούτογλου ότι έφαγε μικρή, όταν είπε στο τότε αγόρι της ότι θα πάει τελικά μονοήμερη.

‘Συνήθως είναι οι άντρες που με κερνάνε ‘πικρό καφέ’. Και μάλιστα χωρίς να το αξίζω. Δεν αναφέρομαι απλά σε κέρατο αλλά σε χειρότερα πράγματα όπως π.χ. να σηκώσει ο άλλος χέρι πάνω σου χωρίς να υπάρχει λόγος. Δεν μιλάω για χαστούκι, αλλά για πιο έντονα πράγματα με σπρωξίματα και άλλα παρόμοια’

evagelia%2Baravani%2B26 - Η Ευαγγελία Αραβανή έχει κορμί διεθνών προδιαγραφών

Αλλά αυτά της τα συγχωρούμε καθώς αποτελούν μέρος του learning curve, που λέγανε και στο χωριό μου. Η ουσία είναι ότι, τόσο με τον περσινό κύκλο του X-Factor, όσο ακόμη περισσότερο με τον φετινό, η κόρη του ζεύγους διασώστων του ΕΚΑΒ (που δούλευε σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στη Νίκαια πριν κερδίσει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς 2005) έχει κλείσει πολλά στόματα όσων την θεωρούσαν ένα ακόμη μοντέλο που δεν τα λέει. Γιατί πλέον τα λέει. Είναι περισσότερο ο εαυτός της και λιγότερο ένα μανεκέν βιτρίνας.

oneman.gr